2011. május 3., kedd

VAJON LESZ-E HARMADIK MENET?


Két menet már lezajlott a "Fenevad" Fenntartó vs "Birge" Juharosok pankrációjában! (a pankrációt nem degradálóként írom, hanem inkább azért, mert ebben a "műfajban" borítékolt leginkább előre az eredmény, történhet bármi is a szorítóban!)

Nézzük hát az eseményeket történésük sorrendjében:

I.Menet.

"Fenevad" Fenntartó képviseletében "biciglis" R.Sanyi erőteljesen rázúdult a juharos oldalon állókra, persze nem szemből, tisztességesen, hanem csak a megszokott módon, hátulról oldalba támadva őket, minden akciókezdeményezésüket már csírájában elfojtva. (kész tényként közölve az összevonást!)
"Birge" Juharosok sarokba szorultan,levegőért kapkodva, karjaikat maguk előtt védekezően tartva csak döbbenten álltak a "fiatalos lendületű" támadással szemben, nehezen tűrve az egymást követő csapásokat.

A számos bevitt ütést követően Sanyink - kissé ki is fáradva, nem is annyira fizikailag, hanem inkább szellemileg, hiszen ennyi mondatot megjegyezni , a Juharig érve nem elfelejteni azért nem semmi! - így "hátrább lépve teret engedett, amit a Juharosok rögvest kihasználtak. Igaz, nem közvetlen erővel (bérmegtakarításokra, stb. rákérdezés által) hanem csak rafinált technikával, a "Fenevad" Fenntartó szeme közé tolt, több, mint 100 aláírást tartalmazó beadvány módon. "Fenevad" Fenntartó ettől a számára váratlan akciótól kissé megroggyanva hátratántorodott, de a gong megmentette, vége az első menetnek.

Szünet.

Szokatlan módon "biciglis" R.Sanyit a beadványban leírt menetközbeni beszólásai (mert a Juharosok nagyon ismerik már a jogaikat, stb) miatt nem csak megintették, de egyben a folytatásban már le is cserélték, talán, remélhetőleg most már végleg "eltolta a biciglijét"?

II. Menet.

"Fenevad" Fenntartó újabb képviselő harcosa (harcos képviselője?) "Hideg" R. László húzott kesztyűt és fogadta a "Birge" Juharosok 3 képviselője által előadott feléledő támadását. Könnyed muay-thai kígyó(zó) technikával kikerülve a közvetlen "ütéseket" kibővített vezetői értekezlet összehívás akciót mutatott be, titkosan megszavaztatva a jelenlevőket az összevonás/összecsapás támogatottsága témájában! A 2 igen, de 12 elutasító nem válaszakciót azonban szinte mélyütésként megélve egészen a kötelekig (BKMÖ irodafalak) hátratántorodva, "ápolás" címén időt kért, de az újabb gongszó következtében egyébként is szünet következett.

II. Szünet.

Itt tartunk most, a "Birge" Juharosok váratlan ellenállása miatt vélhetően a "Fenevad" Fenntartó ismét lecserélni kényszerül harcosát. Állítólag már maga a nagyagyú (elnézést! helyesen Nagyágyú!) "Bányász" B. Sepp kerül bevetésre, aki eddig igencsak semmibe vette a másik oldalon küzdőket. Nagy csata lesz, de azért nem árt nem elfeledni, hogy a küzdelem számos alkalommal váratlan eredménnyel járhat, mint ahogyan az az alábbiakban is látható:
Minél nagyobbnak képzeli magát valaki, annál nagyobbat eshet! (ráadásul pofára!)

13 megjegyzés:

