2011. május 1., vasárnap

Tudják! A Cica...




13 megjegyzés:

  1. Úgy hallottam, hogy a cica az intézet több pontjára olyan kukkoló ablakokat vágatott, mint a könyvelésen ParamaTilda...
    Ezeket a kémlelőket azonban nem lehet észrevenni, mert picik, rejtve vannak s ráadásul rögzítésre is alkalmasakk-matt...
    Ablakban Könyöklő

    VálaszTörlés
  2. De aranyos ez a Cica.Nagyon figyeld a foglalkoztatót.Új hús a piacon.Azt nézd,hogy ezért a munkájáé meg dolgozik e rendesen. Figyeld mikor megy az igazgatói irodába ott neki semmi keresnivalója nincs! Ki megy hozzá melyik főnök azt is tartsd szem előtt.Mert jó lesz ha nagy ívben elkerülik.Ez nem nyaralás munkahely ahol pontosan jól dolgozni kell.Beteg emberekkel foglalkozunk! Élhető életet biztosítunk nekik.Eddig ezt nem tudta! Most majd kénytelen lesz megérteni!Ha nem a nyakára lépünk!Nem annyira ,hogy a mentő vigye el csak,hogy el ne felejtse kikért tüntetett! Ibolya

    VálaszTörlés
  3. Na! Mostantól kezdve ha azt látják, hogy a vezetők a fejüket fent hordják az nem a büszkeségük és a nagyképűségük jele! Hanem azt figyelik hol van a mennyezeten a kémlelőnyílásom!
    Ha a lelkiállapotuk határozná meg a fejtartásukat akkor azt néznék mi kúszik és nem azt mi repül!!

    VálaszTörlés
  4. Icába nincs szégyenérzet! Mert ha lenne azt mondta volna önként elmegy nem teszi ki magát,sem a betegeknek sem a dolgozóknak.Most indul a 10 évért a megtorlás!XY

    VálaszTörlés
  5. Cica! Nézzél már rá a belső ellenőrre. Megírták a beszámolóba, amit a közgyűlésen tárgyaltak, hogy volt ellenőr, de nem végeztek semmilyen belső ellenőri munkát?
    Akkor, hogy is van ez?
    Felvette a fizetését a semmiért tíz évig?
    Őt nem küldik el? Neki nem kell visszafizetnie semmit? Vagy tizenpár milliókat kivenni az adófieztők zsebéből, a semmiért, az nem számít?

    Ellenőrzés, ügyelet? Mikor, hol, kiket? Hol vannak a jegyzőkönyvek?
    Fegyelmivel kell távoznia! Ez a minimum.

    VálaszTörlés
  6. Igazgató asszony a gazdasági vezető ajtóját - a "bizalom" jeleként - a folyosóról befalaztatta anno... helyette a titkárság felől nyittatott egy surranó ajtót... mint egy egérlyuk bejárata... Igaz, akkor még az igazgató helyettes irodája volt, akit azóta elüldözött a főorvosnővel és csicskásával egyetembe. Persze előtte megíratták vele az összes ápolási protokollt! Azóta is azt mutogatják, mint saját maguk szerzeményét...
    A volt igazgató helyettes - aki szakoktatóként kiváló ápolókat képzett - szerencséjére egy másik intézményt vezet kiválóan. Őt nem támadják "méltatlanul", így neki semmi oka a lemondásra.
    A korábbi üldözőiből, pedig a törvény által üldözöttek lettek!
    Érdekes...

    Érdekes az is, hogy a gazdasági vezető irodájába nem lehet belépni egyszerű kopogással, mert azt nem mindig hallotta meg! Így a bejárati ajtókra szerelhető kopogtatót szereltetett föl - gondolom ezt is a saját költségén -, hogy nehogy valaki váratlanul meglássa min ügyködik éppen, titokban... Esetleg a magánvádas feljelentéseinek anyagát nyomtatja ismét közpénzből? Ki tudja... Mindenesetre, ez már a paranoia kezdetére figyelmeztető jel, érdemes lenne időben a segítségére sietni, ha maradt még ott egy épkézláb pszichiáter... vagy pszichológust helyettesítő pszichiáter, természetesen a kompetenciahatárán belül!

    Szóval Cica, csak bátran kopogtass, és elárulom, három egérlyuk is van az irodájába... Kamerára fel!

    VálaszTörlés
  7. Mi a Manó!
    Hallom, hogy KészPénzes főnővér, titokban a vasesztergályos végzettsége mellé, megszerzett egy főiskolai diplomát! Vagyis azt nem tudni, csak azt, hogy főiskolai besorolása van.
    Hát ez meg hogy lehet? Nyugdíj előtt meg kell nyomni a fizetését a rokonnak? Akkor vajon a nagy Medve, a főorvosnő testvére mennyi nyugdíjat kaphat? Neki is van fú alatti diplomája? S hogy hogy ő dolgozhat nyugdíj mellett?
    Csak a tisztességes nyugdíjas munkavállalókat kellett elküldeni? A vakpofozó, italozó az visszajöhet?

    Kellene már egy átfogó ellenőrzés!

    VálaszTörlés
  8. A medvének csak üzemorvosi aszisztensie van! Ez pedig nem felel meg a főápolói kinevezéséhez!

    VálaszTörlés
  9. Annyit keres a nyugdíjával együtt mint 4 takarítónő havi bére

    VálaszTörlés
  10. De Ő is vett fel valami kenőpénzt én bent hallottam az intézetbe.Ebből mi az igaz? Vagy csak a betegek pénzét szedte el?

    VálaszTörlés
  11. 9,54 Van saját belsőellenőrünk,minőség ellenőrünk.Minden jól működik. Még azt se tudta soha egyik sem,hogy a mentő mikor visz el megvert beteget. Ezt a minőségi ellátást biztosította ez a részeges bagázs a lakóknak.

    VálaszTörlés
  12. Hajrá igazság.Minden dolgozónak szorítok.Tartsatok ki. Kabóca

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)