2011. május 14., szombat

„Úgy megcsaplak, hogy nem kelsz föl... Megteszem, most rögtön... Te nem ismersz engem!”


Meg volt. Végre túlestünk az első tárgyaláson, és most hátradőlhetünk. Nem született meg az ítélet, de mindenki tudja, hogyan kell értelmezni a mai napon történteket. A Gladiátor már csendben volt, ordítása nem ijesztette meg az egymás után érkező tanúkat. Tanú dolgában pedig jól állunk, augusztusra is jut belőle…

Az intézmény ügyvédének szerepe több volt, mint figyelemreméltó, ugyanis nem a sértett munkavállaló, hanem az indulatos agresszor mellett állt ki, úgy, hogy mindkettő  ugyanazon munkahely alkalmazottja. Ekkora baklövést csak nem követnek el, hogy a megtámadott dolgozó ellen vonultatják fel a jogi képviseletet, és ezzel egy időben a sértettet el is távolítják az útból... Ez több lenne, mint tudatos ellehetetlenítés! Remélem átgondolták mindezt! A honorárium kérdését fel sem vetem, abszurd is lehetne, hogy az intézmény pénzeli a terror jogi védelmét, a sarokba szorított áldozattal szemben. Ámbár mai világunkban, Kiskunhalason már semmi sem elképzelhetetlen,  és mivel a provokátor továbbra is sokkolja kollégáit, bármikor megtörténhet az eset újra. És hogy mi történik a életveszélyesen megfenyegetettel?! Ahogyan az  már errefelé megszokott, az áldozatot távolítják el, összeférhetetlenség miatt, 11 év után. De az egy másik csúf történet.

Győzelem. Még nem mondták ki az ítéletet, de most már a többi üggyel egyetemben tudjuk, hogy a vesztesek időhúzásának vagyunk tanúi. Még egy hét, még egy hónap... és vége. Azután szétrobban minden, és szanaszét fog röpülni az új és régi karmester, a nagyhatalmú lakberendező, a kocsi nélkül is a világot körbeautózó horror-figura, a nyafka pszichoszomatikusok, a halálos szakorvosok, és a köréjük gyűlő összes talpnyaló.

Vége a tyúkpereknek, mert kiderült, hogy sohasem volt jószáguk és rájuk van írva, hogy nem is értenek hozzá. Nehéz ecsetelniük az eltűnt kakas küllemét, miközben mindenki azon kacag, hogy előadott leírásuk sokkal inkább illik egy fókára. Ez a hazugságok hátulütője, és ezért derül rájuk fény előbb vagy utóbb.
A mi estünkben majd augusztusban…


Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook
 .

22 megjegyzés:

  1. Itt minden eljárás az intézettel,az intézetben történtekkel annyira egybefüggő,hogy az már a pofátlanság teteje.Akit az ügyvéd vagy jogász vagy minek nevezzelek védte,az a betegeket verető főnővér.A vas munkás aki a lakókról is azt képzeli,hogy vasból vannak. Vastelepre alkalmas lenne élhajlítónak,mert mindent elferdít,na egyszóval hazudik mint a vízfolyás.Beteg mellé, ápolók mellé nem való. Most majd egy kicsit alább hagy a hülyeségeivel.
    Néró

    VálaszTörlés
  2. Tuskó,és ez mellé nagy hiéna!

    VálaszTörlés
  3. Rengeteg aljas dologba benne van a mocskos keze,természetesen egyéniségének megfelelően
    aljadék szándékkal!
    Ezt mind a háttérből intézi,fél is tőle az összes
    dolgozó!
    Titulusa egyik kiskirály a sok közül!
    Hát régi mondás szerint,akasztottak már fel ettől
    különbet!

    VálaszTörlés
  4. Kicsim! Nem sül le a pofádról a bőr???

    VálaszTörlés
  5. Az ex igazgatónő unokatestvére! Büszkék lehetnek magukra! Hazudásból ötös mind a kettő!
    Dinoszaurusz vastagságú bőr van a képükön.XY

    VálaszTörlés
  6. "TE NEM ISMERSZ ENGEM"!
    A fészek alja is ismer,hát még aki nem fért be a szárnyatok alá az aztán meg nagyon Te féreg!

    VálaszTörlés
  7. A foglalkoztatóhoz mi köze van a 9-es főnővérnek. Kötözködni akart,vagy minek ment oda?
    Veszekedéssel akarta magát lecsillapítani?

    VálaszTörlés
  8. Ugyan ez a főnővér egy notórius hazudozó! A legrosszabb benne, hogy aki nyal és hízeleg neki annak is az a véleménye De hozzáfűzi """ Tudod nem lehet mondani mert nagy a hatalma""" Folyamatosan hazudik kinek így kinek úgy aztán amikor elfelejti kinek mit hazudozott akkor másképp mondja. Már rég tudja mindenki milyen szemét ember.Legszívesebben mindenki hátat fordítana neki de nem tehetik, az érdek. Volt aki megtette és nem tart a következményektől!
    Minden tiszteletem az neki!!

    VálaszTörlés
  9. Aki hátat fordítani mert neki az egy becsületes dolgozó lehet.

