2011. augusztus 21., vasárnap

IGAZMONDÁS BKMÖ MÓDRA

A kihagyhatatlan gyöngyszem arról, hogy a mindent tudó, mindennel tisztában levő BKMÖ-s miket is mert összekamuzni az egész ország füle hallatára:
Ehhez képest a nyomozó hatóság által végzettek mintha igencsak eltérő eredménnyel jártak volna, nem?
28 vádlottas tárgyalás a "Díszteremben" mintha egészen más lenne, mint amit a BKMÖ illetékesen oly makacsul cáfoltak és tagadtak.

3 megjegyzés:

  1. Bányai úr az ártatlanság vélelme ugye mindenkit megillet? Egy büntetés végrehajtási intézetben aki bántotta az elítéltet azt azonnal elbocsájtották. Ezt miért nem lehetett megtenni a juhar utcai iskola igazgatójával,és azokkal akik részt vettek a gyerek elzárásba? Vagy a gyerekek pénzéből vett női ruhákat dolgozókkal? Mária

    VálaszTörlés
  2. Ilyen az igazmondás a körösi úti pszichiátrián is.
    De itt is buknak a hazugok!

    VálaszTörlés
  3. Már ideje is lenne,mert a mi intézetünket a néhány betegverő védelmezése meg a tüntetés értük,valóban nagyon lejáratta. Ha a kezdet kezdetén azokat elküldik nem lett volna ez a lejáratás. Mivel az Ex is a hazugokat pártfogolta hát Ő is kikerült a vezetésből. Bányai még egyengeti az útját de már nem sokáig. Eljön az igazság ideje. Igaz Halason másképpen működik a törvény mint máshol. Mert a betegverőt a beteg gondozásba alkalmazzák,akik a betegekért kiállnak azt kirúgják. Akik hazudoznak azokat támogatják. Akkor nem kell csodálkozni,hogy nappal az utcán bárkit leszúrhatnak,a nyomózók úgy sem találják meg a gyilkost vagyis nem keresik. A rendőrök is az autósokat lesik,mikor kit lehet megbüntetni. De a fekete lábúakat nem is igazoltatják,hiszen azok nem fizetik be a büntetést.
    A bűnözők meg nyugodtan ténykedhetnek. Halason nagyon sok a bűnügy bűnelkövetés,ami a városunkat a hivatalokat az igazságszolgáltatást , rendőröket is minősíti.
    Bennfentes.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)