2011. május 14., szombat

Újabb testi sértés a kiskunhalasi pszichiátriai otthonban!


Újabb testi sértés a kiskunhalasi pszichiátrián?
2011. május 11. 20:25 Zs. D.


"KISKUNHALAS  | Újabb nyomozást rendelt el a napokban a halasi rendőrkapitányság egy, a Bács-Kiskun megyei fenntartású pszichiátriai otthonban történt eset miatt. A súlyos testi sértés gyanúja akkor merült fel, amikor egy ápoltat kéztöréssel szállítottak a halasi kórházba még múlt hétfőn.

A kórház feljelentése után ismeretlen tettes ellen folytat eljárást a halasi kapitányság – erősítette meg értesülésünket Mihályné Bornemissza Eleonóra, a Bács-Kiskun megyei rendőrség szóvivője.

A Kőrösi úti pszichiátriai és fogyatékos betegek otthona kapcsán több ügyben is nyomoznak a hatóságok. Az intézmény még tavaly került reflektorfénybe, amikor három ápoló ellen emelt vádat az ügyészség. A bírósági szakban lévő ügy elsőrendű vádlottját azzal vádolják, hogy 2009 nyarától 2010 januárig hat alkalommal erőszakolt meg egy férfi ápoltat. A másik két gondozónak súlyos testi sértés és zsarolás miatt kell felelnie."

Forrás: ITT!


Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook

15 megjegyzés:

  1. Hogy lehet eltüntetni egy igazgatót? Úgy, hogy a szomszédos szobába elhelyezzük és kinevezünk helyette per-pill egy zsarolható embert! Mindenki megtudja hamarosan mi miért történik!Az új igazgatónak fogalma sincs arról mibe nyúlt bele és mire használják fel a személyét!

    VálaszTörlés
  2. Tiszteletes Úr legjobb lesz előkészíteni a nyúl cipőket még nem késő!
    A cica sejt valamit,abból pedig jó nem származik
    a bűnözőkre!

    VálaszTörlés
  3. Majd rá kenik a sikkasztásaikat és leshet mint a luki nyúl.Bízom benne volt annyi esze,hogy ragaszkodott a közjegyző jelenlétéhez és a teljes leltárhoz.Mert a festmények is több százezer forintot ér és hiányzik.Meg még mennyi minden.

    VálaszTörlés
  4. Lehet hogy a Bányainál van repiként?

    VálaszTörlés
  5. Itt már minden elképzelhető!!

    VálaszTörlés
  6. Ha valakinek esetleg kétejei támadnának eme bűnbandának a létezésével kapcsolatba,akkor tekintsen a látogatottság számlálóra,és jusson
    eszébe hogy mi érdekli legjobban az embereket!A Válasz egszerű,lefognak e bukni a bűnözők!

    VálaszTörlés
  7. Ha eltörték, hát eltörték. Nem Forma-egyes pilóta, hogy keljen neki az ép kar! Mit kell mindent ugy felfújni, mint egy zöld lufit?!

    VálaszTörlés
  8. Bardo aranyos vagy mindegy kit takar ez a név.
    Abból a zacskóból ki leshetnéd,hogy Ilonkánk mivel tölti a napjait.Mert hogy a foglalkozásokat nem vezeti az biztos. A betegek tájékára sem ment pedig néhányan figyeltük.De volt olyan is,hogy bent se volt, se az ex,sem az új igazgató.
    Lehet,hogy már ketten lógnak.Minek dolgozni a pénzért eddig sem kellett ezután sem akarnak.
    Gabi

    VálaszTörlés
  9. Nem a pap az igazgató hanem Ilonkánk.
    Kamu volt az egész színjáték.Most másik irodából
    dirigál a fejlesztő pedagógus.Miért nem foglalkozik akkor a betegekkel.Fél tőlük? Bányai nem meri elküldeni mert akkor Ő is bukik. Figyeljétek meg,hogy igazam van. Bányai bujtatja meg a Pirtói polgármester.Csak az a kérdés meddig tehetik még?
    István

    VálaszTörlés
  10. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  11. Annye annye,tompa agyadba kinyomta valami a biztosítékot!
    Így hívjanak asztalhoz csámcsogni!
    Röf röf vagy!

    VálaszTörlés
  12. 21,30 KANÁSZ! De nem bíznám rá a disznómat se.2x"

    VálaszTörlés
  13. Azért ellent mondásos ez a kéztörés! Vagy csak Én nem értem a dolgokat? Két kézzel a hajába kapaszkodott,mint mondta a pap a híradónak.
    4 dolgozó húzta.A kar hamarabb eltört mint a haj kiszakadt? Olyan ellentmondásos dolgok ezek mint a beteg nyakán taposnak, mentő viszi el és nem történt semmi. Ez egy előre megfontolt elterelő hadműveletnek indult,csak éppen rosszul sült el. Ha 4 -en fogják,hogy eshet el? Vagy nem húzta a haját az akkor hazugság. Na mindegy majd az okosok eldöntik mi volt. De ami elhangzott a pap szájából annak fele hazugság volt. Néró

    VálaszTörlés
  14. Ne itt dumáj.Menj oda dolgozni,ha odatennének,akkor mit is mondanál,jaj,de törékeny vagyok.minden osztálynak meg van a nehézsége,de próbáld ki néhány hónapra azt az osztályt,a szádat enni használd ne hazudozásra.
    Nézz tükörbe!!!+

    VálaszTörlés
  15. 7,58 Tudom milyen,néhány osztályon már dolgoztam.De ez a parkolóba történt nem a porta felé.Itt már ellent mondásos a történet. Az a 57 kilós beteg persze könnyen elbír egy 110 kilóssal.Ez megint csak arra volt jó,hogy agresszívnek tüntessük fel a betegeket.A betegverők védelmébe szerveztétek meg. A háttérbe történő dolgok elsumákolására. Vannak olyan ápolók akit nem igazán szeretnek a betegek,ha olyannal történt akkor még az ok is meg lehet.Te is bele nézhetnél a tükörbe,és köpd szemközt magad helyettem is.Néró

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)