2011. május 11., szerda

VALAHOGY ÍGY KELLENE KEZDENI!



Nagyításért kattints a képre!

14 megjegyzés:

  1. Egyet értek,a betegekért!
    Nem a vezetőkért és a hazugságért!

    VálaszTörlés
  2. Pintér elvtárs is fenyegeti a tüntetőket, Nagyon Feri is, Bányai is, Rausch is, Simon is...

    VálaszTörlés
  3. Táblákat kell festeni! Verés nélküli életet a lakóknak.Tűnjenek el a hazug vezetők. Alkoholbeteg embereket ne alkalmazzunk.

    VálaszTörlés
  4. Ha a lakosság is mellénk áll akkor Ők vesztenek.
    Mert minden idősödő ember már attól fél,hogy őket is verni fogják ha már nem tudják ellátni magukat.
    Naponta érdeklődnek,hogy meg van e már az igazság.
    Az még várat magára,sok ember szeretné látni az eredményt. Munkás

    VálaszTörlés
  5. A halasi Ex igazgatónőnő nyilatkozatából kiderül, hogy a hivatali gépjármű által megtett kilométer nem a távolságtól, hanem az üzemanyagtól függ! Ha a jármű sokat fogyaszt, akkor nem is kell a menetlevelet ELŐZETESEN kitölteni? (tényleg, honnan tudta még az utazás megkezdése előtt kitöltendő menetlevél láttán előre, hogy a kocsi majd később sokat fog fogyasztani?) Mi lett volna, ha a jármű keveset fogyasztott volna? Akkor meg 2 menetlevél kitöltésére került volna sor? Hány ilyen hazug magyarázattal találkozunk még és milyen érdekes, hogy mindig csak a vétkesek szájából! Amúgy a belső vizsgálat ezen a téren is rendben talált mindent, így természetesen ezek a gyanúsítások is alaptalanok kellenek legyenek, nem? Nem történt semmi? Csak valamelyik egyház át szeretné venni az irányítást? Akkor sok embernek menni kellene !

    VálaszTörlés
  6. Nem lesz bezáratás még véletlen sem,ez a vezetők rém álma! Saját hibasorozatukat akarják másokra hárítani,képtelenek belátni,hogy az igazság győz.
    Az ellenőrzések csak azért nem találtak semmi problémát,mert olyannyira vizsgálták az intézetbe történteket mint a belsőellenőr és a minőség ellenőr. Ha valaki nem dolgozik miért számolnak el fizetést nekik? 10 éven keresztül a semmitevésért számoltak nekik elég szép summát.Az adófizetőket ezért kényszerítik újabb adók fizetésére mert ilyenekre kidobálják a pénzeket.

    VálaszTörlés
  7. Újabb testi sértés a kiskunhalasi pszichiátrián?
    2011. május 11. 20:10 , Zs. D.
    KISKUNHALAS | Újabb nyomozást rendelt el a napokban a halasi rendőrkapitányság egy, a Bács-Kiskun megyei fenntartású pszichiátriai otthonban történt eset miatt. A súlyos testi sértés gyanúja akkor merült fel, amikor egy ápoltat kéztöréssel szállítottak a halasi kórházba még múlt hétfőn. A kórház feljelentése után ismeretlen tettes ellen folytat eljárást a halasi kapitányság – erősítette meg értesülésünket Mihályné Bornemissza Eleonóra, a Bács-Kiskun megyei rendőrség szóvivő A Kőrösi úti pszichiátriai és fogyatékos betegek otthona kapcsán több ügyben is nyomoznak a hatóságok. Az intézmény még tavaly került reflektorfénybe, amikor három ápoló ellen emelt vádat az ügyészség. A bírósági szakban lévő ügy elsőrendű vádlottját azzal vádolják, hogy 2009 nyarától 2010 januárig hat alkalommal erőszakolt meg egy férfi ápoltat. A másik két gondozónak súlyos testi sértés és zsarolás miatt kell felelnie.

    VálaszTörlés
  8. Nem történt semmi! Ugyan hova gondoltok ez csak a szokásos gondozás.Mi volt az előzmény valójában azt is firtatni lehet. Még azért a súlycsoportot is figyelembe véve....... Bánja a beteg mint mondta az új igazgató,ez érthető hiszen fáj a keze azóta is.

    VálaszTörlés
  9. A kórház a kötelességét teljesítette.

    VálaszTörlés
  10. Minden alkalommal ez kellett volna amikor 8 napon túl gyógyuló volt a sérülésük. Már rég vége volna ennek a huzavonának.

    VálaszTörlés
  11. Nem kellene menni akkor sem,jó ápolókra szükség van mindig,akik a betegekért vannak alkalmazva.
    Esetleg a református egyház ha át veszi,1 az ezerhez az esélye.

    VálaszTörlés
  12. Átvételnél lenne leltár ,leltár hiány.
    De jó is lenne. Már a teljes elszámoltatás.
    Ica repülne.

    VálaszTörlés
  13. Látta valaki a betegeket fejlesztő Icát a betegek közelébe? Mert Én még nem. Nekem az a meglátásom ez hazugság,hogy a fenntartó itt tudja tartani.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)