    VálaszTörlés
  10. Tudod te féreg ismerünk, nagyon is! Fogyatkoznak a pártolóid? Tán csak nem kiismertek?

    VálaszTörlés
  11. Elég jól ismerjük,tudjuk az igazgatónő pártfogoltja.Rokona.

    VálaszTörlés
  12. Az még ok, de egy gonosz satrafa is egyben!

    VálaszTörlés
  13. Ahol engedélyezett a betegverés lopás alkoholizálás ott ez már fel sem tűnik senkinek. Erre példa az emlékezet kiesés. Nehogy ezek a dolgozók gyógyszereljék a lakókat. Sok gondot okozhat az emlékezet kiesés. Munkás

    VálaszTörlés
  14. Miután Erzsikét megfenyegette, kivonult a fogisokkal(Börcsök Brigitta, Szikoráné és a többiek)az ajtó elé és ott mindenki megdicsérte érte. Azt mondták, hogy már régen kellett volna, azt is megérdemelte volna ha megcsapja. A többiek is helyeseltek.
    Aztán körbement a házban és begyűjtötte az elismerő vállveregetést. Ezt később hallottam vissza.
    Sajnos én sem mertem mást mondani, de már bánom.

    VálaszTörlés
  15. Ezek is, tudják a szövetkezet,a BŰNSZÖVETKEZET
    oszlopos tagjai!

    VálaszTörlés
  16. Igen a nyaljunk csontig prominensei!

    VálaszTörlés
  17. A bűnösöket és a ny...csontigosokat kellene az intézeten kívülre helyezni úgy véglegesen.

    VálaszTörlés
  18. Az lesz a vége,végük!

    VálaszTörlés
  19. Akkor hallották csak hazudnak.Na vannak itt még olyanok sokan akik utasításra hazudnak és dicséretet kapnak érte.

    VálaszTörlés
  20. A jó munkahelyi légkör védelme rendkívül fontos. A munkahelyi légkört mérgező, munkatársaival együttműködésre képtelen, összeférhetetlen munkavállaló számíthat rá, hogy munkáltatója a saját, valamint a többi, jól teljesítő munkatárs megtartása érdekében akár fel is mondhat neki. A feszült munkahelyi légkör rontja a dolgozók közérzetét, a kedvetlen, ideges hangulatú munkatársakkal pedig nem halad a munka. Senki sem kényszerül eltűrni munkatársa kibírhatatlan magatartását, lehengerlő stílusát, durva, kioktató beszédét. A munkahelyi közösség vagy a munkáltató – több legfelsőbb bírósági döntés is alátámasztja ezt – jogszerűen megszabadulhat a nemkívánatos kollégától.
    Az Mt. 89. Paragrafusának (1) bekezdése szerint a határozatlan idejű munkaviszonyt mind a munkavállaló, mind a munkáltató felmondással megszüntetheti, ettől érvényesen eltérni nem lehet. A munkáltató köteles a rendes felmondását megindokolni, az indokolásból a felmondás okának világosan ki kell tűnnie. Vita esetén a felmondás indokának valóságát és okszerűségét a munkáltatónak kell bizonyítania [89. paragrafus (2) bekezdés]. A törvény a munkáltatói felmondással szemben azt a követelményt támasztja, hogy a felmondás indoka csak a munkavállaló képességeivel, a munkaviszonnyal kapcsolatos magatartásával, illetve a munkáltató működésével összefüggő ok lehet [89. paragrafus (3) bekezdés]. A munkáltató csak abban az esetben nem köteles a rendes felmondását indokolni, ha a munkavállaló nyugdíjas.
    Nos ha összeférhetetlenség miatt küldenek el bárkit, annak nem jár felmentési idő!
    Továbbá a munkáltató nem hívhatja vissza dolgozni a dolgozót pár napra sem! Ha ezt megtette akkor veszett fejsze nyele mert eleve elbukta a munkaügyi pert! Az elküldött dolgozó ilyenkor magas összegű kártérítést követelhet amit meg is ítélnek!
    Nyilván az alkalmazott jogász nincs tisztában a munkaügyi helyzetekkel. Ez külön szakmai ág.Az ebben a témában kontárkodó jogászok nagyon nagy kárt okozhatnak a munkáltatójuknak.
    Így lesz ez ebben az esetben is.
    Üdvözlettel: Dr K.GY. munkajogász
    Máskor figyelni kéne ki milyen területnek a szakértője! Büntető ügyben pl nem hívunk válóperes ügyvédet tanácsadónak.

    VálaszTörlés
  21. Elszoktunk attól, hogy érveket sorakoztassunk fel pro és kontra egy-egy fontos vagy érdekes tény, körülmény, jelenség megítélésében. Inkább elbeszélnek egymás mellett a közbeszéd résztvevői. Ezúttal sem méltatóan vagy bírálóan értekezem egy cikkről, hiszen a tény szent, a vélemény szabad.

    Egy alkotmány jogász

    VálaszTörlés
  22. Az már biztos,hogy a hazugok nem vita partnerek.
    Értelmes érvük elfogyott,vagy nem is volt.Nem mernek cáfolni,mert az igazat nem is lehet.Gabi

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)