2011. május 5., csütörtök

Az egész ország tud a hamisításról,
csalásról és sikkasztásról!


Nem bírta tovább a pszichiátria otthon vezetője
Népszabadság    2011. május 02. 08:11

A Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés pénteki ülésén lemondott tisztségéről (?!) Simon Ilona, a Kiskunhalasi Pszichiátriai és Fogyatékos Betegek Otthonának igazgatója - számolt be a Népszabadság.

Az intézetnek három ápolója ellen folyik büntetőper az ápoltak sérelmére elkövetett szexuális visszaélés és zsarolás miatt, az intézetvezető azonban nem volt hajlandó elbocsátani őket. Később kiderült, az igazgatónő és az intézet belső ellenőre ellen is gyanú merült fel köz - és magánokirat-hamisítás, csalás és sikkasztás miatt. A fenntartói vizsgálat viszont mindent rendben talált. Simon megbízását nemrég öt évvel meghosszabbították.

Teljes cikk: ITT! 


Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook

14 megjegyzés:

  1. Aki olvasott az Igazgatónő elmúlt 11 évi ténykedésről,az tartozik a jól meghatározható csoportokhoz? Ezért nem tudja meghatározni?

    VálaszTörlés
  2. Akkor kost mi a f@szért mondott le? Már ebben is hazudozni kell???

    VálaszTörlés
  3. Olyan ez mint a hóhér 11-évi alapos munka után
    bevonulna a halálra ítéltek közé!

    VálaszTörlés
  4. Be akar vonulni azok közé akiket eddig nem hallgatott meg csak bántott!Nem sok esze van!

    VálaszTörlés
  5. Amennyi látszik!

    VálaszTörlés
  6. Az igazgatónő jól meg határozható,hazug csoporthoz tartozik. Bűnszövetkezetnek lehet őket titulálni,a Fenntartó közre játszásával támogatásával tehették ezt eddig.Nem vették még észre,hogy most már az elszámoltatásnál tartunk hamar meg lesz a felelősségre vonás is.Politikát kevergetik bele mártírnak akarnak látszani.Nem lesznek mártírok, csak hazug csaló sikkasztó banda tagok egy bűnszövetkezésbe.MATT

    VálaszTörlés
  7. Összértekezletre vigyen mindenki hang-felvevős mobilt, diktafont! Egy jó felvétel csak összejön! Várjuk a hanganyagot! Gondolom nincs mit titkolniuk...
    (Ugye, tudja mindenki, hogy nincsen joga a munkáltatónak az ember, saját tulajdonában lévő, tulajdonát képező mobiltelefon felett rendelkeznie.)

    VálaszTörlés
  8. Nem bírta tovább a pszichiátria vezetője,ez volt a cikk címe.Meddig bírja a Fenntartó, a hazugságot leplezni,az igazságtól elrugaszkodva a kezelésébe levő intézetekben történtekről.
    Meddig részesíti előnybe a két igazgatóért történő hazudozást?Mikor jut eszébe,hogy az igazsággal előbbre juthatna.Ibolya

    VálaszTörlés
  9. Annyira azért nem fejlett a tudásuk,hogy ezt be látnák.

    VálaszTörlés
  10. Meddig bírja a Megye? Ez itt a kérdés.

    VálaszTörlés
  11. 14,06 Nem ismerik az igazsághoz vezető utat.
    Egy felettes politikus meg mondhatná már nekik merre vegyék az irányt.Addig még Ők is nem bánják,hogy nem tették rendbe az intézeteik ügyeit.Mert Ica bánja már,mint mondta jobb lett volna a betegverőket elküldeni,nem lenne most semmi probléma.Csak hát utólag okos a Magyar.

    VálaszTörlés
  12. Még most sem tudja felfogni mekkora hibát követett el.Azt várja Bányaitól meg Nagy Ferenctől védje meg az igazságtól! Mert az igazság neki nagyon fáj!

    VálaszTörlés
  13. Hamarosan már nem érnek rá Icukát védeni!

    Úgy tudom a pirtói bicikliút körül sem stimmelt minden. Homokszemek kerültek az addig jól működő gépezetbe, több száz milliárdnyi homokszem!:)

    Bányai úr meg Veránka szigetén növelte pár cseppel a kiadási oldalt. No nem a Dunán úszó jégtáblákban megfagyott vízcseppekre gondolok!:) Közpénzből, saját (repi,önkormányzati) nyaralásra?

    VálaszTörlés
  14. Aljas egy csirkefogó banda az egész!

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)