2011. január 29., szombat

Valamikor így volt, de az a múlt! Reméljük.

.
 

Nagyításért kattintson a képre!

Szívből remélem, most nem befolyásolja senki az ellenőrzést! Nem úgy, mint jó pár évvel ezelőtt, amikor a másik ellenőr odaszólt annak, aki talált valamit: "Haladjunk, haladjunk!". Igaz, az odaszóló már nincs a munkahelyén, de mindig vannak olyanok, akik simítanának
Ennek az ellenőrnek kívánunk sok sikert és igen is találja meg a csalásokat éppúgy, mint a menetlevelet, útiköltségelszámolást és bízunk abban, hogy most senki nincs a háta mögött, aki nem engedi megtalálni a visszaéléseket!


Levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk: ITT!
"Mert megérdemlem!"            Kiskunhalas

14 megjegyzés:

  1. Változások ? Jó vagy rossz?

    Valamikor így volt,de már elmúlt? Változásokat már észlelni lehet.Most a vezetők mintha be találnának a munkahelyükre.Az igazgatónő autója is sűrűbben áll az Intézetbe. Ez már egy picurka változás.A többiek is többet tartózkodnak az Intézet területén. Ha nem is sokat dolgoznak de itt vannak.A figyelő már elkezdett figyelni.Leselkedik,kiket lát beszélgetni.Meg akarja fejteni a Cica kilétét.Az Ő hozzáállásával ez lehetetlen.
    Én meg azon morfondíroztok,hogy most az Igazgatónő sokat tartózkodik a halasi Intézetbe, ezért Zsanán ki vezeti az intézetet? A nyugdíjas főnővér?
    Nyugdíjas tudtommal nem dolgozhat.A halasi Intézetből is elküldte a nyugdíjasokat,mert két helyről nem vehetnek fel fizetést.Zsanán vehetnek fel kétfelől fizetést? Miért ez a megkülönböztetés? Vagy új igazgatót választottak S.I. helyett? Zsanai lakóktól hány ingatlan került az Igazgatónő nevére,mert olyant hallottam,hogy volt aki nem az Intézetnek adta hanem az igazgatónak kellett adni. Fejlemények vannak,lassan de már tisztul a látókör.

    WWW:Független.N.J

    VálaszTörlés
  2. Állami otthonba él akkor a vagyona is az államot illeti meg, nem az igazgatónőt. Érdemes lenne egy kicsit jobban oda figyelni ezekre.""x""

    VálaszTörlés
  3. Ne higgyétek,hogy olyan sokat tartózkodott az igazgatónő Zsanán.Az mese habbal. Evelyn

    VálaszTörlés
  4. Mióta van Pest Újhartyán út 3952 kilométerre Kiskunhalastól. Győr-Moson-Sopron Barcs út3778 kilométerre halastól? Az ilyenek a kicsiny csínytevések a Halas média szerint. Ezek óriási csalásra adtak lehetőséget!Belsőellenőr gazdasági vezető nem találkozott ilyen esetekkel ? miért nem jelentették a Fenntartó felé? ez már csalás a javából!Okostojás

    VálaszTörlés
  5. Volt hogy a dolgozók egészségügyi kartonjáról szereztek infókat a vezetők a munkatársak egyéb betegségeiről, amire felszólították őket, hogy százalékoltassák le magukat, s így, kaphattak rájuk, csökkent munkaképességűekre járó kedvezményt!
    Akkor ez se volt törvényes!

    VálaszTörlés
  6. A 10 %-os munkaerő leépítésnél elküldték a nyugdíjas dolgozókat, helyettük lakókat állítottak be foglalkoztatni takarítóként, mosónőként, konyhalányként, festőként, stb.
    Triplán nyertek, mert megspórolták a bérüket, plusz a foglalkoztatási támogatást is lekérték a lakókra, ráadásul nem kapták meg a bérüket, mert be kellett fizetniük a térítési díjba, vagy a temetésükre zárolta a gondnokuk a pénzt!
    Nem tudom, hogy ez jogszerű volt-e?

    VálaszTörlés
  7. Az "Élt 49 évet" lakótól ellopták a zsebpénzét... Azt mondták neki fölvette, de nem vette föl. Nekem mondta, többször. Elküldtem a betegjogi képviselőhöz. Nem akartam elhinni neki.
    Ma már tudom, hogy így történt.de késő... Meghalt, öngyilkos lett.Azt hiszem a 9. osztály lakója volt. Ő is.

    VálaszTörlés
  8. A vizsgálatok után erre is lesz válasz.Mi volt jogszerű és mi nem.Több jogszerűtlen intézkedés volt mint jogszerű.Tudor

    VálaszTörlés
  9. 18,04 -hoz Könnyen ellenőrizhető,hogy mikor került ingatlan a nevére a földhivatalba be van jegyezve. Az is kinek a nevén volt előtte,van e volt e, olyan nevű beteg Zsanán. Tudor

    VálaszTörlés
  10. 21,33 Akkor a fene jó gondozásnak,lett az áldozata.Remélem a Jó Isten nem hagyja
    bűntettlenül.Hazugság mások pénzének elcsalása miatt, elképesztő beteg ellátás folyik ott.Mama

    VálaszTörlés
  11. Azért kellett leszázalékoltatni magukat,hogy az Intézet nyerészkedjen rajtuk.Pedig nem volt szándékuk a leszázalékolás. Ha nem tették volna meg akkor meg a terror.Még ezek után mondják,hogy a leszázalékoltak nem akarnak dolgozni.Akarnak szeretnének,csak a vezetők utasítását kötelező teljesíteni.

    VálaszTörlés
  12. A Juhar utcai intézmény blogján olvastam, Detonátor cikkét!

    http://detonator-detonator.blogspot.com/2011/01/ahogy-azt-tisztesseg-is-megkivanja.html

    Elképesztő! Idézek a végéről:

    "Ejnye Tisztelt Kátainé Lusztig Ilona gyermekjogi képviselő!

    "Én ilyen gyermekelzárásokról nem tudtam, ha történtek is ilyenek, azt a gyermekek nem élhették meg hátrányosan, hiszen nem jelezték azt felém!""

    VálaszTörlés
  13. Hogy jelezték volna hiszen nem is mertek szólni.
    Ha szóltak volna akkor még azért is megbüntették volna őket.A gyermekjogi képviselő még esélyt se adott nekik ,hogy elmondhassák.Nem törődött velük.

    VálaszTörlés
  14. Nagy távolságok vannak Magyarországon.Mennyi forint kilométerenként? 3952 Kilométerért mennyi forintot vettek fel? Kíváncsi Fáncsi

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)