"Mert megérdemeltem..."


„Mert megérdemlem!” című aloldalunkat (ITT!) követően, megnyitottuk a „Mert megérdemeltem…” névre hallgató, várhatóan szintén nagy népszerűségnek örvendő, újabb, tényfeltáró oldalunkat. A szereplők ugyanazok. Nem titkoltan, a január 10.-t követő eseményekre fókuszálunk, hiteles tudósítói szeretnénk lenni a végjátéknak. Végigkísérjük „kedvenceinket” a fenyegetőző és nagyképű hozzászólásoktól, a felismerésen át, egészen az összeomlásig. Három hét ünnepi várakozás, felgyorsuló események, és végül a Győzelem. Tartsanak velünk most is!

Az oldal, mostani megnyitása alkalmat ad arra, hogy a medve bőre helyett, az Igazságra emeljük poharunkat előre, és örömünknek írásban is hangot adjunk!


A Blog Csapata

--------------------------------------------------------------------------------------------

A 2011. évre vonatkozó jóslatok:


1. 2011.01.31. Vezetőknek mennie kell addig!!!   Cica

2. Az anonim levél tartalma a következő: 2011. aprilis 30.-ra helyre all a rend. Akinek mennie kell, az megy. Felall az uj vezetes. Tisztazodnak a gazdasagi visszaelesek es felelossegre vonjak a felelosoket. Komoly valtozasok lesznek a munkamoralban, megszunnek az auswitz-i viszonyok. Uj kollegak jonnek nagy szamban a regiek helyett. Vegre a becsuletes munka lesz megint a kozpontban.   NosredamuS

3. Január végére felmentik az igazgatónőt a belsőellenőrt és az orvosokat! De a gazdasági vezetőt is lehetséges.   Név nélkül

4. Igazgatónő minimum 5 év.
Belső ellenőr 3 év.
Gazdasági vezető 4 év utasításra cselekedett.
Orvosok 1,5 év (lehet felfüggesztett) és munkájuktól örökre eltiltás
Szexuális bántalmazó 7 év
1 Verőlegény 1,5 év
2 verőlegény 1 év
2 főnővér 8 hónap ,1 év börtönbe letöltendő büntetés.

Dolgozók között még 5-6 hónapos büntetések,és a munkájuktól örökre eltiltás.
A munkától való eltiltás vonatkozhat mindenkire.   Gabi


5. Szerintem, mindenkit felmentenek. Tippelő

6. Miért ítélnék el őket??? Ugyan már! - nem gondoljátok komolyan???!!!   Névtelen

7. Én nem tudom milyen arányban lesznek az ítéletek. Olvasom az újságban,hogy perindító lesz 10-14 között. 40 tanú meghallgatásával kezdenek. Most 3 ember ül a vádlottak padján. Gondolom a 40 tanúnak legalább fele hozzátartozó lesz. 2011-ben ítélet születik.   Mária

8. Ezen a tárgyaláson tanúsítják, hogy a lányok igazat beszéltek! Lesz itt több vádlott is nem csak ez a 3 Ápoló!   Cica

9. 5 évért embert ölni Zuschlag 8-at kapott nem ölt meg senkit. Azért nem mer vallani mert félti a családját. Itt is lesz annyi sikkasztás mint ott volt.   Dolgozó

10. Amint megszűnik a vezetők korlátlan és diktatórikus hatalma, megindulnak a tanúskodások, szép sorban, egyre növekvő ütemben! Nem kell félteni a bírót, lesz dolga bőven... MINDENRE fény fog derülni! Még az alsóbb szinteken is hullani fognak majd az emberek!   Perennis

_________________________________________________
_________________________________________________


2011. március 2. - A Halas TV aznapi híradójából értesülhettünk arról, hogy Simon Ilona igazgatónőt felmentik posztjáról. Az intézmény vezetésére igazi szakembert kíván a megyei közgyűlés kinevezni.

