2011. október 15., szombat

Közalkalmazotti bértábla 2011



                                                          Katt a képre

„A” fizetési osztályba - a legfeljebb alapfokú iskolai végzettséghez kötött munkakör, - az alapfokú iskolai végzettséget nem igénylő szakképesítéshez kötött munkakör; „B” fizetési osztályba - az alapfokú iskolai végzettséget igénylő szakképesítéshez kötött munkakör; „C” fizetési osztályba -„B” fizetési osztály szakképesítésre épülő szakképesítéshez kötött munkakör, - a középiskola utolsó évfolyamának elvégzését igénylő szakképesítéshez kötött munkakör, - a középiskolai végzettséghez kötött munkakör; „D” fizetési osztályba - a középiskola utolsó évfolyamának elvégzésére épülő szakképesítésre, vagy középiskolai végzettségre épülő szakképesítéshez kötött munkakör, - a középiskolai végzettséget igénylő szakképesítéshez kötött munkakör; „E” fizetési osztályba - az egyetemi, főiskolai végzettséget nem tanúsító felsőfokú szakképesítéshez kötött munkakör, - a középiskolai végzettséghez kötött akkreditált iskolai rendszerű felsőfokú szakképesítéshez kötött munkakör; „F” fizetési osztályba a főiskolai végzettséget és szakképzettséget igazoló oklevélhez kötött munkakör; „G” fizetési osztályba a főiskolai végzettséget és szakképzettséget igazoló oklevélhez és a munkakör betöltéséhez jogszabályban előírt szakvizsgát vagy jogszabályban azzal egyenértékűnek elismert vizsgát igazoló oklevélhez kötött munkakör; „H” fizetési osztályba - az egyetemi végzettséget és szakképzettséget igazoló oklevélhez kötött munkakör, - a főiskolai végzettséget és szakképzettséget igazoló oklevélhez kötött munkakör és ehhez az oklevélhez kapcsolódó tudományos fokozat; „I” fizetési osztályba - az egyetemi végzettséget és szakképzettséget igazoló oklevélhez és a munkakör betöltéséhez jogszabályban előírt szakvizsgát vagy jogszabályban azzal egyenértékűnek elismert vizsgát igazoló oklevélhez kötött munkakör, - az egyetemi végzettséget és szakképzettséget igazoló oklevélhez kötött munkakör és 1984. szeptember 1-je előtt doktori cselekmény alapján szerzett egyetemi doktori cím, vagy egyetemi végzettséget és szakképzettséget igazoló oklevél és 1984. szeptember 1-je után szerzett egyetemi tudományos fokozat (dr.univ.); „J” fizetési osztályba - az egyetemi végzettséget és szakképzettséget igazoló oklevélhez kötött munkakör és a felsőoktatásról szóló törvény szerinti tudományos fokozat, - a Magyar Tudományos Akadémia hazai rendes és levelező tagsága, az akadémiai doktori cím.

9 megjegyzés:

  1. Befellegzett az önkormányzatoknak.
    Szóval milyen fejezet is ért véget? Az önkormányzatok túlköltekezésének, - a hitelfelvételeknek, - a Veránkához hasonló "minden választópolgár" számára hozzáférhető pihenőhelyek létesítésének,- az intézmények "megvédésének"... a fejezete fejeződött be? S akkor milyen fejezet következik most?
    Új helyzet, új rendszer - olvashattuk. S mi lesz az adósságokkal? - Értjük nem oszt tovább a kormány - ezt bizony jól teszi a mi pénzünkkel - de ki téríti meg az adósságokat?
    Valóban nem egyformán ítéljük meg a helyzetet. De ki mondja ( mondhatja) meg, melyik a "tuti" megítélés? Azaz melyik "tuti" valósul(t) meg?
    Nem halotti tor?! Ez nem tudom mire vonatkozott - de a jövő majd igazolja, a végeredmény bizonyítja majd az út eredményességét,
    vagy eredménytelenségét.
    A kérdés változatlan: "Ki fizeti a révészt?"
    A megye?

    VálaszTörlés
  2. Mi ezeken a besorolás alapján Kapjuk a fizetést?
    Na ezt kétlem.

    VálaszTörlés
  3. Kérdezem:Abnormális történetek írója normális?

    VálaszTörlés
  4. Kérdezem: Te melyik meccset nézed?

    VálaszTörlés
  5. Miért ezt olvasod, miért nem a Halasi Tükröt, vagy a TvHalast? Az a valós világ neked!:):)

    VálaszTörlés
  6. 22:14 Lehet, hogy nem véletlen a bértáblához írt. Talán az ő végzettsége is alig középfokú és diplomásnak van besorolva?

    VálaszTörlés
  7. 8,15 a HALAS TV HÍRADÓBAN VOLT,HOGY HÓNAPOKON BELÜL ÍTÉLETET HOZNAK AZ OLYAN ÜGYEKBE AMI NAGYON FOGLALKOZTATJA AZ EMBEREKET. FAVÁGÁS, PSZICHIÁTRIA ÁLLÍTÓLAGOS BETEGVERÉSE MÉG VALAMI HARMADIKAT IS FELSOROLTAK. A PSZICHIÁTRIÁRÓL ELÉG SZŰKSZAVÚAN.
    a FŐHÍREKBEN NEM SOROLTÁK FEL. MEGNÉZTEM 7 KOR ÉS NYOLCKOR IS. AZT HISZEM CSÜTÖRTÖK ESTE VOLT. AZÉRT A BÍRÓSÁG IS MOST FOG VIZSGÁT TENNI MERT AZ EGÉSZ ORSZÁG VÁRJA AZ EREDMÉNY HIRDETÉST.
    AZ IGAZSÁGOS ÍTÉLETET. MINDENKIRE MÉG A HAMIS TANÚKRA IS. HOZZÁTARTOZÓ

    VálaszTörlés
  8. Még a sétálókra is!

    VálaszTörlés
  9. Halas TV szűkszavú Brüsszel már nem.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)