2010. július 17., szombat

TERMINÁTOR


Ismét nem azt olvastuk amit vártunk! Azt vártuk, várjuk, hogy az intézmény rossz híréért felelős vezetők, ha nem is önként, de felállnak. Ezzel szemben mi történt? Már nem csak a betegek kaphatnak verést, most következnek a dolgózók! Gratulálunk! Igazgatónő! Ahhoz, hogy valaki jó vezető legyen, kevés ha rokon, ezenkívül rendelkeznie kell ÁPOLÁSI és VEZETŐI ismeretekkel, EMPÁTIÁVAL, műveltséggel. Ebben az esetben itt minden hiányzik!  Van: nagyképűség, hazugság, valótlan dolgok kitalálása, na és önteltség.  Arról nem is beszélve, hogy a betegeket anyagilag kihasználja, meglopja és sajnos verik is. Ezek tények, már szinte minden kiderült. Ezt tetézni csak azzal lehet, ha a dolgozó fölé tornyosul fenyegetve, mint egy kocsmában, hogy megveri. Teszi ezt úgy, hogy az ottani vezető meg sem mer szólalni, mintha nem látna, nem hallana semmit. Tehát ő sem alkalmas vezető!  De ő a Zsanai polgármester húga, aki önnek munkáltatója. Várjuk a cáfolatot, hogy nem így történt! Ha igen, kérjük közölje, hogy ki lesz a fegyelmi ügy vizsgálóbiztosa. Csak szólunk, a főorvosnő már nem hiteles! A fenti írás természetesen a 9-es osztály főnővéréről szól, bár szerintem ezt megyén kivül is tudják! Várom szives megszólalásukat és azt, hogy tervezik ezt az ügyet lerendezni. Remélem nem a szokásos módon, hogy: "Dögöljön meg, aki írni mer!"  A hétfő reggeli főnővéri értekezleten, a főnővéreket sziveskedjen tájékoztatni az ügy további folytatásáról!


Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

Kiút a félelemből.II.


Ismét nem azt olvastuk amit vártunk!
Azt vártuk, várjuk, hogy az intézmény rossz híréért felelős vezetők, ha nem is önként, de felállnak. Ezzel szemben mi történt?? Már nem csak a betegek kaphatnak verést, most következnek a dolgozók! Gratulálunk! Igazgatónő! Ahhoz, hogy valaki jó vezető legyen kevés ha rokon, ezen kívül rendelkeznie kell ÁPOLÁSI és VEZETŐI ismeretekkel, EMPÁTIÁVAL, MŰVELTSÉGGEL. Ebben az esetben itt minden hiányzik!!! Van : nagyképűség, hazugság, valótlan dolgok kitalálása, na és önteltség. Arról nem is beszélve, hogy a betegeket anyagilag kihasználja, meglopja. Ezek tények, már szinte minden kiderült. Ezt tetézni csak azzal lehet, ha a dolgozó fölé tornyosul fenyegetve, mint egy kocsmában, hogy megveri! Teszi ezt úgy, hogy az ottani vezető meg sem mer szólalni, mintha nem látna nem hallana semmit. Tehát Ő sem alkalmas vezető!! De ő a Zsanai polgármester húga, aki önnek munkáltatója.
Várjuk a cáfolatot, hogy nem így történt. Ha igen, kérjük közölje, hogy ki lesz a fegyelmi ügy vizsgálóbiztosa. Csak szólunk, a főorvosnő már nem hiteles!! A fenti írás természetesen a 9-es osztály főnővéréről szól, bár szerintem ezt megyén kívül is tudják!!
Várom szíves megszólalásukat és azt, hogyan tervezik ezt az ügyet lerendezni. Remélem nem a szokásos módon, hogy dögöljön meg aki írni mer. A hétfő reggeli főnővéri értekezleten, a főnővéreket szíveskedjen tájékoztatni az ügy további folytatásáról! 
-------------------------------------------------------------------------------------- 

Anonim levélküldés: ITT! Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

Kiút a félelemből


"Döbbenetes, hogy ez egyáltalán megtörténhetett!
Nagyon szomorú, hogy se itt, se a főorvosnő ordibálásánál egyikünk se lépett közbe, mert még mindig gyávák vagyunk. Én se, és emiatt most borzasztóan érzem magam!  
Legközelebb összeszedem a bátorságom és igenis közbeavatkozom! Nem lehet ezt már idegileg elviselni."
_______________________________________________

"Nagyon szépen köszönjük a főorvosnőnek és a rokon főnővérnek, hogy ezzel a megnyilvánulásukkal is azt támasztották alá, hogy terror van az intézetben."