  1. Ezeket az embereket ha KO-val ütjük ki akkor is van képük még támadni, ha egy kis levegőt kapnak!

    VálaszTörlés
  2. A Fenntartónak miért nem érdeke,hogy tisztázza az intézményeiben a nem megfelelő gondozási formákat.Arra vár,hogy hatóságok tegyék meg helyette? Talán alkalmatlan emberek ülnek ott,nem értik mi a feladatuk.Semmi esetre sem az,hogy a nem megfelelő intézmény igazgatókat pátyolgassák. Hanem az életüket intézetben élők megfelelő életszerű verés megalázás elzárás nélküli gondozást biztosítsák.Ha egy rákos beteg ember tejet kér akkor azt kapjon ne a fejét verjék az asztalba,egy pohár tej helyett.
    Ne vegyék el a zsebpénzüket,ne lopják el tárgyaikat.(9-es főnővér fényképezőgép)
    Becsületes emberek gondozzák a lakókat.Ne vádlottak gyanúsítottak vegyék őket körül,hanem megbízható ápolók.A foglalkoztatóba S.I.már nem is alkalmas nem felel meg a követelményeknek,
    de még a hazugságai ellenére a fenntartó ott akarja tartani,ahol terrorba tartotta a dolgozókat.Kitéve annak,hogy ha más dolgozók nem látják esetleg megtépik. Érdekessége az esetnek,hogy ez az igazgató nem kap fél fizetést a semmiért.A juharos kedvesebb az ábra azt mutatja. A fenntartó alkalmatlanságát próbálják politikai támadásnak vélni.Pedig csak az igazságért harcoló dolgozóknak nem szimpatikus a testület hazugságot támogató programja.Bányai és kompetenciájának még nem esett le a tantusz! Dolgozó

    VálaszTörlés
  3. Titkos szavazás volt, vagyis nem volt kötelező nyílt színt vallani, de mégis volt 2 olyan vezető, aki az intézmény önállóságának megszüntetése mellett szavazott! Na ilyen szaremberek is vezetők lehetnek a Juharon!

    VálaszTörlés
  4. Az a két vezetőnek sem ott lenne a helye!Azoknak valami baj lehet a fejükkel.Vagy Kimpi tanítvány, esetleg a fenntartónál akarnak bevágódni.Azok se az igazság útján menetelnek.Mária

    VálaszTörlés
  5. A megyei vezetés,szürke állomány problémájával
    vannak a bajok,mert az önkormányzati választások
    óta azt hiszik,hogy a "tisztelet"díjért nem kell
    becsületes munkát végezni!
    Arra sem gondolnak,hogy a következő kormánynak is
    lesz majd egy Budai Gyulája!

    VálaszTörlés
  6. Kevés a tisztelet díj azért kell bűvészkedni,hogy ne jöjjenek rá,hogy hogy egészítik ki törvénytelenül!
    Csak ez lehet az akadálya a tisztességes a betegek érdekeit figyelembe vevő munka végzésnek!

    VálaszTörlés
  7. Mivel az MSZP vel is összefüggésbe vannak Budai lehet,hogy akaratlanul is beletrafál,úgy mint ahogy,Lukáccsal is ez történt.

    VálaszTörlés
  8. Megszűnik a lelkipásztor szolgálat az intézetben,mivel igazgatónak nevezték ki a papot!
    Azt a papot aki az idekerülésekor a betegek ellen beszélt.Nem tudhatta mi a helyzet a valóságban,a halasi újságnak adott interjúban a vezetőkért beszélt,nem akikért ide vásárolták.Lehet,hogy a vezetőkért kellett megvásárolni,hogy megtudják gyónni a bűneiket? Olyan embert nem talált az összes vezető közül Bányai aki a beteg lakókat és a terrorba tartott dolgozókat képviselte az ügy folyása óta végig.Szomorú de az a valóság,hogy olyan embereket neveznek ki még ha ideglenesen is akik a lakók érdekeit figyelmen kívül hagyják.
    Néró

    VálaszTörlés
  9. Összértekezletre,minden vezető hozza magával
    másodperc mutatós óráját,ki kímélendő a légkodicionáló berendezéseket!

    VálaszTörlés
  10. Összértekezletre vigyen mindenki hang-felvevős mobilt, diktafont! Egy jó felvétel csak összejön! Várjuk a hanganyagot! Gondolom nincs mit titkolniuk...
    (Ugye, tudja mindenki, hogy nincsen joga a munkáltatónak az ember, saját tulajdonában lévő, tulajdonát képező mobiltelefon felett rendelkeznie.)

    VálaszTörlés
  11. 11,12 Minden hazugságnál ugrik egyet. Akkor huzat lenne úgy pörögnének az órák.Akkor mondani kellene hallgassatok már el mert huzat van.Bejelenti Ica, hogy hazudott.Igazat mondtak a jelentők mind ahány jelentett.Igazat írtak a blogon.Elnézést,bocsánatot kér mindenkitől médiában még az igazságtalanul elküldött dolgozóktól is.Utána elköszön és eltűnik az intézet életéből.Ez az egy lépése lenne helyes!
    Támogassa a Fenntartó! Ne akarjon farkasok közé tenni egy tyúkot.

    VálaszTörlés
  12. Talán attól féltek,hogy szétkapják?

    VálaszTörlés
  13. 2011. május 4. 14:16-nak

    És a pénz?!

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)