2011. október 12., szerda

Zaklatás – ez is


Ma megint tárgyalási nap van, felöltözök szépen, - hiszen törvénytisztelő vagyok -, de nem fogom túlzásba vinni, hiszen lesznek ott mások is… Megint valami ügybe keveredtem, és most is, mint korábban is, az én hibám csupán csak annyi, hogy segíteni próbálok, és mások azonban nem tudnak olvasni. Megint egy újabb ügy, megint ugyanazok. Kezd egy kicsit kellemetlenné válni. Szép a bíróság épülete, - klasszicistának nézem -, belül modern elrendezés, takaros minden, mégsem jó ide járni. Főleg azért nem, mert lenne más dolgom is. Gondolom, akik miatt mégis kénytelen vagyok ide járni, szabadságot vesznek ki, hogy legújabb ötleteikkel előálljanak. Igazán furcsa lenne, ha fizetést kapnának azért, hogy képzelt sebeiket a bíróságon nyalogassák. Igazgató, aki ezt fizetné még errefelé is ritka lenne. Az ügyvéd javadalmazása sem lehet közpénzből, hiszen itt magánszemélyek állnak magánszemélyekkel szemben. Jól tudok mindent?! Mivel megbukott a „Buli van, jöhetnek-e a többiek?!” kezdeményezés, ahogyan a „Most jut eszembe! Hozzá lehetne csapni még valamit?” felvetés sem aratott sikert, maradt az apraja. Most jönnek sorba, egyenként a feljelentések. Azaz, csak jönnének, ha nem gondolnám úgy, hogy feljelentést teszek zaklatásért. Mi mást tehet az ember, ha többszörösen visszaeső feljelentők céltáblájává válik? Muszáj megértetni velük, hogy ha egy írást kívánnak elemezni, és azon fogást találni, bizony az olvasással kell kezdeni. Amennyiben valakinek nem erőssége a szavak értelmezése, bíróság helyett könyvtárakat látogasson. Egyszerűbb, olcsóbb, hasznosabb, jobb.
Sokkal jobb, mint egy zaklatási per…

Írásom tárgytalan, amennyiben az engemet érintő feljelentéseket visszavonták annak hatására, hogy vitatott írásunkat töröltük blog-oldalunkról, vádlóink kérésének eleget téve.


Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook            "A Vincze konklúzió": ITT!

18 megjegyzés:

  1. A mai bírósági meghallgatás urán a felek által megkifogásolt gúnyneveiket - kérésüknek megfelelően - töröltük a másik blogról is!

    Ott tudtuk meg, hogy emiatt újabb feljelentést tettek!

    VálaszTörlés
  2. Amit ők írtak rólunk az nem sértő?

    VálaszTörlés
  3. Tegyél feljelentést mert Ők is írták savanyú szagúmeg jó néhány hasonló megjegyzést. Ti tudjátok kik írták,hiszen nem voltak titkosítva az imél címek. Nagyon sok mindent írtak a máshogyra is. Minden írást elmentettem még anno,ha kell át tudom küldeni. Legalább a bíróságon is tudni fogják ha kinyomtatod,hogy a két jelentő ápolónőre is miket írtak. Ott is lehetne ám perelni. Mert mindennek lehordták,az Ex meg a kamerába mondta,hogy idióta kurvák. De arról meg kértek hangfelvételt. Lehet itt jelentgetni lesznek itt még furcsa perek pl: becsületsértés, ami mind a betegverők védelmébe történik,meg a hazugságért. Tudom,hogy ez már nem sokáig működik. Olyan bukások lesznek,hogy még a halas médiának is közölni kell az igazságot,ha tetszik nekik ha nem.
    Bennfentes

    VálaszTörlés
  4. Az állami intézmények vezetőit is kizárhatják a képviselőségből
    Index.hu – ma 08:46

    Tovább szigorítaná a tervezett összeférhetetlenségi szabályokat Lázár János

    VálaszTörlés
  5. Tegnap este azt írta valaki, hogy tudják ki vagyok!:)
    Ma meg a Bíróságon, egyikük se tudta. Úgy látszik náluk sem működik az információáramlás.Ezért a rendőrséggel kerestetnek majd!!!
    Kár,hogy a Mancs már nem él, mert biztos szimatot kapna ettől a katasztrófától! Vagy legalább a hozzászólásomtól:))

    VálaszTörlés
  6. Addig örüljenek amíg nem tudják,hogy ki a cica!
    Ha meg tudnák abba köszönet nem lenne nekik!