Névtelen hozzászólásokként érkezett, a Megfenyegettek II. című bejegyzéshez. Köszönjük! 


Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

2010. július 16., péntek

Megfenyegettek II.


Ma délelőtt a foglalkoztatóba dolgoztam, miközben bejött az egyik főnővér, és nekem szegezte a már ismerős kérdést: „Mi bajod van neked énvelem?” (Igazgatónő férje ugyanezt kérdezte tőlem a hivatalban, beosztottja előtt, munkám végzése közben!) Nem értettem. „Akkor mit írogatsz rólam mindenféle lejárató dolgot a blogon?” Mondom, nem írogatok róla, hiszen nem is ismerem, mivel mi nem dolgozunk együtt... Egyébként pedig nem beszélek a munkahelyen a blogról, senkivel...
Ekkor tettlegességgel fenyegetett meg, azt mondta, „Úgy megcsaplak, hogy nem kelsz föl... Megteszem, most rögtön... Te nem ismersz engem!”
"Meg ne próbáljak még egyszer írni róla, se én, se az az elmebeteg férjem, akitől elkaptam én is a betegségét!"
Megjegyeztem: "Ezek szerint te írtad névtelenül ezeket rólunk a blogon.". Tagadta, mivel ő nem foglalkozik ilyen senkikkel, sem a blogunkkal. Felállt és még a közalkalmazotti tanácstagságomat, valamint munkámat kérdőjelezte meg, majd egy nagy nullának nevezve engem, a páromat, távozott...

A függöny mögött, hallótávolságon belül volt három-négy lakó és hat kollégám, - akik közül ketten kimentek.
A fenyegetésre, senki sem lépett közbe. Távozását követően, egy kollégát leszámítva elhagyták ők is a foglalkoztató épületét... Mire kinéztem, már csak összesen négyen maradtunk: két lakó és a visszatért munkatársam, aki nem volt fültanúja az eseményeknek.

Beszámoltam felettesemnek, - aki bár hallotta a történteket – nem kérdezett rá. Kértem, tolmácsolja igazgatónőnek kérésemet, hogy szíveskedjen biztosítani a munkához való feltételeket számomra is! Tűrhetetlen, hogy rokona, vagy bármely alkalmazottja, ilyen viselkedést megengedjen magának. Hétfőn reggel igazgatónő vár az irodájába...

A főnővér viselkedése elfogadhatatlan, etikátlan. Fizikai bántalmazással történő fenyegetése pedig, jogi következményeket von maga után.  

Az ügyben, a szükséges lépéseket megteszem. Nem csak magam miatt...


Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

32 és 37 °C között várható a hőmérséklet

.
Pénteken reggel általában derült lesz az ég, csak helyenként szűrhetik fátyolfelhők a napsütést. Csapadék nem várható. A szél mindenhol mérsékelt marad. A leghűvösebb órákra 19-24°C-ra hűl a levegő. Napközben folytatódik a kánikula, a délután képződő gomolyfelhőkből a Dunántúlon, illetve északkeleten fordulhat elő kisebb zápor, helyenként egy-egy zivatar. A Dunántúlon a délkeleti, az ország többi részén a keleti szél gyenge marad. A maximum hőmérséklet 32 és 37 °C között várható.

---------------------------------------------------------------------------------------  

Anonim levélküldés: ITT! Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

2010. július 14., szerda

Nyaralunk Kubában?


Csak nem a kizárólagos gyógyszertár adta jutalmul a nyaralást Kubába? Mivel az intézetünk teljes egészében eltartja ezt a patikát! Jutalékot nem fizet vissza a betegek jólétére! Még receptet sem szabad kiváltani máshol, csak ebben az egy patikában. Ha nekik nincs a felírt gyógyszer, akkor sem lehet másik patikában kiváltani a receptet! Inkább maradjon a beteg az intézetben gyógyszer nélkül. Ez a módi! Volt aki kiváltotta máshol, hogy legyen a betegnek gyógyszere és nagyon kikapott!


Anonim levélküldés: ITT! Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

Hogy is van ez?


