2010. július 5., hétfő

Ki ellenőrzi az ellenőröket? III.


Pár hete, bejelentés érkezett, az intézeti vezetők által elkövetett visszaélések alapos gyanúja miatt, egy megyei hatósághoz. A hatóság – állítólag - az ügy komolyságára tekintettel, továbbítja a panaszt egy szélesebb kompetenciával bíró, regionális (nem Bács-megyei) hatósághoz. A regionális hatóság meg úgy dönt, visszaküldi az intézményvezetőnek, hogy saját hatáskörben eljárjon!?

Ez számomra azt sugallja, hogy az intézményi vezetők patrónusának a hatalma, túlér a megyénk határain, sőt lehet, hogy a régió határain is. 

De, ők nem tudják, amit mi tudunk... Egy vezető, vagy patrónus összeköttetése sem ér olyan messzire, mint a fohászra kulcsolt kezeké!-


Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

9 megjegyzés:

  1. Ez komoly? Kecskére a káposztát?
    Szomorú, hogy itt tartunk ma Magyarországon!
    Persze érthető, hiszen februárban már voltak "hivatalos vizsgálatok", amik megállapították, ebben az intézetben minden rendben van! Ha most valóban komolyan vizsgálódnának, akkor saját magukat hazudtolnák meg.
    Azt gondolom, mindenképp bajban vannak...

    VálaszTörlés
  2. Igen mindent meg próbálnak,hogy el tereljék a figyelmet a bajokról.De ez már lehetetlen.
    A röntgen felvételek beszédesek,már csak ki kell keresni azon a napon melyik ápolók dolgoztak.Gondolom két három ember közül azt aki bántotta a beteget könnyű kiválasztani.Meg aki nem bántotta az úgyis a saját érdekébe már az igazat mondja.De eddig azt mondta,nem történt semmi.Ez már hamis tanúzásnak is megfelel.A bizonyíték már meg van,már csak mellé kell egy tettes.Evelyn

    VálaszTörlés
  3. Ezt azért nem hiszem el.

    VálaszTörlés
  4. Majd meg látod!A dátum meg van, sérülés van, röntgen felvétel van. Tettes lesz!Akik akkor dolgoztak azok közül.""x""

    VálaszTörlés
  5. A vezetés úgy őrzi az intézményt, mint vadállat a territóriumát!!!
    Veszélyt jelentenek minden belépőnek!!!
    Ki kellene tenni a "vigyázz a vezetés harap" táblát! :):)

    VálaszTörlés
  6. Ellenőrök vizsgálódnak... Azt láttatnak, amit hinni akarnak! Eredmény: több oldalas, vizsgálati jegyzőkönyv, teli hazugsággal, csúsztatással, sugalmazással... Újabb pipa, minden rendben, erről is írunk egy több oldalas jelentést... Igen, ehhez jól értenek.

    VálaszTörlés
  7. Nem találnak mert nem is akarnak,vannak hiányosságok,de átsiklanak felette a vezetőink
    kívánságára teszik! Hazugságokra oktatnak bennünket,azt gondolják ezt is sikerül meg úszni.Persze most mindenkibe ellenséget látnak.
    Nem ellenségek vagyunk!Csak a betegekért ápolókért teszünk meg mindent,a becsületes gondozásért,hogy a lakóknak ne félelembe kelljen élni, bántalmazások közepette.A dolgozók meg merjenek szólni, ha valami nem jó
    vagy valami probléma adódik.Ne a rokonoknak higgyenek, ha hazudnak akkor is. meg lehessen mondani amit akarunk minden retorzió nélkül.
    Ne a szőnyeg szélén állva kelljen végig hallgatni az ő verziójukat.Ha én mondanám el az igazat, akkor téma lezárva nem hallgatnak meg.
    Félnek az igaz szótól.Az elő gondozást is azért vették el az Erzsikétől mert pénzt láttak benne.
    Erre a pénzre az igazgatónőnek, főorvos házaspárnak volt nagy szüksége.Az nem volt érdekes olyan embert a helyére tenni aki nem érti ezt a munkát és még nem csinálta.Ebbe az ügybe csak a pénz motivált,mint legtöbbször.
    Az emberséges gondozásnak lenne előtérben a helye,de ez ellen van a vezetőség.Nekik nem az ember számít csak a pénz!Mária

    VálaszTörlés
  8. Azért annyit helyesbítenék, hogy akit Erzsike után tettek oda (legalábbis a jelenlegi) igaz hogy még nem csinálta előtte, de biztosíthatom , hogy nagyon is érti. Bizonyíték erre az ellenőrzés ami csak azt az évet vizsgálta amit Ő csinált (kétszer is) és persze minden rendben volt...láss csodát! Pontosan ezért, mert precíz és tökéletesen megcsinálja.

    VálaszTörlés
  9. Nem is az ő munkája szorult kozmetikázásra!Ahhoz nem kellett volna szakorvos...

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)