2011. május 17., kedd

LESZ MIT MEGGYÓNNI HÉTVÉGÉN!

Ez egy mai hír a baon.hu oldalról:
Most akkor ki hazudik? Ráadásul igencsak pofátlanul! Persze miért is csodálkoznánk ezen, hiszen ha a korábbi közgyűlési alelnök képes volt az alábbiakat állítani, akkor ez a "kicsinység" már nem is számít, ugye?
Csak emlékeztetőül, éppen a napokban vádolta meg az ügyészség a volt igazgatónőt + 25 főt több gyermek sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértése bűncselekmény elkövetése miatt, ma pedig hivatalosan is elhangzott, hogy a Juharon csak 40 %-os a szakképzettek aránya, ami ugye még a törvényes előírásoknak sem megfelelő, nemhogy referencia szint lenne!

13 megjegyzés:

  1. Lehet,hogy nálunk még a gyorstalpalón végzettekkel sem több a szakmabeli.Ide is jó akárki,aki nem mer szólni, buta a betegekhez.
    Emberi érzelmek hiányoznak belőle. Meg alkoholista.

    VálaszTörlés
  2. Ez az Detonátor csapjon közéjük, ezek még képesek azt is letagadni amit nyilatkoznak! Ha látná mi van itt bent az intézményben, ezt a terrort már nincs ember aki pszihés betegség nélkül megúszná!
    Senki senkivel nem beszélhet! Irodasorosokra is vonatkozik. Ha egyik osztály ápolója beszél a másik osztály ápolójával akkor egyeztetnek nehogy véletlenül még 1x egy műszakba kerüljenek! Ja jár itt figyelmeztető, fegyelmivel való fenyegetés ha beszélgetni merünk. Nevetni meg szigorúan tilos! Szinte kötelezően isteníteni kell a vezetőket mint anno Hitlert!

    VálaszTörlés
  3. Majd a plébános megmondja neki mi tévő legyen! Eddig is azt tette amit az mondott neki! Lehet haragosa az ottani pap?

    VálaszTörlés
  4. A pap is azt szajkózta amit Ica mondott neki.
    Azt sem tudta mi az igaz mi nem. Innen kezdve Én úgy tekintek rá mint a többi hazugra. Mert mondhatta volna nem tudom, nem rég vagyok itt....

    VálaszTörlés
  5. Miért van az ha valaki minél nagyobb beosztásba kerül annál többet hazudik és annál nagyobbakat mint általában az emberek?

    VálaszTörlés
  6. A pénzek miatt hazudnak amit eltulajdonítanak.
    Ha nem lenne a háttérbe pénz nem is hazudtak volna.

    VálaszTörlés
  7. Mint általában itt is a pénz a mozgató rugó,csak itt rossz értelemben .
    A rugó a hazugságot mozgatja, mivel sok pénzt sikkasztottak,ezért foggal körömmel gátolják a
    nyomozók munkáját!
    A fenntartóval az élen!

    VálaszTörlés
  8. Juhé! Hát csak nem zárunk be? Múlt héten az volt a sláger,hogy bezárunk. Nem tudunk elhelyezkedni a megyébe,sehova nem kellünk. Ma egy hete volt itt Bányai,azóta ilyen nagy a változás.Munkás

    VálaszTörlés
  9. Az már az Ő bajuk hogy ezt már nem a papnak kell meggyónni, ha nem a bíróságon!

    VálaszTörlés
  10. Bagó úr maradjon csak az EU-ban, nem kell hazajönnie. Ilyenekből nálunk Dunát lehet rekeszteni.

    VálaszTörlés
  11. A Megyétől mindegyik elmehetne az EU-ba csak ne minket képviseljen mert az nekünk csak a rosszat hozza. Csak a saját zsebüket nézik,nem az embereket akiket szolgálnak. Ibolya

    VálaszTörlés
  12. Icukám jelentsd be a holdudvarodnak,hogy hazudtál mindenben.Loptál csaltál azért tartottad terror alatt a dolgozókat,hogy be fogják a szájukat.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)