Emlékezünk, amikor megkérdezték a TMK vezetőjét P.L-t Ki az a K.K. a jelenléti íven? Azt mondta nem tudja, ilyen nevű nem dolgozik nálunk!  Akkor azt hiszem, jogosan tesszük fel a kérdést, miért kárpitozta be/át az igazgatónő és a gazdasági igazgató összes bútorát ingyen? Vagy pl. miért kárpitozta át a vezetők otthoni bútorát ingyen? Vagy, miért kárpitozta át az osztályokon a bútorokat ingyen? Ez esetben a betegeknek a kárpit árát kellett fizetni, épp olyan módon mint bármi mást! Nem tudta, hogy vontak le tőle pénzt, mert a műszakos ápolókkal aláíratták!
Ha nem dolgozik ott, mit keres a jelenléti íven a neve? Meg lehetne kérdezni őt, hisz a mai napig dolgozik, mint maszek.


Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

2010. július 13., kedd

Egy(-két) Kft. margójára


A blog működésének történetében először, furcsa dolog történt. Cáfoltak! Többen, több helyről, sőt dátumokra is hivatkoztak. Az is érdekes, ha nem cáfolnak (talán mert a tényeket lehetetlen másítani), de az még feltűnőbb, ha többen is megszólalnak, szinte (biztos, hogy) egymást védve. A következő írásban a mondat végére sok-sok kérdőjel kerül. Kérdezünk, várjuk a megnyugtató választ. Kérdezzük: Van olyan, hogy valaki látszólag felfuttat egy Kft.-t, de mire utolérnék, már el is adja? Volt-e QualyVT-21 Kft.? Eladták, és 1 év múlva felszámolták. Rögtön létrehozták a LAVIKORT Kft.-t, - van ködösítés - mikor került eladásra? Ahogy felkerült a blogra, eladásra került! Miért? Most van új Kft. vagy nincsen? Kérjük a tisztelt Fenntartót, hogy szíveskedjenek megnyugtatni a kételkedő közalkalmazottakat, hogy nem történt a három Kft. közül utalás sehova, jogtalanul. Utána jártunk 5 évre visszamenőleg, lehet ellenőrizést végezni, végeztetni. Ha történt utalás kérjük a bizonyítékot és a végzett munka leírását, mert tudomásuk szerint a pszichiátriai intézetnek minden munkavégzésre alkalmas karbantartó részlege van. Várhatjuk a választ? Kapunk választ? Nem mint magán ember érdekel, nem akarjuk senki munkájának gyümölcsét elvenni. Közpénzről érdeklődünk és nyugtalankodunk, mert lehet, hogy megint megvezettek bennünket.

*Mivel a cégadatok publikusak, nyugodt szível közöljük:

Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium
Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat
1055 Budapest, Kossuth tér 4.

Cégbetekintés - kivonat
Rovat(ok): 2,5,6,7,902,11,21,26,27,28,57.

A Cg.03-09-110734 cégjegyzékszámú QualyVT-21 Szaktanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság (6400 Kiskunhalas, Szász Károly utca 49.) cég 2010. július 12. napján hatályos adatai a következők:

I. Cégformától független adatok2. A cég elnevezése
2/2. QualyVT-21 Szaktanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság
  Hatályos: 2003/09/17 ...

5. A cég székhelye
5/3. 6400 Kiskunhalas, Szász Károly utca 49.
  A változás időpontja: 2008/02/28
  Bejegyezés kelte: 2008/03/19 Közzétéve: 2008/04/17
  Hatályos: 2008/02/28 ...

902. A cég tevékenysége
9/38. Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás
Főtevékenység.
  A változás időpontja: 2008/02/28
  Bejegyezés kelte: 2009/02/28 Közzétéve: 2008/04/17
  Hatályos: 2009/02/28 ...
   
11. A cég jegyzett tőkéje
11/1. Megnevezés Összeg Pénznem
Pénzbeli hozzájárulás 3000000 Ft
Nem pénzbeli hozzájárulás 0 Ft
Összesen 3000000 Ft
azaz hárommillió Ft.
  Hatályos: 2003/09/17 ...
   
21. A cég adószáma
21/3. Adószám: 13069058-2-03.
A felfüggesztés kezdő időpontja:2009/06/10.
A jogerős törlés időpontja:2009/09/22.
  Bejegyezés kelte: 2009/09/23
  Hatályos: 2009/09/23 ...
 
