2011. október 13., csütörtök

Abnormális történetek III.

 
Számonkérés helyett

Ami ebben az ügyben zajlik, az már nem is abnormális... Skandalum.

-          a betegverő ápolók nem lettek gyanúsítottak, ma is a betegek mellett dolgoznak
-          a szexuális játékokra kényszerítő ápolók nem lettek meggyanúsítva, ma is a betegek mellett dolgoznak
-          a két megvádolt ápolót (zsarolásért, betegbántalmazásért) nem mentették fel a munkavégzés alól, nem helyezték át őket más munkakörbe
-          az ominózus hetes osztály főnővérét a fenntartó kitüntette
-          a táppénzcsalás elkövetőjével szemben nem indult fegyelmi eljárás
-          a csalásért, okirathamisításért megvádolt és elmarasztalt igazgató ellen nem indult fegyelmi eljárás, sem munkaviszony megszüntetés
-          a munkavégzésben kifogásolt és csalással megvádolt és elmarasztalt belső ellenőr ellen nem indult fegyelmi eljárás, sem munkaviszony megszüntetés
-          a szabálytalan nyaraltatásokkal kapcsolatban nem indult eljárás, sem elbocsátás nem történt
-         

Indult viszont azok ellen, akikről azt gondolják, hogy nem helyeslik az intézményben történteket.


Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook            "A Vincze konklúzió": ITT!

10 megjegyzés:

  1. És az intézmény fáinak kiírtása engedély nélkül? Milyen jogon ajándékozzák el az állam tulajdonát (közvagyon!) fakitermelő vállalkozóknak? Ezért ki felel?
    Senki!
    Csak a hülyék néznek másokat is hülyéknek!

    VálaszTörlés
  2. Ítélet várható hónapokon belül,de még mindig megillett mindenkit az ártatlanság vélelme. Ugye a semmiért nem tartoztatnak le embereket?
    Ha nem tettek semmit akkor nem is kell értük tüntetni! Mert minden magától tisztázódik!
    A fát eladták elrakták a pénzt! Igaz engedély nélkül vágták,az engedélyre várni kellett volna.
    Vagy nem is kaptak volna.Gabi

    VálaszTörlés
  3. A szóban forgó megyei fenntartású intézetben nem tudják milyen a fegyelmi eljárás, hogy azonnal el kellene küldeni a gyanúsított és a vádlott embereket. Az ártatlanság vélelmére hivatkozva tovább beteget gondozhat az aki bántalmazta,vagy megerőszakolta a beteg lakót a lakó OTTHONÁBAN:
    Milyen életminőséget biztosít a fenntartó az intézetben élő lakóknak,ha bántalmazásuk elkövetője még most is mellettük lehet? továbbra is kiszolgáltatják a bántalmazó személyeknek. Orvosi védelmezésről sem olvashattunk még a mai napig! Ésszerű orvosnak
    a beteg érdekében fel kellett volna szólítani az igazgatót,hogy félnek a betegek a gondozójuktól,távolítsák el azokat a beteg közeléből. Lehetséges,hogy az alkohol nem engedte látni hallani a lakók segély kiáltását. Ahol a sikkasztás csalás okirat hamisítás csak 180 ezer forintos, belsőellenőr esetében meg 210 ezer forintos büntetést von maga után már az is többet kellene,hogy érjen,hogy ellenőrzés nélkül vette fel a fizetését. Még a tetejébe csalt is meg támogatta a tüntetést. A betegbántalmazásra nem terjedt ki az ellenőrzése. Az Igazgatónő esetében szintén az alkalmatlanságot lehet kiolvasni. Amikor tudomására jutott a betegek bántása megerőszakolása,az érintett személyek felmentése a gondozás alól lehetett volna az első amit megtesz. Vizsgálatai után ha nem igazolódott volna vissza helyezi eredeti munkakörébe. Vizsgálatok nélkül tüntetést szervezett a hazugságért 33 ezer lakosú Kiskunhalason,az embereket szándékosan megtévesztve,félrevezetve még a médián keresztül is ami a médiának is a szégyene lett.
    Elgondolkodtató a fenntartó felelőssége,mert az állatoknál a jó gazda gondosságát várjuk el minden Magyar állampolgártól aki állatot tart. Akkor szigorúan büntetendő aki beteg kiszolgáltatott emberek verését szexre kényszerítését dolgozók megalázását csalást sikkasztást,cégeiken keresztül az élelem ruházat munkaruhák tisztítószerek drágábban bekerülését támogatja. Orvos meg a patikától saját javára való engedményekért nem engedi másik patikában a betegek gyógyszereit kiváltani. Nem a lakó a fontos,hanem amit meg lehet kaparintani az Ő létezésük árán.
    A megbízott igazgató vajon ismeri e a fegyelmit a felelősségre vonást a betegek dolgozók jogait vagy csak az elődje kitaposott útját járja ami már nem vezethet csak szigorú büntetéshez. A fenntartó felelősségének vizsgálatával egyetemben.

    WWW.Mediano.hu

    VálaszTörlés
  4. Itt csak aki nem érdemli az kap fegyelmit.
    Aki megérdemelné mert felelősséggel tartozik az osztályán történtekért,vagy mint a főápoló, aki szintén felelősséggel tartozik a betegekért. Itt olyan szokás van,hogy azokért tüntetnek kitüntetéseket osztanak akik hazudnak a bántalmazás szexre kényszerítés ügyében.
    Az igazság nagyon távol áll majdnem minden vezetőtől főnővérektől főápolótól de még az orvosoktól is. Összeférhetetlenség sem foglalkoztatja Őket,legtöbbjének a rokonai is itt vannak, meg a család. Gabi

    VálaszTörlés
  5. Nem történt semmi hát nem tudjátok? K.J főnővér nyilatkozta egy telefonos interjú keretében,hogy hazugság az egész. Nem igazak a híresztelések!
    Ezért jár kitüntetés! Dolgozó

    VálaszTörlés
  6. Ezért fegyelmi járna nem kitüntetés. Nem elég,hogy az osztályán történtek,még félre is vezette a riportert. Hallani fog még róla.

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  9. Ezt a két hozzászólást biztosan olyan írta aki érintett lett ez ügyben. Értelmességét hűen tükrözi az írása. Ez a baj,ilyen ésszel felruházott emberek lehetnek a betegek közelébe.
    Vagy a lakók közül írta valaki,a betegebbjei közül. Mária

    VálaszTörlés
  10. A mondanivalója olyan mint a betegeké.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)