2011. május 7., szombat

HAMAROSAN!


Kattintson rá, ha mer!
. 

10 megjegyzés:

  1. Ez a büntetés?

    VálaszTörlés
  2. Szerintem a HÍR lesz ilyen!

    VálaszTörlés
  3. Ilyen tüzes istennyilával jön?

    VálaszTörlés
  4. Megpróbálták már sokan elmagyarázni neki. Szakamilag műveletlen. De nem az a legnagyobb baj. Hiányzik belőle a nyitottság, hogy megismerje a lakóink speciális szükségleteit ellátását. Hogy miért nem nyitott? Hatalmi mámor miatt. Ő az igazgató, minden úgy lesz, ahogyan ő akarja. Nem tűri az ellentmondást! Tiszteletlensége jeléül, megveti a dolgozókat. Tudja, hogy sokkal több tudással rendelkeznek mint ő.Ezért ordibálással, modortalan stílusával, megfélemlítéssel próbál többnek látszódni. Oroszlánbőrbe bújt kisegér valójában. Most már mégúgy sem érdeklik a, betegek csak az, hogy saját bőrét mentse.

    VálaszTörlés
  5. Nagy mennyiségű iratot foglaltak le a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói házkutatásuk során a Kiskunhalasi Pszichiátriai és Fogyatékos Betegek Otthonában – tájékoztatta lapunkat Mihályné Bornemissza Eleonóra sajtószóvivő. A rendőrség egyelőre ismeretlen tettes ellen nyomoz; úgy tudjuk, a betegek felvétele során az intézet több munkatársa kenőpénzt fogadott el, így vesztegetés gyanújával folyik a nyomozás. Az ügyben már nemcsak az intézet igazgatója és a belső ellenőr gyanúsított, hanem egy gazdasági vezető és két pszichiáter is.
    Januárban is volt házkutatás a pszichiátrián, akkor Simon Ilona, az intézet vezetője és egy másik dolgozó ellen gyűjtöttek adatokat, sikkasztással, csalással, okirat-hamisítással gyanúsítják őket. A fenntartó megyei önkormányzat egyébként új vezetőt keres a pszichiátria élére.

    VálaszTörlés


  6. S.I. már nem igazgató. Vegyük ezt figyelembe. A bíróság majd eldönti, mi mindent és mit nem tett az elmúlt 11 évben. Mi, most már ne foglalkozzunk vele. Nem más ő, mint egy bukott igazgató. Jelenleg ő van a legnagyobb slamasztikába. Sajnálni nem muszáj, de nem érdemes sokat írni róla, már nem érdemli ki a figyelmünket.

    VálaszTörlés
  7. Ebben teljesen egyetértek veled,de azzal nem,hogy továbbra is itt marad! Elgondolkodtató a fenntartó miért nem teszi ki a szűrét.Azzal nem értek egyet,hogy a becsületét eljátszotta a tüntetéssel meg a hazugságaival,hazugságra oktatással és megkövetelve a dolgozóktól is,hogy hazudjanak. Betegverés +Ica és a vezetők bukása +jön a fenntartó mint soron következő. Mária

    VálaszTörlés
  8. A megye erről miért nem beszél,hogy már kétszer is volt házkutatás?

    VálaszTörlés
  9. A médiát ha vissza keresve olvassátok sok mindenről nem is tudtunk, mi dolgozók csak onnan olvashatunk.

    VálaszTörlés
  10. Ha mindenről tudnánk akkor már régen tüntettünk volna a vezetők ellen.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)