2011. december 16., péntek

Egy alomból valók?


Ismerős történet a közszférából...

"Majdnem 800 ezer forintot keres Havas Szófia fővárosi szocialista képviselő szakorvosként a fővárosi Szent János Kórházban. Orvos kollégái ugyanitt 150-300 ezer forint közötti fizetést kapnak...
...Idén március 19. óta dolgozik Havas Szófia fővárosi képviselő a Szent János Kórház III. Belgyógyászati Kardiológiai Osztályán. A képviselő azt követően került erre az osztályra, hogy a kórház visszavonta megbízott orvos-igazgatói beosztását. Noha Havas hivatalosan március óta szakorvos beosztásban dolgozik, munkatársai idén november 5-ig nem is tudtak arról, hogy van egy új kollégájuk....
... interjút kértünk dr. Havas Szófiától... miként kereshet közel bruttó 800 ezer forintot, ha kollégái ennek töredékéért gyógyítanak, valamint az után is érdeklődtünk, hogy ha közel fél évig táppénzen volt, hogyan tudta ellátni fővárosi képviselői teendőit? Válaszokat nem kaptunk a képviselőtől, aki magánügyre hivatkozva nem volt hajlandó reagálni kérdéseinkre, és dühösen távozott az interjúról."

A teljesség kedvéért: ITT! 
 
H. SZÓFIA  AKÁR NÁLUNK IS DOLGOZHATNA...

Kíváncsian várom, hogy táppénzcsalására hasonló módon reagálnak-e az ő esetében is, mint nálunk. (ITT!) és (ITT!)



Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook            "A Vincze konklúzió": ITT!

4 megjegyzés:

  1. A rokkantaknak meg sok a 27-30 ezer havonta el kell venni tőlük!
    Ezért tart itt az ország a béka fenekénél!
    Hozzák a törvényeket,közben meg nem veszik észre,hogy munkanélküli, rokkant,és idős nyugdíjas meg gyerek marad az országban. A munkaképes adófizetők meg mennek külföldre dolgozni. Nem marad adófizető az országban.
    Minden olyan ember akinek nem betegek a családtagjai külföldön vállal munkát.
    Fideszesek rokonainak meg 800 ezer jár és nem is végez érte munkát! Pintér Sándor miniszter meg 30- 40 ezerért dolgoztatná a közmunkásokat.
    Neki is ennyiből kellene eltartani a családját és fizetni a számlákat. Budai Gyulának volna mit vizsgálni a fideszesek körében is.
    Más szemében a szálkát is meglátja,a magukéban a gerendát sem veszik észre. Ibolya

    VálaszTörlés
  2. Havas Szófia liberális szocialista.
    Tagadta 56-ot! Börtönben volna a helye.

    VálaszTörlés
  3. Szerintem a táppénzcsalás miatt lemond a "demokrata" képviselő aszzonyság. Ezt a szégyent nem bírja az orcája elhordozni.

    VálaszTörlés
  4. Demokrata? Talán demokratatata.......

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)