Készült: 2010/07/12 19:16:02. A szolgáltatott adatok a kibocsátás időpontjában megegyeznek a cégnyilvántartó rendszer adataival.
Microsec Céginformációs szolgáltató
 

*a szerk.
.
 Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

2010. július 11., vasárnap

Mi ez a kapkodás?!


Ahogy nyílvánosságra került, el lett adva!


 A Cg.03-09-117534 cégjegyzékszámú LAVIKOR Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (6400 Kiskunhalas, Szász Károly utca 49.) cég 2010. június 29. napján hatályos adatai a következők:

I. Cégformától független adatok
1.     Általános adatok
  
Cégjegyzékszám:     03-09-117534
Cégforma:     Korlátolt felelősségű társaság
Bejegyezve:     2009/01/22

2.     A cég elnevezése
2/1.     LAVIKOR Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ..

3.     A cég rövidített elnevezése
3/1.     LAVIKOR Kft
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

5.     A cég székhelye
5/1.     6400 Kiskunhalas, Szász Károly utca 49.
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

8.     A létesítő okirat kelte
8/1.     2009. január 16.
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

8/2.     2010. április 6.
    Bejegyezés kelte: 2010/06/23
    Hatályos: 2010/06/23 ...

902.     A cég tevékenysége
9/1.     Zöldségféle, dinnye, gyökér-, gumósnövény termesztése
Főtevékenység.
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/2.     Gabonaféle (kivéve: rizs), hüvelyes növény, olajos mag termesztése
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...
  

9/3.     Rostnövénytermesztés
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/4.     Egyéb, nem évelő növény termesztése
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/5.     Egyéb évelő növény termesztése
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/6.     Növénytermesztési szolgáltatás
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...
  

9/7.     Betakarítást követő szolgáltatás
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/8.     Erdészeti, egyéb erdőgazdálkodási tevékenység
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...
  
9/9.     Fakitermelés
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/10.     Erdészeti szolgáltatás
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/11.     Munkaruházat gyártása
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/12.     Felsőruházat gyártása (kivéve: munkaruházat)
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...
  

9/13.     Alsóruházat gyártása
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/14.     Központi fűtési kazán, radiátor gyártása
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/15.     Gőzkazán gyártása
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/16.     Csap, szelep gyártása
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/17.     M.n.s. egyéb speciális gép gyártása
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/18.     Szennyeződésmentesítés, egyéb hulladékkezelés
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/19.     Lakó- és nem lakó épület építése
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/20.     Út, autópálya építése
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/21.     Bontás
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/22.     Építési terület előkészítése
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/23.     Villanyszerelés
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...
  

9/24.     Víz-, gáz-, fűtés-, légkondicionáló-szerelés
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/25.     Egyéb épületgépészeti szerelés
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/26.     Padló-, falburkolás
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/27.     Festés, üvegezés
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/28.     Egyéb speciális szaképítés m.n.s.
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/29.     Gépjárműjavítás, -karbantartás
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/30.     Gépjárműalkatrész-nagykereskedelem
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/31.     Gépjárműalkatrész-kiskereskedelem
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/32.     Vegyes termékkörű ügynöki nagykereskedelem
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/33.     Bútor, szőnyeg, világítóberendezés nagykereskedelme
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/34.     Egyéb háztartási cikk nagykereskedelme m.n.s.
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/35.     Fa-, építőanyag-, szaniteráru-nagykereskedelem
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/36.     Vegyi áru nagykereskedelme
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/37.     Vegyestermékkörű nagykereskedelem
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/38.     Iparcikk jellegű bolti vegyes kiskereskedelem
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/39.     Zöldség, gyümölcs kiskereskedelme
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/40.     Ital-kiskereskedelem
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/41.     Egyéb élelmiszer-kiskereskedelem
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/42.     Textil-kiskereskedelem
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...
  
9/43.     Bútor, világítási eszköz, egyéb háztartási cikk kiskereskedelme
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/44.     Használtcikk bolti kiskereskedelme
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/45.     Egyéb nem bolti, piaci kiskereskedelem
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/46.     Taxis személyszállítás
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/47.     M.n.s. egyéb szárazföldi személyszállítás
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/48.     Közúti áruszállítás
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/49.     Raktározás, tárolás
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/50.     Szárazföldi szállítást kiegészítő szolgáltatás
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/51.     Rakománykezelés
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/52.     Saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadása, üzemeltetése
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/53.     Ingatlanügynöki tevékenység
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/54.     Ingatlankezelés
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/55.     Mérnöki tevékenység, műszaki tanácsadás
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/56.     M.n.s. egyéb szakmai, tudományos, műszaki tevékenység
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/57.     Munkaerőkölcsönzés
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/58.     Általános épülettakarítás
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

