2011. május 14., szombat

Most jön el a belső harcok ideje...


Nagyításért klikkelj!

13 megjegyzés:

  1. Csak hátra kell dőlni, és élvezni a show-t, aminek a címe:
    "Ki viszi el a balhét?
    Nem én voltam, hanem Ő!"

    :))

    VálaszTörlés
  2. Most kezdődik az egymásra mutogatás acsarkodás, miattad van te mondtad. Miért nem zavartad el a betegverőket most nem lenne semmi baj, nem lennének pénzügyi vizsgálatok. Nem szólt volna senki a cégeinkről,minden mehetne tovább.
    Most az a téma ki miben hibás.Mária

    VálaszTörlés
  3. Cica ne rakj ki a blogra bizonyítékokat,jó lesz majd a végén,ha minden kötél szakad!

    VálaszTörlés
  4. ÉN biztos nem voltam! RÁM nem bíztak semmit, mert megbuktam a kétszerkettő teszten( pedig öttel nagyon közel voltam)!

    VálaszTörlés
  5. Persze most nem akarja vállalni a felelősséget senki.Egymást hibáztatják! Mindegyiknek van felelőssége abban,hogy idáig fajulhattak a dolgok.
    Nem akarták az igazságot Ők elrendezni,akkor most viseljék a következményeit.

    VálaszTörlés
  6. Bányai meg csak át helyezte Icát egy másik irodába,nekünk be meséli,hogy fejlesztő pedagógusként dolgozik. A pap a felszínen igazgató csak,hogy Ica irányít. Ennyire hülyének néz bennünket Bányai,hogy ezt be vesszük.Egy adag adat van még az eltakarításhoz még azt is fel kell használni,nem akartuk. De már látom fel kell! Bravó Fenntartó a megyeházán ilyen az igazság,akkor majd mi meg mutatjuk,hogy nem ilyen. Ha harc hát legyen harc, minden felhasználható adattal! Munkás

    VálaszTörlés
  7. Még mindig van olyan amiről nem tudunk úgy látszik.Több szálon folyik a nyomozás már így is. Csak érdekessége a dolognak,hogy a szálak egy helyre futnak össze egy csomóba.A csomó meg a vezetők!!!!! Már nem a betegverésen van a hangsúly hanem a csalás sikkasztás lopás pénzek eltüntetéséről.Kamu számlák befogadásáról amikor a számlát nem kísérte el az árú. Ilyen eset sokszor volt.Bányainak küldték el az árút a betegek helyett azért ez a nagy támogatás csalókért? Bennfentes

    VálaszTörlés
  8. Amikor a betegek vettek maguknak ruhát azt a számlát is le kellett adni.Azon feltüntetett árat a vezetők tették el? Mert az sehogy nem igazságos könyvelés,hogy magánszámlákat is befogad.Irisz

    VálaszTörlés
  9. Nocsak,nocsak nem történt semmi?

    VálaszTörlés
  10. "A belső vizsgálat megállapításai szerint, a, a bejelentést tevők állí, állításai nem igazolódnak????????????????????????????????????

    VálaszTörlés
  11. Még több is igazolódik mint amit Ők mondtak.
    Sok becsületes dolgozó van az intézetben akik elmondták a dolgokat.Mert ami miatt a vezetőket most nyammogtatják azokat csak az iroda soron dolgozók tudhatták,vagy a könyvelők vagy a gazdasági vezető.Ott kell keresni a hunyókat.
    Kezdjétek azzal kivel,hogy bántak a főnökök.
    mert valami megmozdította őket az igazság elmondásába.Okoska

    VálaszTörlés
  12. Van igazság érzete azért mondta el! Gratulálok neki, bárki legyen is az.Egy ember a talpán!
    Ilyen kellene sok!

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)