2010. december 13., hétfő

A nap képe 11.


KERÍTÉS 2.
 "A legszörnyűbb rémálmod!"


Nagyításért kattintson a képre! 


21 megjegyzés:

 1. Hát ez az ha akkor is a Cica figyeli majd őket:)

  VálaszTörlés
 2. Cicukám! Rájöttem a titkodra, hogy honnan is tudsz te oly sok mindent. Akinek a lelkét nyomja az általa elkövetett cselekmények súlya, azt álmukban a lelkiismeretük tudatalattijuk közvetíti neked. Pl: Megvertem az ápoltakat és jaj Istenem hogy úszom ezt meg büntetés nélkül, vagy elvittem haza a kis TV-t, háztartási eszközöket és rá ne jöjjenek, hogy én voltam, vagy ha valaki tudja, hogy mit tettem, csak meg ne említsék, mert akkor engem is elővesznek az ügyészek vagy a nyomozók. Te pedig olyan ügyes vagy, hogy a rémálmukban is tudsz kutakodni. És egyszer csak a meglepi, hogy itt a blogon olvashatják a féltve őrzött titkukat.
  Gratulálok ügyes vagy!

  VálaszTörlés
 3. Nem tudja valaki mi baja a gazdasági igazgatónak?
  Mostanság olyan ideges, zaklatott:)) Miért is?

  VálaszTörlés
 4. Sajnálja vissza adni a TV-?

  VálaszTörlés
 5. Ha csak arról lenne szó! Van ott más gond is...

  VálaszTörlés
 6. Ez a cica nagyon kemény! Mindenhol ott van, és a frászt hozza a rossz népekre!

  VálaszTörlés
 7. A Cica gyors, ügyes, leleményes,és nagyon jó felderítő! Sajnos a bűnösök utálják szerintem már a macskanyelvet is.Hiába van csokiból:)

  VálaszTörlés
 8. Hát szépen vagyunk, mi lessük a cicánk minden gondolatát, Ő meg ismeri a mi gondolatunkat. Olvas a gondolataink között.

  VálaszTörlés
 9. 20,10 Igen van baj más is nemcsak a TV.
  A gazdasági bűncselekmények nyomnak sokat a latba.

  VálaszTörlés
 10. Érdemes szórakozni?
  BTk. Kényszerítés
  174. § (1) Aki mást erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, és ezzel jelentős érdeksérelmet okoz, amennyiben más bűncselekmény
  nem valósul meg, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
  (2) A büntetés egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a kényszerítést........
  Érdemes hazudni? A dolgozók hazudásra vannak kényszerítve! MATT

  VálaszTörlés
 11. El kellene gondolkodni.
  Viszont a másik oldalt is megértem. Mindannyian fizetésből élő emberek vagyunk... Valamilyen szinten érthető, hogy az érintettek félnek állásuk elvesztésétől...hiszen senki sem garantálja, hogy egy-egy nyilatkozat után az illetőnek másnapra megmarad az állása. De ahhoz, hogy elérjünk valamit igenis össze kell fogni. Rizikó nélkül nincs kockázat, kockázat nélkül nincs siker...Mindenkinek önös érdeke a munkája tovább is itt legyen,a beteg ápolásban dolgozhassunk a betegeket tiszteljük emberként.
  Ilyen büntetésekért meg a beteg ápolástól eltiltásért nem érdemes hazudni.Ti tudjátok !
  Észt nem adhatok.Mária

  VálaszTörlés
 12. Sokan nem hazudnak csak nem mernek beszélni!
  már írva ki miért!

  VálaszTörlés
 13. Semmi gond, ha nem akar nem beszél az illető!. Habár mindenkinek névtelenséget ígértek és ezt be is tartják!Én hiszek az igazságszolgáltatásba, ez az ügy nagyon bonyolult,és bizony nekik is be kell látni az intézeti gondozásba mi, hogy működik. Azért azzal tisztába kell lenni amíg semmit nem tettünk akkor is büntettek bennünket. Ha kiderülne kik beszéltek az lehet súlyos következményekkel járna. Itt az ápolók barbársága kis dolog a vezetők álltal elkövetett bűnlajstrom mellett.

  VálaszTörlés
 14. 21:33-hoz

  Mindenkinek nehéz, aki felvállalja az igazságot. Megértettem azokat, akik hallgatásba burkolóztak.

  De!

  Most azonban, a végső szakaszban már maga ellen dolgozik, aki nem segíti az igazság kiderülését! Az elszámoltatáskor nehéz lesz megmagyarázni, miért támogatta, - ha tevőlegesen nem is, - cinkos hallgatásával a gazembereket. Nem tudunk másra gondolni mint, hogy érdekeltje ennek a jelenlegi rendszernek és ennek fenntartásának, azaz haszonélvezője. Amennyiben el szeretné oszlatni magáról ezt a nem túl hízelgő képet, most még van lehetősége bizonyítani: a rászoruló emberekért, és nem a zsarnokokért munkálkodik. Tudomásunk szerint az előbbire tette fel az életét, hivatását, nem a kegyetlen kiskirályok kiszolgálására. Most még lehet lépni!

  http://orisoft.info/anonim_mail/

  Perennis

  VálaszTörlés
 15. Valóban most még lehet egy lépést tenni az igazság felé.Már nem sokáig,rövid már az idő.
  Ha beindulnak a folyamatok akkor már elkésett az illető.Aki a betegápolásra tette fel az életét annak érdeke az igazságot támogatni.Aki pedig nem szereti a szakmáját,hívatását az csak nyugodtan hazudozzon tovább.Az olyan emberek lemorzsolódnak a beteg ápolásból,vagy örökre eltiltják Őket.Mert mindenkinek tudni kell aki a betegek ápolójaként dolgozik,hogy a beteg lakókat kell, kötelesség védelmezni.
  Csendes hallgatás nem tesz jót az ápolók további munkájának,a lakók érdekeinek.Irisz

  VálaszTörlés
 16. Csendes hallgatás advent idején ez a természetes. Mindenki elgondolkodik ez évben mit tett jót vagy netán rosszat. A másik megszűnése a csendes hallgatás arra enged következtetni,hogy történések várhatóak a közel jövőbe.Nem akarták rontani a saját helyzetüket a blog további írásával.Csendes hallgatás van de már nem sokáig.
  El indulnak a folyamatok az igazság felé.Gabi

  VálaszTörlés
 17. Azzal,hogy megszűntek létezni,már mint a blogon elismerték,hogy értelmetlen írásokat produkáltak.
  Ez vesztés annak a csapatnak.Igaz 2-3 normális íráson kívül csak rágalmazásokat tartalmazott.
  Majd lassan megszűnnek a bántalmazók is dolgozni az Intézetbe.Irisz

  VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)