2011. május 21., szombat

Már a küszöbön az igazság!!!


Nagyításért kattintson a képre!  

24 megjegyzés:

  1. Az igazság az igazság marad ! Valóban, a hazugságból soha nem lesz igazság! Mindegy,hogy hányan hazudják.

    VálaszTörlés
  2. A szakma által elismert intézetről van szó. Sok orvos szeretné, ha a kiskunhalasi otthonba kerülne a betege, állítja Rausch Sándor, a fenntartó Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés alelnöke. Körülbelül hároméves a várólista. Ennyi ideig kénytelenek még a családtagjai gondoskodni egy olyan emberről, akiről ma megállapítják, hogy betegotthoni elhelyezést igényel. Pillanatnyilag 215 dolgozó 355 beteget lát el a halasi intézetben.
    Rausch úrnak kívánok olyan gondozást,hogy neki tovább álljanak a nyakán,csak addig még lélegzik. Mint annak a betegnek akit a mentő vitt kórházba ,megverés és nyak taposás után.
    Neki ne véres legyen a feje mint a lakónak, hanem oxigénhiányos lila!

    VálaszTörlés
  3. Lehet a Rausch úrra gondolt az orvos, aki a betegét az intézet keretei közt szeretné látni???
    Más orvosok azt mondják tönkretették a vezetők az intézet jó hírnevét!

    VálaszTörlés
  4. Nagy a különbség a Szcientológiai egyház támadása és a kartörés, szexuális inzultus stb. között.
    Azt pedig nem tudom értelmezni, hogy mi köze az OPNI bezárása és egy tőle kb 140 km-re fekvő akut pszichiátriai osztály között.Tudja valaki?
    Vagy csak figyelem elterelésen mesterkedés?
    Közalkalmazotti törvény hanyadik paragrafusa és bekezdése utal rá,hogy gyanúsított személy igazgatói posztot betölthet a gyanúsítást követő 30 nap után? Milyen paragrafus alapján lehet további 5 évre gyanúsított igazgatót kinevezni? Ha az alkalmazó tudatában van annak a ténynek,hogy több ügyben is gyanúsítottként szerepel az érintett?
    A közalkalmazotti jogviszony szabályozásáról tudni kell,jogállásokról háttérszabályként a munka törvénykönyve alkalmazandó.

    VálaszTörlés
  5. Bányai jogszabály alapján Nagy Ferenc Paragrafusa
    Rausch bekezdése alapján helyezték át másik irodába.És nem változott semmi. A törvény a mi Igazgatónkra nem vonatkozik. Munkás

    VálaszTörlés
  6. Mennyi időt adjunk nekik? Én nem sokat a tárgyalásig lesz valami :))) Én már tudom!!:)))
    Majd elbúcsúztatjuk őket:))

    VálaszTörlés
  7. Csak már ott tartanánk!

    VálaszTörlés
  8. "Az intézmény vezetését Vincze Istvánra bízták, aki néhány hónapja egy hasonló profilú Somogy megyei intézményből érkezett Kiskunhalasra."

    Nem hasonló profilú - az egészségügy, ez szociális intézmény; az kórház, ez szociális otthon; az gyógyító, ez ellátó...

    Népszabadságnál nincs jártasabb újságíró a témában?

    VálaszTörlés
  9. Akkor most figyeljenek azok a dolgozók,akik idáig az ellen oldalt erősítették,mivel most már a vezetők nem tudják,nem is merik meglopni a dolgozókat,lehet önkéntes pénz adományt felajánlani a vezetők részére!
    Mert a könnyen jött pénzhez hozzászoktak,és hiánya
    katasztrófát okoz náluk!
    Sok sikert a gyűjtéshez,mi semmit nem adunk.
    Adják vissza amit idáig lenyúltak tőlünk!

    VálaszTörlés
  10. Tetves egy munkahelyet sikerült fabrikálnia a Simon műveknek és rokonságának ebből az elit intézményből!

    VálaszTörlés
  11. "Simon Ilona, a korábbi igazgató azt mondja: azért mondott le, mert a sorozatos támadások az ő személye ellen éleződtek ki."

    Senkit nem érdekel Simon Ilona személye, csak a munkája, ami viszont kriminalizálta az intézményt!

    "A lemondásával sem szűntek meg a támadások..."

