2011. április 19., kedd

SZEMBEKÖTŐSDI/SZEMBEKÖPŐSDI?

 

Elnézést, hogy egy kifejezetten csak Juharos hírrel fárasztom a blog olvasóit, de a módszer, a stílus, de különösen a határtalan pofátlanság miatt kénytelen vagyok mindezeket itt, ezen az oldalon is közzétenni!


FRISS HÍR!

A felfüggesztett (Juharos) igazgatónő szűkös anyagi helyzetére hivatkozva (nem jön ki az 50%-os fizetésből) béremelést kért a megyétől. 

Ez már önmagában is vicces, de igazából azért az, mert a kérésének eleget téve a következő közgyűlésen a kérelem pozitív elbírálásra vonatkozó indítvány előterjesztésre kerül sor, zárt ülésen, ahogy ilyen ügyben illik!? Értjük ugye? A gondozott gyermekek sérelmére elkövetett bűncselekményekkel gyanúsított részére fizetésemelés? Milyen indokkal és címen? A jó munkavégzése miatt? 

Szegény volt ig.nő! Nem tud megélni a fele fizetéséből? amely még így, bármiféle munkavégzés nélkül is több, mint számos, a munkaidejét teljes mértékben ledolgozó, nem otthon döglő Juharos dolgozóé! Velük miért nem törődik a kutya sem? Ők miért nem jogosultak emelésre? Azért, mert nem követtek el semmit sem? A tisztesség valóban ennyire nem kifizetődő?

Hihetetlen, hogy abba a bizonyos BKMÖ-s etikai kódexbe mi minden belefér! 

Közösülj erőszakkal análisan, munkát kapsz! 
Bántalmazz, zárj el gyermekeket, fizetésemelést kapsz?  
Tedd tönkre számos alárendelted családjának életét, dicséretet kapsz?

Nem érdekel, ha fel is jelentenek emiatt, akkor is meg kell kérdeznem: melyik megyei vezető tökét tartja ennyire a markában a "kedvezményezett"? Pontosabban melyikét nem, ha ez a fizuemelés egyáltalán szóba kerülhetett? És mivel is tartja ennyire a markában őket? Talán csak nem a "Veránka-önerő" mértékű Juharos "állítottan nem is volt, de dologi kiadásokra mégis csak elköltésre került" bérmegtakarítások valós összege és sorsa lenne az "ütőkártyája" ennyire?

Érdekes, hogy a volt ig.nő által felfüggesztet dolgozók ilyesfajta pozitív elbírálásra egyáltalán nem számíthattak, kerülhettek ők bármilyen nehéz anyagi körülmények közé is! pedig ők még csak nem is bűncselekmények elkövetésének alapos gyanúja miatt kerültek felfüggesztésre, nem is a gondjaikra bízott gyermekek sérelmére elkövetettek okán!

Kedves Nagy Ágnes! 

Elnézésedet kérem, hogy amikor Te is (jogtalanul) fel lettél függesztve, akkor én nem a fizetésed emelése iránti kérelmednek, hanem a bírósági keresetednek előterjesztését javasoltam Neked én buta! Bocsássad meg nekem kérlek, hogy akkor sem ezt javasoltam, amikor a hónapokig tartó jövedelemhiányod miatt a gyermeked feletti szülői jogod megvonásával fenyegettek a térítési díj befizetésének kikényszerítése érdekében! Bocsánatodért esedezem, hogy ilyen tudatlanul ezt elfelejtettem Neked javallani, pedig látod milyen könnyű, csak kérni kell(ett volna?) Bár lehet, hogy Te azért mégsem részesültél volna ebben a kedvezményben, hiszen se egyetlen általad elkövetett bűncselekmény, se kocsisokat megszégyenítő mocskos szád, se hasonló, sőt kizáró tényezőként még tiszta erkölcsi bizonyítványod is volt és van, így valójában esélytelen lettél volna.

Vallásosság, hit? amiről egyesek beszélnek? Hol? Vagy ez lenne a "keresztényi szeretet" megnyilvánulása? Hát gyónni nem nagyon menjenek mostanában egyesek, mert napokig ott ragadnak, mire végeznek a bűneik "felsorolásával"! Jó, azt még elfogadom, hogy még ilyen esetekben is van megbocsátás, na de hogy jutalmazás is? Ez melyik Bibliában van, mert hogy a "Károli-félében" nem, az biztos!

Hol érdekelte a volt igazgatónőt, hogy az általa jogellenesen/jogsértően eltávolított dolgozó és a családja miből él meg? Hol foglalkozott ő a dolgozó anyagi problémáival? Ők kihez fordulhattak sanyarú helyzetükben "fizetésemelésért"? Senkihez sem pedig még bűncselekményeket sem követtek el! Ilyesmivel nem foglalkozott a korábbi vezető, bezzeg most, hogy neki vannak anyagi gondjai, az persze rögtön más megítélés alá esne? Na nem, ebből bizony egy falattal többet nem eszik!
Ha valaki nem tud kijönni a havi jövedelméből, vállaljon plusz munkát, különösen ha felfüggesztettként ennyi szabadideje van! Kevesebbet kell zabálni, vagy el lehet menni pl. kapálni, hiszen az eszköz hozzá az mindig is rendelkezésre áll, ott lóg ki kéz(száj)közelben! Kocsisból is egyre kevesebb van, a kocsis-stílust tanulni sem kell, az már eleve adott, a lendülettel, vezetési gyakorlattal sincs hiány, azt a fránya szakadékot meg legközelebb talán sikerül elkerülni! Ha nem is a hajtó, de a lovak esze miatt van rá némi remény!

