2011. február 24., csütörtök

Olvasói levél XCV.
Már féltucat intézmény harcol a terror ellen


"Kedves Blogozók!

Ez az ügy is a mi (CCHR) ügyünk volt.
És sajnos nem egyedi, mint ahogy a kiskunhalasi Pszichiátriai Otthonban történtek sem.
Köszönhetően a többféle nyilvánosságnak, a médián kívül ennek a blognak is, jelenleg 6 hasonló intézményből fordultak hozzánk segítségért, legtöbbször az ott dolgozók!
Ők is szenvednek a vezetőség terrorjától, illetve az olyan "kollégáiktól", akik hasonlóan bánnak a betegekkel, lakókkal.
Remélem a vizsgálatok hatására az összes intézményben megszűnnek ezek az áldatlan állapotok és valóban a hozzáértő, a munkájukat és főleg ezeket az embereket szerető egészségügyi dolgozók és rátermett vezetők lesznek csak. Nem kis munka, de megvalósítható, hiszen egyre többen mernek kiállni ezért!
Nagyon köszönöm a blognak, hogy a megfélemlítések ellenére kiállnak az igazságért!

  Üdvözlettel,
Hídvégi Klára
 Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért"
  
Kedves Klári, köszönjük!


Tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért elérhetősége,  blogunk oldal-menüsorában található: CCHR megnevezés alatt. 



Levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk: ITT!
"Mert megérdemlem!"            Kiskunhalas

6 megjegyzés:

  1. Vannak még emberek akik mindent megtesznek az igazságért.Mária

    VálaszTörlés
  2. Egy kis derű.
    A lóversenypályán Kohn észreveszi, hogy egy pap belopakodik az istállóba és megáldja az egyik lovat. Megjegyzi a lovat, majd csodálkozva látja, hogy a következö futamot az addig esélytelennek tartott ló toronymagasan megnyeri.

    A következő héten futam ...tovább »előtt elbújik az istállóban. Jön megint a pap, megáldja az egyik paripát. Emberünk rohan a bukmékerhez, feltesz 5dollárt a lóra, majd amikor tényleg a megáldott ló nyer, besöpri az 50 dollárnyi nyereményt.

    A következő héten megint meglesi a papot, majd a sikeres fogadás után 20.000 dollárral lesz gazdagabb. A nagy sikeren felbuzdulva a rá következő hétre mindenét eladja, majd - miután ismét kileste a papot - minden pénzét ráteszi az akkor megáldott lóra. Azonban ez a ló teljesen lemarad, majd fél távnál összeesik és kileheli a lelkét.

    Kohn felháborodva rohan a paphoz:
    - Atya, miért tette ezt velem? Eddig ahányszor megáldott egy lovat, az nyert, ez meg most még a célba se tudott bevánszorogni!

    A pap a fejét csóválja:
    - Látod, fiam, ez a baj veletek, zsidókkal. Nem tudjátok megkülönböztetni az áldást az utolsó kenettől...
    Tanulságul szántam mert vannak akik nem tudják megkülönböztetni a hazugságot az igazságtól.
    Ne,hogy mindent elveszítsenek Ők is. Munkát beteg gondozástól eltiltás stb.

    VálaszTörlés
  3. A vezetők és a hazudozó támogatói úgy gondolták,hogy a beteg lakóknak nincsenek jogai.
    Mindent megtehetnek velük büntetlenül.Ennek most már vége szakad,mert mindenkit felelősségre vonnak a tetteiért.Érdekességként említem meg,hogy egyre több minden derült ki és egyre több ember került a látótérbe.Munkás

    VálaszTörlés
  4. Sok minden látott napvilágot az elmúlt egy év során.Embereket ismerhettünk meg,akik a betegeket védik de olyanokat is akik a bántalmazókat.
    Az utóbbiaknak meditálni kellene,már a helyzetről.
    miért juthatott ilyen stádiumba ez a bántalmazásos gondozás.A tárgyalásokat figyelembe véve jelzi,a helyzet súlyosságát.Mert megtörténtek az esetek,különben nem lennének tárgyalások.A közalkalmazotti tanács tagjainak már illő lett volna a lakók érdekében szót emelni a vezetőség felé.De hangjukat nem erre használják hanem a bántalmazók védésére Elfogadható hozzá állás ez?
    István

    VálaszTörlés
  5. Lesznek akiknek a tárgyaláskor vagy közvetlen utána befejezik a betegápolást örökre.

    VálaszTörlés
  6. Mivel,hogy eltiltják Őket,kénytelenek lesznek ezt a pályafutást befejezni!Okos Tóni

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)