2011. május 27., péntek

A készülődés...


 
Nagyításért kattintson a képre!

11 megjegyzés:

  1. Veránkára van pénz a juharra nincs ? Ez egy jó kérdés. A bányai hozzáállását tükrözi! Gabi

    VálaszTörlés
  2. ATV
    Scientológusok és politika: össztűz alatt a kiskunhalasi pszichiátria
    Hadjárat folyik a kiskunhalasi Pszichiátriai és Fogyatékos Betegek Otthona ellen – jelentette ki Bányai Gábor, a fenntartó Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke az intézményben rendezett sajtónapon. A megyei fideszes vezetés szerint a belső feszültségeket kihasználva a szcientológusok, a politika és a média is „rászállt” az otthonra, amely több mint egy éve az állítólagos „szexorgiák” miatt került a hírekbe, ahol azóta is rendre feltűnik – nem éppen pozitív kontextusban.
    Bányaihoz is elért a szcientológusi láz.
    Főorvosnő kezdet Simon folytatta,most Bányaihoz is eljutott.Csak ha tudná hány hozzátartozót felkerestek,meghallgatták a gondozásról észlelteket,hallottakat akkor nem nyilatkozta volna,hogy a hozzátartozók elégedettek.Bányai lehet,hogy elégedett magával de a hozzátartozók nem ezt mondják.Igenis igazuk van a jelentőknek a hozzátartozók azért nem mertek szólni mert a betegeiket féltették! Mivel tanúvédelmet kaptak így elmerték mondani a tapasztalt betegeikkel történt esteket. Evelyn

    VálaszTörlés
  3. Bányai a saját butaságát akarja takargatni azzal,hogy a szcientológiát támadja. Nem tudom a szcientológiának mi a véleménye,de nekem személy szerint az,hogyha Bányai is úgy állt volna az igazság kiderítéséhez mint az Emberekért emberjogiak dolgozói akkor már régen csend lenne nem egyre feszültebb botrányok. A politikusok a rossz döntéseket akkor hozzák ha sok pénzeket eltüntettek,mert akkor nem a jót nézik hanem ami menthető! hozzátartozó

    VálaszTörlés
  4. Ha bányai is úgy kezelné az ügyeket mint az emberjogiak akkor már 2010 februárjában vége lett volna az ügyeknek. Neki a hazugság a testhez álló!
    Néró

    VálaszTörlés
  5. Nem a Scientológusok az oka a kialakult helyzetnek! Meguntuk a terrort a csalást, sikkasztást, lopást amire rákényszerítettek bennünket és ugyanakkor naponta meg lettünk alázva, félemlítve! Elég volt! Jó ideje gyűjtjük az anyagot! Itt nagy durranás lesz ígérhetem!

    VálaszTörlés
  6. Nem a szcientológusok mondták,hogy meg kell verni a betegeket,hanem a 9-es főnővér. Miért nem azzal hozakodott elő Bányai? Dolgozó

    VálaszTörlés
  7. Mit tett a szcientológia? Védi az embereket ezért támadni kell? Ők az igazságért harcolnak Bányai Miért nem?

    VálaszTörlés
  8. Mert az annyit lopott,hogy becsuknák érte.

    VálaszTörlés
  9. Bács-megyébe hol a független igazságszolgáltatás?Ez a tetű banda mindenben akadályozza Öket,hogy ne derüljön ki az igazság!
    Jobban teszik ha haggyák,hogy a bíróság mondja ki az igazságot,mint ha az Isten adta nép vesz elégtételt!
    Ez az intelem meg szívlelendő!

    VálaszTörlés
  10. Ha a népre lenne bízva agyon is vernék amiért vissza él a hatalmával.Nem a jóra használja,hanem a rosszra hazugságra csalásokra. Ez Bányai,és csapata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  11. van iit még valami titkos videok vanaki még nem nyítota ki a sazáját cock lacika mindent tud

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)