Kíváncsi vagyok, hogy a közgyűlésen hány képviselő köpi majd szemen saját magát ennek az előterjesztésnek támogató megszavazása módján?! Nagy, nyúlós, ragadós egy "turha" ez Tisztelt Elnök Úr, amit sem a szenteltvíz, sem pedig a gyónás le nem mos soha az arcukról! Bocsika!
Hogy pontosítsak: EZT SEM!

15 megjegyzés:

  1. A jó qrva anyátokat ti rohadt mocskos szemetek, akik a több mint egymilliós fizetésetek mellett még azoknak a nyakán élősködtök és azoknak a vérét szívjátok saját kötelességeteket megszegve,eskütöket megtagadva, akik titeket a mostani helyetekre a rátok adott szavazataikkal emeltek, ahelyett, hogy visszarugdostak volna benneteket oda ahova valók vagytok!

    VálaszTörlés
  2. Tisztelt Detonátor!

    Ezért sem szabad, hogy leálljanak a blogok, meg kell őket állítani.Úgy látszik a pofátlanságaiknak nincsenek határai, igaz sosem volt.Arra én is kíváncsi lennék a 2 igazgatónő mármint a halasi és a juharos mi a jó fenével szorongatja a tökeiket egyeseknek, hogy ennyire védik ezeket a szívtelen, embertelen pondrókat!

    VálaszTörlés
  3. Egyre nagyobb vérszemet kapnak! A halasi intézményben a gazdasági csoport vezető jó ideig normális volt, de most abból is előtört az állat! Miért is? Mert sok mindent aláírt ami kimeríti a bűncselekményt! Csak így tovább! Szőkécske!

    VálaszTörlés
  4. Zárt ülésen kellene a gyerekek és a betegek ellátási módját is megbeszélni tisztázni. A betegverők és azt támogató nővérek kitüntetést kaptak a magukat megvédeni képtelen lakók meg verést.A Fenntartónak ezeket meg kellene szüntetni.November végén már munkájából felkellet volna függeszteni a halasi igazgatónőt,ezt miért nem tárgyalták? A jogászok mit tesznek ha nem ismertetik Bányai csapatával az ide vonatkozó jogszabályokat.
    Hülyének nézik az embereket,közbe az derül ki a cselekedeteikből,hogy Ők azok akik nem tudják mi a helyes megoldás.Vegyék már elő a józan paraszti eszüket mert az úri gusztustalan embertelen megoldást részesíti előnybe.Ibolya

    VálaszTörlés
  5. Kimpián tud arról amit az iskolára ráírtak pénzekről,persze nem kapták meg ezzel tudja zsarolni a Bányait és munkatársait.Sz@rba vannak és meg fogják szavazni neki a pénzt. Akik táppénzre kényszerültek az iskola vezetése és Kimpián miatt azoknak is szavazzák meg a fizetés és a táppénz közötti különbözetet. Ha már igazságtalanul szórják a pénzt,az utóbbi legalább igazságos döntés lehetne.

    VálaszTörlés
  6. A dolgozóknak nem jár az amiért megdolgoztak,nem fizették ki azt amit megítéltek,az igazgató asszonynak jár mert nem tud megélni.Bányai az igazságtalanul elküldött dolgozóktól hányszor kérdezte meg miből tudnak megélni ? Ha azoknak nem adtak akkor az igazgatónőnek sem adható.
    Támogassa Bányai meg Nagy Ferenc saját zsebből de ne az adófizetők pénzéből.

    VálaszTörlés
  7. Aztán a kedves exigazgatónő, - ha a bíróság előtt is kiderül, hogy bűnös, - akkor miből fizeti vissza az eddig felvett 50%-os 100-110 ezer forintos fizetését?
    S ha ebből sem tud gazdálkodni, hogyan tudja visszafizetni a netán emelt összegget?

    Vagy aki vezető, az mentesül a törvény, azaz a visszafizetési kötelezettség alól? Egyik vezető felmentést ad a másik vezetőnek?

    VálaszTörlés
  8. Az adófizetők pénzéből könnyen adnak neki.Mire fő jár fizetés egy gyanúsítottnak? Azért mert jól tud hazudni?

    VálaszTörlés
  9. A rokkantakon spórol a kormány meg a nyugdíjasokon,Miért nem a gyanúsítottakon és avádlottakon spórol?

    VálaszTörlés
  10. Spórolnak a szerencsétlen dolgozók és betegek ennek a szemét társaságnak,mert az Ő elcsalt
    pénzükből telik tollászkodásra!
    Szemét állatok,a fenntartóval együtt!

    VálaszTörlés
  11. A Fenntartó nem tud arról,hogy miket írnak róluk?
    nemcsak ezen és a Detonátor lapján hanem másik oldalakon is. Szemléletváltásra lenne szükség.

    VálaszTörlés
  12. A mentelmi joguk mögé sunnyogva művelik bűnszövetségbe aljasságaikat!
    A törvény most még ki tudják játszani,de a választók előtt nincs mentelmi joguk!

    VálaszTörlés
  13. 19:05 Az exigazgató - Kimpián Ildikó!

    VálaszTörlés
  14. A fenntartó szemlélete lopjunk,csaljunk hazudjunk,
    mert most még megtehetjük,ezért kell védeni a
    bűnöző alattvalóinkat,mert ha buknak még magukkal rántanak bennünket is!

    VálaszTörlés
  15. Eljön az idő,hamarabb mint gondolnák mikor várják a postást,hogy hozza már a harmadik utolsó munkanélküli segélyüket,mert nem lesz aki alkalmazzon ilyen bűnszövetkezetet!

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)