2011. május 10., kedd

Most tudta meg,
hogy ez az utolsó, közös fotózás...


Nagyításért, együttérzésből kattints a képre! 

17 megjegyzés:

  1. Kb: így is néz ki :)))

    VálaszTörlés
  2. Kíváncsi lennék arra milyen titkos munkakört találtak ki az ex igazgatónőnek? Mert, hogy nem fejlesztő pedagógus az már 1x biztos. Csak mereszgeti a hátsóját volt irodája szomszédságában! Az új igazgatóról annyit, ma illett volna neki bemutatkozni a dolgozóknak, ki is ő? Hisz a szomszédságunkban hallottam amikor a kolléganő megkérdezte aztaltársát ki ez az ember!
    Ő világosította fel, ez az igazgató!!
    Valahol sokak számára nem volt egyértelmű az igazgató kiléte.
    Nem templomba voltunk, hogy tudja mindenki Ő a plébános!
    Tanulni kell még drága lelkész úr sokat!
    Kezdje el de hamarosan, mert a dolgozók épp úgy nem fogják ismerni majd évekig mint az elődjét!

    VálaszTörlés
  3. A vezetők nem beszélnek egymással? Vagy csak kémkedni széledtek szét a dolgozók közt? Ilyen még nem volt, hogy vezető beül a dolgozók közé! Érdekes változás.

    VálaszTörlés


  4. Rotary Club tagnak lenni sem könnyű: bejutni is eleve csak egy vagy több tag ajánlásával lehet, ám az ajánlás után is a tagság 100 százalékos egyetértése fogadja be az új aspiránst. A két legfontosabb kritérium (és egyben sokak számára kizáró tényező) az erkölcsi szeplőtelenség és a – legalábbis közepesen jó jövedelmet feltételező – tagdíj befizetése.

    VálaszTörlés
  5. Akkor most a pap is rotary tag lesz? Jövedelme bíztosított ha ugyan azt folytatja mint az elődje!

    VálaszTörlés
  6. Jaj, jaj, jaj!!! Drága IGAZGATÓNŐ!!! Mi történt a sminkjével????????

    VálaszTörlés
  7. Na ide figyeléj cica,jól átvert az informátorod.Az igazgató úr be lett mutatva.
    cica bözsi apuci csőbe húzott a soginőci.Ezt a tésztát!legjób védekezés a támadás,nektek szűgségetk van a támadásra.

    VálaszTörlés
  8. Érdekes jelenség volt,hogy a vezetők is közénk ültek,eddig még soha nem láttam Őket így szanaszét ülni.Haragszanak egymásra vagy csak azt akarták kihallgatni mit beszélünk mi.Az igazgatónő sminkjét ne bántsátok kicsit könnyezett és szétfolyt.

    VálaszTörlés
  9. Nem vert át az informátorom ott voltam ma és amit hallottam az igaz! Nem mutatkozott be pedig ma szinte mindenki ott volt! Ma lett volna a napja a bemutatkozásának! Ez is úgy csinál mint az elődje, levannak sz@rva a dolgozók. Annyira sem méltatta azokat akik nem ismerik, hogy bemutatkozzon és ezen nem vagyok hajlandó vitázni mert igazam van!

    VálaszTörlés
  10. 2011. május 10. 19:25-nek

    Elfelejtette hozzátenni, hogy: hukkk!
    :)

    VálaszTörlés
  11. Eddig hol volt a pap? Mert még Én is ma láttam először. Csuháját hol hagyta? A kollégák mondták meg a nevét. Mindenesetre valami komolyabb bejelentést vártam a mai értekezlettől.Meg nem tűzoltót hanem Bányait vártam a bejelentésekkel. Dolgozó

    VálaszTörlés
  12. Az lapít nagyon szólni sem mer! A fenntartónál is számolnak javítanak helyesbítenek stb, elvannak foglalva.A céljuk,hogy Icát itt tartsák,nem baj ha nem dolgozik csak segítsen a papnak betanulni a csalást.Mert ha a csuhás nem tanulja meg a pénz eltüntetését akkor Bányait nagy csalódás éri.

    VálaszTörlés
  13. Papnak már nem hiteles,mert volt elöljárója nem vette vissza,de igazgatónak megfelel?
    Úgy is mondhatnám Icuka jobb kezének!
    Ha bal kezes akkor annak!

    VálaszTörlés
  14. Idáig vezeklett,most már megszokott,és elvállalta
    a bűnöző vezetők feltétel nélküli kiszolgálását a dolgozók szekírozásában!
    Ebben a mocskos játszmábban végre hajtó szerepet vállal!
    Ez lenne jellemző egy"tiszteletesre"?
    A többiekre nem hiszem!
    Ez a pap soha nem tér vissza az egyenes útra,
    csak nehogy ez a börtön lelkészi foglalkozáshoz vezessen!
    Pedig az lesz a vége,hogy volt és mai vezetői
    ott fogják meg gyónni neki,hogy hogy megvezették!
    Ez már csak szánom bánom lesz!

    VálaszTörlés
  15. Nem megy bele a csalási játszmába,attól annak több esze van.Már tudhatja,hogy amit nyilatkozott mikor idekerült hazugság volt.Nem rontja le saját hitelességét még jobban.XY

    VálaszTörlés
  16. A szomorú arcú asszonyság mögött - a képen - jobbra fent Dr. Kastyják János ex rendőrkapitány áll. Ő az, aki a Rothary klub elnökeként menedzselte Zádory Édua Jótékonysági koncertjét, aminek a bevétele szőrén-szálán eltűnt, majd kiderült, hogy a sokszorosát (matracok, terítők, orvosi eszközök, majd kerti bútorok, pin-pong asztalok...)költötték el abból (is), attól függően, melyik évben és kik kérdeztek a pénznek utána...
    Ő képviseli a megvádolt bántalmazókat, s ő kérte, - természetesen a lakók érdekében - a zárt tárgyalás elrendelését. Nehogy már kiszivárogjon az igazság, vagy a szemenszedett hazugság! Ezt ugyan teljesen felesleges volt kérnie, hiszen Kiskunhalason a nyitott tárgyalásra is tilos bemenni bárkinek! (Kivéve köreiket, pl. Kohout Zoltán messziről jött újságírót, aki azt mond amit akar(nak.) Erről bárki meggyőződhet, a porta előtt kifüggesztett jogsértő függesztvény elolvasásával.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)