2011. május 9., hétfő

A nap képe 43.



8 megjegyzés:

  1. Bányai is így járkál a vízen, hogy száraz maradt a ruhája, kár, hogy egy cápa nem találkozott vele, kihívhatta volna egy párbajra. Az erősebb győz. Aki nyer az eszi meg a másikat. Én a cápának drukkolok.

    VálaszTörlés
  2. Biztos a cápa lenne a győztes! Nálunk meg a Cica!

    VálaszTörlés
  3. Előfordulnak hasonló esetek! A különbség csak az, hogy ilyen esetben, amikor lebuknak nem csak az elkövető(k), de a támogatói is repülnek a helyükről, sőt olykor-olykor még a sittre is elkísérik a bűnöst! Máshol lehet egy vezetőt kérdőre/felelősségre vonni? Itt meg semmi sem történik, élnek tovább, mint "Marci Hevesen" ! Semmivel sem kisebb a bűne annak aki hagyja, mint aki teszi!

    VálaszTörlés
  4. BKMÖ PFBO a Bányai deszkán...

    VálaszTörlés
  5. Meg a nagy(on) feri...

    VálaszTörlés
  6. feri már a víz alatt van...

    VálaszTörlés
  7. Kedves kollégáim,holnap az értekezleten kapaszkodjon a székébe minden kétszínű hazudozó erősen nehogy elsüllyedjen. Azt mi tudjuk kik hazudoztak összevissza csak azért,hogy kedveljék a vezetők főnővérek. Benyalták magukat a hazugságaikkal.
    Mi szervezzük a tüntetést a vezetőség ellen a fenntartó hozzáállása ellen ,a betegverés ellen, hazugokra nem tartunk igényt, ti tartsatok továbbra is a gyanúsítottakkal és a vádlottakkal. Mert egy új igazgató jelenlétébe nyilvánosan kimondjuk a hazugok nevét akik a bántalmazás csalás sikkasztás mellett álltak.
    Akik a beteget védőket jelentgették, rágalmazták. Azoknak a beteggondozásba nincs keresnivalójuk. Az ex igazgatónőnek sem.
    Alkoholista orvosok meg félre kezelik a beteget volt rá példa. A rokonaikat meg nem felejtik itt. Azért Én kapásból kitudnék dobni 40-50 hazugot kétszínűt.De az lesz a sorsuk! Ibolya

    VálaszTörlés
  8. Felsorolni tudnék néhány nevet,de majd arra is sor kerül.Előbb mint gondolnátok! Akkor majd gondolkozhatnak egyesek jaj mit tettem.Magamnak rosszat pedig jót akartam mondhatják.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)