    VálaszTörlés
  7. A cica mindig az igazat tárta és tárja fel a nyilvánosságnak,és ennek tizedéért is rájuk kéne rohadni a lakatnak!
    Szemét,hazug aljas banda!

    VálaszTörlés
  8. Ha élne Mancs lehet hogy a szakszervezeti elnökről
    tépné le a göncöt?

    VálaszTörlés
  9. Az elnök "Úr"nem lehet mert a a cica becsületes,és
    nem köpönyeg forgató és ezt az egyetemen sem lehet megtanulni!
    Azt is mondhatnám ha valaki elpocsékolta a gerincét az soha többet nem lesz gerinces!

    VálaszTörlés
  10. A Cicát nem bántaná. A szakszervezeti vezető meg érdemelné. XY

    VálaszTörlés
  11. Leltározás nélkül? Vagy a gyanúsított S.I leltározhat?
    Nyílt levél a Bács-Kiskun megyei Közgyűlés elnökének
    2011. október 12. szerda, 16:54 | PDF | Nyomtatás | E-mail

    Dr. Balogh László MSZP frakcióvezető nyílt levelet juttatott el szerkesztőségünkhöz, melyben Bányai Gábort a Bács-Kiskun megyei Közgyűlés elnökét szólítja meg.

    Tisztelt Elnök Úr!

    A közgyűlés MSZP frakciója nevében tiltakozom az ellen, hogy 2011. október 3-án a megyei közgyűlési elnökök – köztük Ön is – és Orbán Viktor miniszterelnök megállapodást írtak alá a megyei intézmények és az összes vagyonuk államosításáról, melynek fejében az állam átvállalta a megyék hitelállományát.

    Felszólítom Önt, hogy vonja vissza az aláírását!!!

    A Bács-Kiskun megyei Közgyűlés hitele 3,5 md Ft, amely az éves 34 md Ft-os költségvetés mellett kezelhető. Semmi szükség az állami beavatkozásra. Ön mégis lemondott az önkormányzatiságról, az intézményeinkről és cserébe átadta a megye vagyonát, amely több tízeszerese ennek az összegnek. A döntés ésszerűtlen és felháborító.

    A megállapodás aláírói – Ön is Elnök úr! – tudták, hogy jogszabálysértő amit csinálnak ennek ellenére túllépve hatáskörüket, elfeledve az esküjüket, testületi felhatalmazás nélkül aláírták a paktumot, semmissé téve ezzel a megye 20 éve kiküzdött önkormányzatiságát.

    Kérdezem Elnök Úr, hogyan lehet egy dokumentumot –ami a vagyonátadásról is szól – vagyonleltár nélkül aláírni? Hogyan lehet 3,5 md Ft hitel fejében egy tollvonással lemondani a megye hatalmas vagyonáról? Úgy, hogy Ön pártkatonaként hátat fordított a megyéjének és csak az állam érdekét nézte.

    Ön is tudja, ennek a paktumnak csupán két célja van. Az egyik pénzkivonás a megyei önkormányzatokból a másik a megye vagyonának államosítása majd újraelosztása.

    Tudja-e Ön garantálni azt, hogy Bács-Kiskun megye vagyona azoké a településeké lesz, ahol az fizikailag is van? A Cifrapalota Kecskemété, a speciális iskola Bajáé, Veránka Érsekcsanádé, az Érseki Kastély Hajósé és sorolhatnánk.

    Nem! Ön ezt nem tudja garantálni mert a megyei vagyon eltűnik majd az érzéketlen állami vagyonfelélés feneketlen gyomrában.

