2011. május 27., péntek

NYÍLT VÁLASZLEVÉL "KÜLSŐSNEK"!

Az alábbiakat a magát "Külsős" nicknévvel jegyző hozzászóló írta:


"Szerintem mindannyian egyformák vagytok. Egyik kutya a másik eb. Az igazság valahol a középúton van de nem a mind a két oldalra kiterjedő mocskolódások oldalán. Olyanok vagytok, mint két harci eb, vagy kakas melyek egymásnak ugranak.Ez nem fog sehova sem vezetni, csak hosszú és hosszú ideig adok kapok válaszok tömkelegét zúdítja az olvasókra. Szerintem tisztességes út is létezik ezt kell mind a két oldalnak megtalálni.Talán akkor béke lesz. Külsős"

Ez a tipikus példája annak, amikor valaki olyasmibe dumál bele, amiről fogalma sincs. Az én hozzászólásomat kiváltó eredeti megjegyzés személyében Protestet és Perennist pocskondiázta, hamisan vádolóknak minősítve őket, majd ezt követően már az én személyemmel, ugyancsak hamisan vádolóként nevezve engem.

"Külsős" az "egyik kutya másik eb" hasonlattal élve lépne fel a személyeskedés ellen? Természetesen maga is névtelenül!?

Tekintsünk most el attól, hogy a nem általánosságban, hanem konkrét témában, személyekhez címzetten nyilatkozva névtelenségbe burkolódzás milyen embert is feltételez, nézzük inkább, hogy van-e egyáltalán értelme sorainak.

Az igazság (szerinte) valahol a középúton van. Melyik igazság, kinek az igazsága? A jelek szerint "Külsős" figyelmét elkerülte az, hogy mi "kutyák" minden esetben adatokat, tényeket sorolunk fel, amikre az "ebek" semmiféle cáfoló adatokat, vagy bizonyítékokat nem tudnak szembe állítani, csupán csak azt szajkózzák folyamatosan, hogy hamisan vádolunk! A jelek szerint "Külsős" figyelmét az is elkerülte, hogy az általunk állítottak alapján, azokra alapozottan büntető eljárások, hatósági vizsgálatok indultak (Kecskeméten 28 vádlottal, Kiskunhalason már felsorolni is nehéz számban és eljárás alá vont elkövetővel) így a ki is mond igazat kérdés igencsak eldőlni tűnik, nem?

De ha el is fogadnánk "Külsős" középúton levő igazság megállapítását, akkor miért is van az, hogy annak ellenére mégis csak a másik oldal (hatalomra alapozott) igazsága érvényesül? Ezt miért nem építi bele a békesség képébe? Valahogy olyan ez így, mintha a hatalom alapuló kényszerigazság beletörődös elfogadása lehetne csak egyedüli alapja a békességnek.

Most már csak az tisztázandó, hogy egyáltalán miért is szólt hozzá "Külsős", sőt tulajdonképpen az is, hogy mihez is szólt hozzá igazából. A miértet már meg sem kérdezem, hiszen a magát, a saját személyét vállalni nem tudó/hajlandó véleménye egyébként is értéktelen, különösen hogy nincs tudomásom arról, hogy "Külsősünk" bármiféle tisztességgel teli kiállással élt volna bárhol is akár a saját középutas igazsága mellett. 


Szót emelt volna talán a fogyatékos emberek és az őket tisztességgel gondozók mellett, ami ugye bőven bele kellene férjen az általa állított középutas igazságba. Nem tudok róla, így kedves "Külsős" majd ha saját személyét vállalva csak a töredékét leteszi a tisztes ügy oldalán annak, amit mi "kutyák" akkor lesz értelme hozzászólásának, addig csupán a másik oldal "csahos ebévé" degradálja saját magát mindezekkel.
   

Ön szerint kedves "Külsős" ez lenne a békesség?


9 megjegyzés:

  1. Nagyon jól mutat a külsős ezen a képen!
    Valahogy így is nézhet ki! Gabi

    VálaszTörlés
  2. Ez úgy külsős ahogy én kutyus! Valamelyik besz@ri vezető az!

    VálaszTörlés
  3. A vezetőink ilyenek velünk,mint a képen!

    VálaszTörlés
  4. Ti kis butácskák! Ti kis besz@riak! Ti magyaráztok, változatlanul nem történt semmi a híg agyatok további hígulásán kívül.
    De mi lesz ha már mosogatólévé fog hígulni az agyatok????
    Szebb jövőt.

    VálaszTörlés
  5. 15,38 Ápolt vagy?

    VálaszTörlés
  6. 16:03-nak!
    Ápolt? Ugyan már! Ilyen súlyos állapotú nincs is az otthonban!
    Tetszik nekem ez a "besz@riak" szöveg! Pont azok állítják rólunk, akiknek tele a gatyesz! Amúgy ez a sok barom terem arrafelé, mint a bolondgomba, vagy csak egy irogat állandóan?

    VálaszTörlés
  7. Vannak egy páran akiknek tele a gatyájuk!
    Tudja azok akik a bűnösök ! Gabi

    VálaszTörlés
  8. Van itt nem kevés szaros bugyogó is!

    VálaszTörlés
  9. Van jó néhány! De úgy rájuk van írva az idegesség a félelem,csak az arcukat kell figyelni meg a tekintetüket.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)