2011. május 14., szombat

Simon Ilona, a halasi botrányhős


Lemondott a halasi botrányhős
Velkei Tamás, MNO

"Távozott posztjáról Simon Ilona, a Kiskunhalasi Pszichiátriai és Fogyatékos Betegek Otthonának vezetője. Lemondását a megbízott közjegyző hozta a Bács-Kiskun megyei önkormányzat közgyűlésének tudtára, amit a grémium elfogadott – tájékoztatta lapunkat Tapodi Kálmán, a megyei önkormányzat sajtóreferense.
A volt igazgató nem tölti ki felmondási idejét, posztjára az önkormányzat pályázatot ír ki, az új vezető kinevezéséig Vincze István látja el a feladatait.
Simon lemondása azért is érdekes, mert nemrégiben a megye újabb öt évre szavazott neki bizalmat. Szerettük volna az ügy hátteréről megkérdezni Simon Ilonát is, de telefonját kikapcsolta.
Ismeretes, a pszichiátria eddigi vezetője ellen több büntetőeljárás is folyik, az intézmény három ápolóját pedig azzal vádolta meg az ügyészség, hogy ütlegelte és megalázta a betegeket."

Forrás: ITT! 


Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook

8 megjegyzés:

  1. Jó ajánló levél Simon Ilona alkalmazói részére is.
    Ez lenne a Fidesz?

    VálaszTörlés
  2. Minősítés a Megyei Fenntartóról!
    Ez nem ad okot büszkeségre.

    VálaszTörlés
  3. LEHET ÜNNEPELNI VERÁNKÁN,MESSZE VISZI A VÍZ A "KULTÚRÁT"!

    VálaszTörlés
  4. Botrány keverő, nem botrányhős!

    VálaszTörlés
  5. A botrányhős ma is felveszi a netto 220 ezret az intézményben a semmiért. A mai napig nem vette föl az új munkakörét. Sőt beiskolázta magát egy egyetemre, tanulmányi szerződéssel, melynek minden költségét közpénzből fizetjük!

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)