2011. október 14., péntek

Abnormális történetek IV.

 
Időhúzás…

A jelenleg is folyamatban lévő tárgyalásokon az újabb időhúzásra tett kísérletek állítólag sikertelennek bizonyultak. Az újabb igazságügyi orvosszakértői vélemények megerősítették az előzőket, amik ellen korábban többször is kifogást emeltek. Lásd még: ITT!
Egyébként az ilyen típusú pereket, véleményem szerint minden normális esetben, gyorsított ütemben kellene lefolytatni, tekintettel arra, hogy nem konzervdobozok a sértettek, hanem húsvér, kiszolgáltatott betegek. Ráadásul az ártatlanság vélelmére való hivatkozás kifogása mögé bújva, nem mentettek fel senkit a munkavégzés alól... kivéve engem...

A csalókat, okirathamisítókat, betegverőket, erőszakolókat, táppénzcsalókat… az adófizetők pénzéből tovább foglalkoztatja a megyei fenntartó… Aki viszont a munkáját becsülettel és felelősséggel végzi, az egzisztenciális fenyegetettségben kényszerül élni…

Ha ezeket a visszaéléseket takargatják és védik, akkor milyen bűnöket követhettek el a pártolóik, patrónusaik?


Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook            "A Vincze konklúzió": ITT!

12 megjegyzés:

  1. Répássy Róbert: hatékony, átlátható és polgárbarát igazságszolgáltatásra van szükség



    A cél leegyszerűsítve az, hogy minden ügyben legfeljebb két éven belül jogerős ítélet szülessen - fogalmazott Répássy Róbert igazságügyért felelős államtitkár, akit annak kapcsán kérdeztünk, hogy a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium kidolgozta a bírósági szervezetet és a bírák jogállását érintő jogszabályok normaszövegét, amely az 1997-es bírósági reformmal bevezetett modell helyébe léphet.
    Hátha ez hozza meg a változást. Munkás

    VálaszTörlés
  2. Sajnos az időhúzás tekintetében mégis elérték a céljukat. Az ügyvédek pontosan ezt akarták. Tudták ők is, hogy nem módosul a vélemény akkor sem, ha más szakértőket kérnek fel.
    Időhúzás, pénzkidobás, igaz nem nekik, mert nekik csak minél tovább tart, annál több bevételt jelent!!!
    A többi meg nem érdekli őket, a betegek meg főleg nem, akikre hivatkozással kérték a zárt tárgyalás elrendelését!
    Az egész csak arra volt jó, hogy a nyilvánosság ne tudja meg, mit követtek el, hogy mit hazudoznak az állítólagos tanúik.
    Már akkor tudták, hogy a "nem történt semmi!" szemenszedett hazugság. Hiszen ha az igaz lenne, ők ragaszkodtak volna a nyilvános tárgyaláshoz, hogy védenceikről, s az intézményről kiderüljön, hogy nem történt semmi!

    Szóval a zárt tárgyalás elrendeltetése, felér egy beismerő vallomással! Igen, ott minden pontosan úgy történt, ahogy a betegek, és a hiteles tanúk elmondták! És ezen a tényen, még az ítélet sem fog változtatni!!!

    VálaszTörlés
  3. Figyeljetek má oda!P felír egy történetet ma 14-én.hozzászólás 13-án éjszaka.má előre tutta mit ír p.?!na ne csináljátok má.benne vagytok a trutyiba nyakig,lesztek még továb is.

    VálaszTörlés
  4. Na akkor szépen szabad eltakarodni innen! Annyi eszed sincs, hogy áthozta mára a tegnapi cikket? Gondolkodni kell ami nem az erősséged te balf@sz!!!!

    VálaszTörlés
  5. 16:05 figyelmébe
    Lehet, hogy nem izomból ír, ahogy te. Te...

    VálaszTörlés
  6. okt,14 16,05 Ha tudnád értelmezni az írásokat akkor tudnád,hogy van ami ide illő de már régebben lett írva előre lehet hozni. Volt egy idő amikor a máshogyosok írásait is elöre hoztuk csak ti azt hittétek újdonság. Nem csak látni kell értelmezni és felfogni az írásaink tartalmát.
    Gabi

    VálaszTörlés
  7. ki az a szombi,nem hallotam még rola.

    VálaszTörlés
  8. Akkor már ne is érdekeljen! Ha mégis,
    Pl: http://netrefel.blogspot.com/2010/07/ki-ellenorzi-az-ellenoroket_10.html

    VálaszTörlés
  9. Hiába írták ide nem tudja értelmezni.

    VálaszTörlés
  10. Aki eddig nem tudta felérni ésszel,hogy a betegek
    jóvoltából vagyunk alkalmazva akkor ezután már nem fogja. Ha nem lennének betegek itt az intézetbe mi sem kellenénk dolgozónak. Érdemes ellenük hazudni? Talán a betegverők többet adnak nektek? Elő venni a józan eszeteket és gondolkodni! Még nem késő!

    VálaszTörlés
  11. Lassan már késő! Hány embert fognak fülön a bíróságon hamis tanúzás miatt? Mária

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)