2011. október 10., hétfő

Olvasói levél XCVI. XCVII. -
Negyedmilliós pénzbírság csalásért!


1.
"Azt beszélik, hogy igazgatónőt beiskolázták, gyorstalpalón szociális végzettséget szerez. Gondolom, "saját" költségen, ahogy szokták. Tudják, ... ami a tiéd az az enyém is, ami az enyém, ahhoz semmi közöd! Ezek nem képesek megtanulni, hogy az állami vagyon az nem az övék.

S ha megvan a papír, majd újra pályáztatják, s marad minden a régiben... Mert fújják: Nem történt semmi.
Csak azok a "piti" menetlevél elírások, és azok a "bizalmi" szignók ne kerültek volna papírra!"

2.
"A belső ellenőr évekig nem végzett belső ellenőri munkát!"
Azután kapta a fegyelmit, és az elbocsátást. Na jó, kapta volna egy normális helyen. Inkább bekapott még egy negyedmilliós pénzbírságot csalásért mint belső ellenőr, ezért kirúgták.
No jó, nálunk nem rúgták ki ezért se! Nálunk ezért tovább foglalkoztatják munka nélkül, kiemelt bérezéssel, főiskolai besorolással főiskolai végzettség nélkül! Mert nálunk még mindig ez a szokás! Nem dolgozik, csal, akkor emelünk a bérén és továbbra is eltartjuk, sőt több helyen is, több helyről is fizetünk a semmiért.
Nem kérem, ez nem egyedi eset nálunk."

Köszönjük!

Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook            "A Vincze konklúzió": ITT!

11 megjegyzés:

  1. Negyedmillió a zombitól, 180.000 az ex-től...
    Együtt már több mint 400.000! Csak visszajönnek azok a pénzek, amik "eltűntek"! :))

    VálaszTörlés
  2. Ez még csak a morzsa ami vissza megy. Nem is vissza hiszen ez büntetés. A hazugságért való tüntetés dolgozók fenyegetése ha nem veszünk részt az hány milliót ér? Dolgozó

    VálaszTörlés
  3. Vajon Veránkán mi a helyzet?
    Ott is van sok félre magyarázás .
    Egy éve októberben adták át,ez év február 28 ra lesz kész. + 49 millió az önerő.Igaz az októberi ünnepélyes átadáson még 49 millióval kevesebb volt az önerő.

    Felfüggesztett börtönre ítélték a nyírmihálydi polgármestert, Nyisztor Ferencet
    Nyisztor Ferenc Nyisztor Ferenc - © MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
    Nyíregyháza, Nyírmihálydi – Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte Nyisztor Ferencet, Nyírmihálydi független polgármesterét a másodfokon eljáró Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság hétfőn, helyben hagyva az első fokon kiszabott büntetést.

    Az önkormányzati vezetőt jogosulatlan gazdasági előny megszerzésének bűntettében találta bűnösnek a bíróság, s ezért tíz hónap börtönre ítélte; a szabadságvesztés végrehajtását két évre felfüggesztették.
    Nyisztor Ferenc © MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

    A jogerős ítélet kihirdetésével egyidejűleg megszűnt Nyisztor Ferenc polgármesteri tisztsége, így Nyírmihálydiban időközi önkormányzati választást kell tartani.

    A tényállás szerint a község önkormányzata 2002-ben a mezőgazdasági célú vízgazdálkodási létesítmények felújítására nyújtott be pályázatot a korábbi Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium (FVM) megyei hivatalához. A kivitelezési munkákat a büntetőper másodrendű vádlottja, Dibáczi Zoltán vállalkozó végezte, a műszaki ellenőri feladatokat a harmadrendű vádlott, Tóth István Kálmán látta el.

    A valóságban azonban a beruházásban foglalt műszaki tartalom egy része nem valósult meg, illetve a már megvalósult műszaki tartalom sem felelt meg a pályázatban megjelölteknek. Az illetékes hatóságok ugyan átvették a beruházást, egy feljelentés alapján indított nyomozás azonban megállapította, hogy a megnyert pályázat önereje hiányos volt, és több hibát találtak az elszámolásban. A műszaki átadást követően az elszámolási lapot és mellékleteit Nyisztor Ferenc írta alá és küldte el az illetékes hivatalnak.

    VálaszTörlés
  4. Baon cikk
    Összeugrott a tanúval a „dühöngőszobás” igazgatónő

    Összeugrott a tanúval a „dühöngőszobás” igazgatónő
    2011. október 10. 13:37 ,
    „Összeugrott” a dühöngőszobáról elhíresült Juhar utcai iskola perének tanúja és a személyi szabadság megsértésével vádolt Kimpián Ildikó a Kecskeméti Városi Bíróságon. A szóváltást végül a bírónő zárta le úgy, hogy figyelmeztette Kimpiánt: ha nem tanúsít nagyobb tiszteletet a tanúval és a bírósággal szemben, akkor meg fogja bírságolni.

    VálaszTörlés
  5. 20,02 Bányainak és a támogatóinak is ez kellene.
    Nyakon csípni Őket a hazugságért. Néró

    VálaszTörlés
  6. Simon Ilona, a korábbi igazgató azt mondja: azért mondott le, mert a sorozatos támadások az ő személye ellen éleződtek ki. Ismeretei szerint az újabb feljelentéseket a Szcientológiai Egyház Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért elnevezésű alapítványa tette – úgy, hogy bizonyos dolgozói csoportok belülről is segítik őket információkkal. A lemondásával sem szűntek meg a támadások, amelyek arra szolgálnak, hogy minél több rendőrségi ügyet kreáljanak, és a közvélemény ennek alapján ítélje meg a munkájukat. A dolgozókat már sikerült fölzaklatni és szembefordítani egymással – Simon Ilona szerint a cél az intézmény ellehetetlenítése.

    Ez az ember még nem érte fel ésszel, hogy nem csak róla szólnak a híradások ?
    A cél teljesen más! Normális munkahely/ Nem családi vállalkozás!!!

    VálaszTörlés
  7. Már többször elhangzott, ha esze lett volna, akkor nem áll ki a 3 vádlott mellett teljes mellszélességgel, hanem azt nyilatkozza, derüljön ki az igazság. Ha így tesz, senkinek se lett volna gyanús, még ha az intézet dolgozói tudták is, hogy miket csinál. Hát így járt. És még nincs vége.
    A pap mikor rúgja ki? Mikor lesz vége annak, hogy falból foglalkoztatja? A szakszervezeti elnök tett valamit, hogy eltávolítsák Zombival együtt? Na most mutassa meg, hogy hol áll!

    VálaszTörlés
  8. Ha már csaltak akkor nincs is erkölcsi bizonyítványuk se a belső ellenőrnek sem az Exnek.de lehet,hogy a gazdasági vezetőnek sem.
    Ha már az ellátáshoz szükséges árú nem mind került be akkor arról a gazdasági vezetőnek is tudni kellett.Ibolya

    VálaszTörlés
  9. Mindenki kapott valamit és nem jelentette mert befogták a száját! Kéz kezet mos alapon nem csak az antilop,hanem mindenki.

    VálaszTörlés
  10. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  11. 21,39 Jutott az árúból Pirtóra is?

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)