    Mitől szűnt volna meg bármi, ha mindenki maradt a helyén... ő is csak egy irodával arrébb költözött. Hazudott, amikor azt állította, hogy fejlesztő pedagógusként dolgozik tovább az intézménybe. Esze ágában sincs dolgoznia továbbra sem...

    "A dolgozókat már sikerült fölzaklatni és szembefordítani egymással, mondja Simon Ilona..."

    Ebben az egyben igaza van, de azt elfelejti hozzátenni, hogy ebben ő és vezetőtársai tűzték ki célul... s jártak élen kitűzve zászlajukra a jelszót: "El kell távolítani azt, aki nem közénk való!" Ezt minden vezetővel és dolgozóval egyértelműen közölték.
    Aki nem vállalta kellő elánnal ennek teljesítését, azt inkvizícós üldöztetéssel próbálták, próbálják ellehetetleníteni mind a mai napig!

    VálaszTörlés
  12. Ha még a kezdet kezdetén önként leléptek volna nem járatták volna le az intézetünket.
    Védték a hazugságot rendületlenül, és ez lett a vesztük.A szomorú az az egészben,hogy azt nem érték fel ésszel,hogy hazugság nem győzhet.A Fenntartótól meg ehhez kaptak meg minden támogatást.Bennfentes

    VálaszTörlés
  13. "Sok orvos szeretné, ha a kiskunhalasi otthonba kerülne a betege, állítja Rausch Sándor (vegyésztechnikus*), a fenntartó Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés alelnöke."

    Rausch úr elfelejti, hogy ez az egyetlen intézmény, ahova megyei településekről elhelyezhetnek pszichiátriai betegeket. Ön szerint az orvosok hova máshova szeretnék ha bekerülne a betegük, ha egyszer nincs más hely. Baja még azokat az állandó lakcímmel rendelkező lakosokat sem vette föl, akik jogosultak lettek volna az elhelyezésre. Törvénytelen rendeletet alkotva, nem csak az állandó lakcímmel rendelkezőket nem volt köteles felvenni, csak azokat, aki életvitelszerűen ott-tartózkodtak, kivéve a hajléktalant (akik mellesleg ugyanabban az udvarban laktak) és a börtönből szabadultat. Így az összes bajai hajléktalan férfi és nő, s az összes börtönből és IMEI-ből szabadult bajai beteg hozzánk került! De ezt a jogtalanságot ön, mint bajai képviselő, gondolom nemcsak tudta, hanem szorgalmazta is.

    Miről is beszél ön ismét?

    VálaszTörlés
  14. "Újabb és újabb feljelentések érkeznek, az esettel foglalkozó blogokon elképesztő vádak és vélemények jelennek meg, a hatóságok és a média pedig „ugrik” minden apró momentumra." - nyilatkozza Bányai Gábor a Népszabadságnak.

    Elképesztő vádak? Bányai úr, ezt a Halasi újságból vette át? Tudja mi az elképesztő? Nem a vádak, hanem amiket az ön vezetése alatt álló intézményekben elkövettek és megtörténtek! Ez az elképesztő!
    Ön az elképesztő, hogy képviselőként megfenyegeti azokat, akik feltárják a visszaéléseket!

    S hogy nem hisz önnek a jobboldali média sem, azon el kellene gondolkodnia. Hova süllyedt?
    Önreklámozással bevonul az ön által megvetett RTL Klubba, hogy életmentőként mentse megnyírbált renoméját? A Népszabadságnak próbál magyarázkodni, mert már senki sem hisz önnek... és még mindig az áldozat szerepében? Mikor vállal felelősséget a tetteiért, a mulasztásokért, amit maga is elismer? Egy magyar ember soha nem jutna el idáig. De ha mégis, akkor legalább lemondana...

    Tudom azonban, hogy a se nem keresztyéntől, se nem magyartól, se nem polgáritól, se nem demokratától hiába is várnék belátást, beismerést! De még cáfolatot sem… milyen kár.

    Ezért csak maradjon, és magyarázza továbbra is a bizonyítványát…
    Remélem a törvény még e világban érvényt szerez magának!

    VálaszTörlés
  15. Bányai hazugsága:

    "Az utcára kerülők többsége nem talál újmunkahelyet: a feljelentések zöme ilyen, kilátástalan helyzetbe került emberektől indul."

