2011. május 21., szombat

Gondos Cicának sok a dolga! :)



16 megjegyzés:

  1. Te is a kicsinyeid, vagyis a betegek érdekében dolgozzál.Meg értünk is.Gabi

    VálaszTörlés
  2. Ez 2 kölyök! Az intézetben felszámolnák 6-nak! Ugye annyi eszik!

    VálaszTörlés
  3. Ez lenne a vezetők álma! 2 lakó, de fel lehetne venni utánuk 50-nek való támogatást! Akár csak nyaraltatáskor!

    VálaszTörlés
  4. A könyvelésbe meg elfelejtik feltüntetni a nyaraltatás összegét.Biztos a szcientológusok akadályozták meg.Azok tehetnek róla! Nem a vezetők nem a könyvelők!

    VálaszTörlés
  5. Fidesz!
    A legfőbb ügyész állásfoglalására vár a TMRSZ - Elfogatják-e Lázár Jánost, és Balsai Istvánt
    Állásfoglalást kér a legfőbb ügyésztől a Tettre kész Magyar Rendőrség Szakszervezete annak kapcsán, hogy elfoghatják-e a mentelmi joggal rendelkező fideszes képviselőket, Lázár Jánost és Balsai Istvánt.
    A TMRSZ közösség tagja elleni erőszak miatt jelentette fel a két képviselőt, az általuk nemrég benyújtott alkotmánymódosító javaslat miatt, ami lehetőséget teremt az öregségi korhatárnál fiatalabbak nyugdíjának felülvizsgálatára, csökkentésére, átalakítására, megszüntetésére vonatkozó törvények meghozatalára.

    A TMRSZ álláspontja szerint a képviselők által benyújtott javaslat előkészület arra, hogy magyar állampolgárok tízezreit bűncselekményt megvalósítva kényszerítsék arra, hogy valamit tegyen, vagy eltűrjön és ezzel jelentős jogsérelmet okozzanak nekik. A TMRSZ szerint a kényszerítés bűntettét is elkövetik a képviselők. A szakszervezet szerint súlyosbítja a helyzetet, hogy "társadalmi közmegbízatásukkal visszaélve", "hivatalos eljárást színlelve" és tettüket "jogosnak feltüntetve" "kívánják elkövetni" a "bűncselekményt." - olvasható a TMRSZ közleményében és a Polt Péter legfőbb ügyésznek írott levelükben.
    A rendőröknek intézkedési kötelezettségük van, ha bűncselekmény jut a tudomásukra. A TMRSZ abban kéri Polt Péter állásfoglalását, hogy a két képviselő ezek alapján elfogható - e, illetve alkalmazható - e ellenük kényszerítő eszköz - például bilincs. A TMRSZ szerint az érintett társadalmi csoport - a rendvédelmisek és nyugállományú hivatásosok - körében félelmet kelt a két képviselő ténykedése. Emiatt a "csoport tagjai félelmükben védekezni fognak, vagy olyan lépéseket tesznek - mivel úgy érzik, hogy mindenüket el kívánja rabolni Lázár és Balsai törvénytervezete alapján az állam - amelyek adott esetben kezelhetetlenné, fékezhetetlenné válnak az állam erre létrehozott szervezetei, intézményei által."

    - Független Hírügynökség -

    VálaszTörlés
  6. Nem a Szci.

    - Egy ilyen riport esetében mindenképpen felteszi az olvasó azt a kérdést, hogy milyen rendszer szerint kaphatnak ma segítséget a pszichiátriai kezelésre szorulók. Miért gyűlnek össze a hajléktalan szállókon? Ennek nyilván van valami logikája, és ez nem hiszem, hogy azonos az OPNI bezárásával. Valószínűleg olyan mechanizmusok működnek, amelyek a családból és az intézmények legkülönbözőbb fajtáiból kilökik ezeket az embereket, és a sor végén ott vannak ezek a szörnyű beteg gondozások. Nem törődés velük és még megverésért sem kapnak felelősségre vonást a bántalmazók.Meg mennyi normatívát kapnak,megkapják e mind? Ezt is fel kellene tárni egy riportban.

    - Az egész cikk mögött ott bújik meg az a ki nem mondott feltételezés, hogy az a baj, hogy ma nem lehet eldugni, bezárni, eltüntetni ezeket az embereket, hanem vannak helyek, ahol kapcsolatba kell velük lépni, kezelni kell a problémáikat, stb. Ha valahol be lennének zárva, "nem lenne probléma" - legalábbis senki sem foglalkozna velük.

    VálaszTörlés
  7. Addig nem foglalkozik velük a kutya sem, még becsületes emberek fel nem tárják a közelükben előforduló eseteket.Akkor meg azokat támadják akik szót mertek emelni.Ez is a társadalmunkat jellemzi,hogy nem akarják megszüntetni a valós orvosolható,pénzbe nem kerülő,csak egyszerűen a hozzáállás kérdése,verjük vagy tiszteljük .A beteg embernek lelki segítségre támogatásra, kedves szóra vigasztalásra egy mosoly nyújtására van szűksége. Akik ilyen gondozást tudnak,vagy tudnának nyújtani, azokat terror és támadás éri.Ibolya

    VálaszTörlés


  8. 2011. május 21. 21:11-nek

    Az azért ugye tudjuk, hogy a "független hírügynökség" a legkevésbé sem független?!
    Konkrétan az RTL Klub nevezetű, liberális szennycsatorna hazugsággyára! Igen, arról a csatornáról írok, amelyik gyűlöli a magyar értékeket, és romboló műsorkínálatával folyamatosan megsérti az amúgy sem túl erélyes médiatörvényeket. Egy olyan csatorna, amelyik milliós bírságokat is képes kifizetni csak azért, hogy demoralizáljon, és mérgezze a magyarság (köztük a gyermekek) lelkét, ne álljon elő úgynevezett "független" szlogennel! Pontosan lehet tudni milyen érdekeket szolgálnak ki.

    Ami biztos: nem a miénket...


    VálaszTörlés
  9. Felhasználnak minden médiát,hogy Őket védje.
    A nyomózókat kellene felhasználni nekik,hogy derítsék ki az igazat.

    VálaszTörlés
  10. Úgy látom az egész ügyben a Bányai vezette fenntartó a FŐSZEREPLŐ!

    VálaszTörlés
  11. Lopják az adófizetők pénzét vagonszám!
    Azért megy minden olyan nyögve nyelősen!

    VálaszTörlés
  12. A betegek ellátására szánt pénzt nyúlja le a kicsi
    főnöktől a nagyig!Ezt takargatják!

    VálaszTörlés
  13. Hol van az elszámoltatási kormánybiztos?
    Itt is kellene neki elszámoltatni.

    VálaszTörlés
  14. Lenne mit. Nem történt semmi? Csak a Megye támogatja, a csalásra szövetkezett bűnösöket.

    VálaszTörlés
  15. Bányai a bandavezér.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)