    A paktum aláíróit azzal áltatta a miniszterelnök, hogy a megyéké lesz a területfejlesztés. Az a területfejlesztés, amelyre jelenleg hazai forrásból egy fillér sincs. Az ország gazdasági helyzetét ismerve mostanában nem is lesz. Ez csak egy ígéret, amiért Önök feladták a megyét.

    Azt is mondták Önöknek, hogy az államosítás után jobb színvonalú lesz az intézményfenntartás. Kevesebb pénzből? Ha nincs önkormányzat, akkor nincs az állami normatívákat kiegészítő önkormányzati finanszírozás sem.

    Tisztelt Elnök Úr!

    Jogszabályellenes, hogy Ön testületi felhatalmazás nélkül nevét adta a megyei önkormányzatok megszüntetéséhez. Miért nem tudhatott a közgyűlés arról, hogy Önök mire készülnek? A kormány az előkészítő tárgyalásokat miért nem az érintett testületekkel folytatta? Önök ezt nem igényelték? A megyék főtárgyalói miért pont az eladósodott megyék elnökei voltak? Miért hallgattak a többiek köztük Ön is Elnök Úr! Hogyan válhatott Ön a megye ügyének elkötelezettjéből az államot kiszolgáló paktum aláírójává?

    Kérem, vonja vissza az aláírását!

    Kecskemét, 2011. október 12.

    Dr. Balogh László sk.

    MSZP frakcióvezető

    VálaszTörlés
  12. jobbikos Tóth Péter feljelentette Magyar Annát
    2011, október 12 - 17:26

    Belföld
    Friss hírek

    Hivatali visszaélés és hűtlen kezelés miatt tett feljelentést Magyar Anna megyei közgyűlési elnök, fideszes országgyűlési képviselő ellen a jobbikos Tóth Péter, míg megyei közgyűlési képviselőtársa, Toroczkai László ismeretlen tettes ellen tett feljelentést szerdán a Csongrád Megyei Főügyészségen.

    Jogtalanul döntött tizenkétmilliárd forintos vagyon átengedéséről Magyar Anna megyei elnök, fideszes országgyűlési képviselő, amikor a közgyűlés felhatalmazása nélkül aláírta azt a szerződést, ami szerint az állam átveszi a megye által fenntartott intézményeket – jelentette ki Tóth Péter jobbikos megyei közgyűlési képviselő, aki hivatali visszaélés és hűtlen kezelés miatt tett feljelentést szerdán délután a Csongrád Megyei Főügyészségen.
    Bányaira is illik a hűtlen kezelés!
    Feljelenteni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A juhar utca önállóságát mikor feladta már tudtuk!!!

    VálaszTörlés
  13. A Cica mindent megtett amit lehetett. Annál is jóval többet. Köszönet érte!!!

    Jobban teszi azonban, ha téli álmot alszik mostantól, majd a nagy örömujjongástól felébred, ha vége mindennek!
    Jó éjszakát!

    VálaszTörlés
  14. Cica! Valóban megtettél mindent és ezt nagyon köszönjük! Pihenj egy jó nagyot és majd tavasszal nagyot ünneplünk együtt.
    A gerinctelenek meg csak hadd találgassanak ki vagy, de ha a nagy kutakodásban agyvérzést kapnak, azért nem okolhatnak senkit.
    Most pár napig én is kivonulok (elvonulok külföldre), de jövő hét közepén jelentkezem.
    Manó (aki viszont vörös cica)

    VálaszTörlés
  15. Úgy látom "sok bába között, elvész a gyerekek"! Ne hagyjátok Erzsike!!!! (Csöre)

    VálaszTörlés
  16. Fekete Cica vörös Cica is van,a lábasban cirmos volt,most melyiket kerestetik a rendőrséggel?
    A rendőrők az utcán vagy az intézetben keresik?
    Hasonkuszásba? XY

    VálaszTörlés
  17. Az már nevetséges,hogy a Cicától félnek.
    Igaz régebben kinyomtatták a Cicás képeket a bíróságnak is.
    Ha állat szeretők akkor tetszett is a kinyomtatott Cicás kép. Akik át adták a hatóságnak azok negyed ésszel lehetnek felruházva. Gabi

    VálaszTörlés
  18. A bíróságon is ezt gondolták róluk!

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)