    VálaszTörlés
  16. "Bányai 2006 októbere óta tölti be az elnöki tisztséget: a megyéktől azóta egyfolytában elvont az állam, ők pedig elvontak az intézményeiktől."

    Hova? Veránkai üdölőre?

    VálaszTörlés
  17. "Az elmúlt években szinte mindenkit elbocsátottak a megyei intézményekből, akit lehetett." - mondja Bányai.

    Elbocsátottak takarítónőket, mosodásokat, ápolókat, konyhai dolgozókat. Helyettük rehab. foglalkoztatás címen lakóinkat alkalmazták. A fizetésüket bevonták a térítési díjukba.
    Közben halljuk, hogy nőtt a foglalkoztatás...
    Tripla haszon.
    Munkabérmegtakarítást nem csak a dolgozók menesztésével, hanem a közhasznúak, közcélúak foglalkoztatásával érték el!
    Ezek a pénzek hova tűntek?

    Azokat a vezetőket viszont, akik évek óta semmi eredményt, se munkát nem produkálnak az intézménynél, sőt be sem járnak dolgozni, mert a vállalkozásuk miatt nem érnek rá, azokat nem küldték el, pedig 100 millót is spórolhattak volna...

    VálaszTörlés
  18. Azokra szükség van,a fenntartónak abból haszna van. De szakképzett dolgozókat megtartani azt nem.Gabi

    VálaszTörlés
  19. A PÉF sem a betegekért, hanem csak önmagáért van. Én magam több intézményben történt sorozatos visszaélésről tudok mint a PÉF, pedig nekem nem ez a munkám.
    Ha a betegek életminősége, a velük való visszaélések érdekelnék őket, akkor nem szálltak volna ki az ügyből, hanem mindent megmozgattak volna az ügy előrehaladását illetően. Nem hallatta a szavát, akkor sem, amikor az ártatlanság vélelmére hivatkozva a betegek mellett maradhattak az őket veszélyeztető dolgozók és az intézményvezető...

    Jól is néznénk ki, ha amikor a sintér megjelenik, én magára hagynám a cicámat, kutyámat, csak azért, mert utálom a sintéreket!?
    Mert önök ezt tették, teszik...

    Az a bajuk az emberjogiakkal, - azon túl, hogy nem értenek egyet a szcientológiával - hogy nem megvesztegethetők, és senki sem tudja őket leállítani, sem befolyásolni mint a hatóságokat Magyarországon, mert ők valóban függetlenek az országban zajló politikai, gazdasági és egyéb harcoktól, játszmáktól...
    Ráadásul jószolgálati munkát végeznek, olyan ügyeket is elvállalnak, amikről már mindenki lemondott... Egyébként pedig nem szorulnak az én védelmemre.

    VálaszTörlés
  20. Ezek szerint Bányai és társai is tovább fogalkoztatnák gyermekeik mellett azt a bűnözőt, akikről kiderül, hogy pedofil!!
    Mert önök ugyanezt teszik. Sőt eltussolják a bűnüket, és jó néhányról nem is engedik kiderülni, hogy mit tettek.

    Ja! Vagy mégse? A magukéval ez nem történhet meg, csak a másik gyerekével engedik megtörténni? Azokkal akik magukra adták a voksukat! Akiket akkor is képviselniük kellene, ha nem tudnak külön fizetni ezért?
    A másik gyereke az nem számít?

    Miféle fajta ember az ilyen? Elkorcsosult mutáns?

    VálaszTörlés
  21. A PÉF-től egyszer voltak az intézetbe és ezzel vége az Ő közreműködésüknek. Nem kérdezték meg a jelentőket és úgy nyilatkoztak. Egyoldalúan.
    Nekik nem céljuk a pszichiátriai betegek védelme,csak az államtól kapott pénz vagy az adók 1% -a a lényeg. Az,hogy verik megalázzák a beteg embereket,tej helyett az asztalba verik a fejét nekik mindegy. Mária

    VálaszTörlés
  22. Meg azt mondták nincs mit lopni,figyeljék majd a végeredményt tátva marad a szájuk,hogy menyit el loptak. Gabi

    VálaszTörlés
  23. Simon művek most vajon milyen forgalmat bonyolítanak le a Bt-ken keresztül?
    Mert a véleményem az,hogy a vizsgálatok elindulása óta nem megy a biznisz.PÉNZÜGYI VONALRA GONDOLTAM.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)