9/59.     Egyéb takarítás
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

11.     A cég jegyzett tőkéje
11/1.   
Megnevezés     Összeg     Pénznem
Összesen     500000     HUF
azaz ötszázezer HUF.
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

13.     A képviseletre jogosul(tak) adatai
13/2.     Tarnai Goinolka ügyvezető (vezető tisztségviselő) (an.: Bacsi Júlia)
Adóazonosító jel: 8390945118
A képviselet módja: önálló
Jogviszony kezdete: 2010/04/06
    A változás időpontja: 2010/04/06
    Bejegyezés kelte: 2010/06/23
    Hatályos: 2010/04/06 ...

20.     A cég statisztikai számjele
20/1.     14631450-0113-113-03.
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

21.     A cég adószáma
21/1.     Adószám: 14631450-2-03.
Közösségi adószám: HU14631450.
A közösségi adószám nyitásának dátuma: 2009/01/22.
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

32.     A cég pénzforgalmi jelzőszáma
32/1.     10101047-65930900-01002003
A számla megnyitásának dátuma: 2009/01/22.
A pénzforgalmi jelzőszámot a Budapest Bank Rt. Kiskunhalasi Fiók (6400 Kiskunhalas Kossuth L. utca 10.) kezeli.
Cégjegyzékszám:
    Bejegyezés kelte: 2009/01/28
    Hatályos: 2009/01/28 ...

32/2.     10402568-50515553-54501004
A számla megnyitásának dátuma: 2009/07/27.
A pénzforgalmi jelzőszámot a Kereskedelmi és Hitelbank Rt. (1051 Budapest Vigadó tér 1.) kezeli.
Cégjegyzékszám:
    Bejegyezés kelte: 2009/07/28
    Hatályos: 2009/07/28 ...

45.     A cég elektronikus elérhetősége
45/1.   
A cég e-mail címe:     lavikor@freemail.hu
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

49.     A cég cégjegyzékszámai
49/1.   
Cégjegyzékszám:

Vezetve a Bács-Kiskun Megyei Bíróság mint Cégbíróság-nál.
    Bejegyezés kelte: 2009/01/22
    Hatályos: 2009/01/22 ...

II. Cégformától függő adatok
1.     A tag(ok) adatai
1/3.     Tarnai Goinolka (an.: Bacsi Julianna)
A tagsági jogviszony kezdete: 2010/04/06
    A változás időpontja: 2010/04/06
    Bejegyezés kelte: 2010/06/23
    Hatályos: 2010/04/06 ...

1/4.     Tarnai Stepan (an.: Szilágyi Mária)
A tagsági jogviszony kezdete: 2010/04/06
    A változás időpontja: 2010/04/06
    Bejegyezés kelte: 2010/06/23
    Hatályos: 2010/04/06 ...

Készült: 2010/06/29 09:00:15.
Microsec Céginformációs szolgáltatóAnonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

Jogos kérdés a vezetőkhőzIgazgatónőhöz, gazdasági igazgatóhoz, főápoló asszonyhoz!


Emlékezzünk B.S.-re aki mosónőként dolgozott, de nem volt szimpatikus a gazdasági vezetőnek ezért elhelyezte takarítani. Ott 1-2 betegről fényképeket készített, ami nem volt szexuális tartalmú! Mi lett ezért a büntetése? A legsúlyosabb fegyelmivel elküldték! Kérdem én, ez nagyobb bűn volt mint 1 mázsás ápoló nekimegy a betegnek, eltöri a kezét és a nyakát tapossa? Ezért csak áthelyezés járt?
A másik, a Marika aki a konyhán dolgozott. Ő sem volt szimpatikus a gazdasági vezetőnek, elhelyezte és nap mint nap marta! Sajnos Ő nem volt erős, nem bírta és Karácsony előtt a vonat elé vetette magát!  A másik mosodai dolgozó ugyanígy tett, nem bírta a terrort. Milyen emberek önök? Lelketlen, haszonlesők, alattomosak és kegyetlenek!

Ha volna egy kis önbecsülésük, azonnal távoznának az intézetből!

Van nekik ünnepük,
ilyenkor fényt viszünk, ők emlékek nekünk!
.
Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net