2011. március 3. - A Halas TV valótlan hírt közölt előző nap, amivel megtévesztette azon fogyasztóit, akiknek pénzéből biztosítja saját maga működését. Magyarán: " A pénzedért, amit nekünk adsz a korrekt tájékoztatásért, mi majd traktálunk tégedet számító és álságos bulvárhírekkel, miközben a valóságot elfedjük előled!"

2011. március 5. - A HírTV déli híradója kíméletlen pontossággal írja le az intézményben zajló üzelmeket. Öt, vezető beosztású felelőst nevez meg csalás bűntettében. Már csak napok és órák vannak csak hátra a bejelentésig: vége a tíz éves terrornak, és a bűnösök felelősségre vonásának ideje elérkezett! 

2011. március 5., 15:02
"Kenőpénzek vándoroltak a pszichiátrián

Vesztegetés gyanújával nyomoz a rendőrség a kiskunhalasi pszichiátrián - írja a Magyar Nemzet. A lap úgy tudja: a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-Főkapitányság nyomozói több iratot is lefoglaltak az intézményben tartott házkutatás során.

Azt írják: a betegek felvétele során az intézet több munkatársa kenőpénzt fogadott el, így vesztegetés gyanújával folyik a nyomozás, ismeretlen tettes ellen. Az ügyben már nemcsak az intézet igazgatója és a belső ellenőr, hanem egy gazdasági vezető és két pszichiáter is gyanúsított. (rá)"

Magyar Nemzet, hírTV


2011. március 7., 17:05
Halas TV - ...politikai játszótérnek tekintik az intézményt...

„Meghatározható, jól meghatározható politikai erők, politikai játszótérnek tekintik az intézményt, amiben segítségükre vannak olyan csoportok, akiknek a kilétét én most nagyon nehezen tudom meghatározni. Én azt gondolom, ezeket a játszmákat az arénában kellene lefolytatni. Az olyan helyeken, amire egy jogállamban lehetőség van. Nem pedig egy intézményben, vagy egy intézményi struktúrában.”

(Simon Ilona intézményvezető)

2011. április 30., Péntek 13.00

Maga alá temette a hazugság-lavina!

"Lemondott a szexuális erőszakról ismertté vált kiskunhalasi pszichiátriai otthon igazgatója. A rendőrség újabb ügyben nyomoz ugyanis az intézetben. A gyanú szerint az igazgatónő csalhatott, az intézet belső ellenőre pedig valószínűleg sikkasztott."

TV2

2011. október 1. - Eljön a bűnhődés ideje! Mindenki pont azt fogja kapni, ami neki jár! Legyen az ex-igazgató, jelen igazgató, vagy gazdasági fő-vezér-igazgató! Vége a figyelemelterelő pereknek, KEZDŐDNEK AZ IGAZIAK!
 


16 megjegyzés:

 1. Mond miért??? Várd a végét. Kiváncsi lennék honnan, vagy ilyen jól informált???

  VálaszTörlés
 2. Sose tudod meg!!!

  VálaszTörlés
 3. Kedves Perennis!!
  Te soha nem dolgoztál intézményünkben, azt sem tudod milyenek voltunk és vagyunk, csak a hírekből, feleségedtől.
  Megnyugtatlak,minden érintett az igazságot vallja,és mondja.Hazugságot büntetik ugye???
  Azért, már túlestünk rengeteg vizsgálaton, az alapítvány is, de még nem közöljük az eredményt,/ semmi probléma / úgyis közli veletek a feljelentő, aki aláírta.....
  Nagyon meglep az a felfogásotok, hogy itt mindenki mindenkivel összejátszik, és az ellenőrök azért nem találnak hibát. Kár, hogy nem lehettél ellenőr, csak... okoska a feleségeddel együtt. Akkor ismernéd a rendszert.
  Békés, boldog, karácsonyi ünnepeket és még boldogabb új évet kívánok Nektek, és ha lehet e szent ünnepeket annak is tartsátok, és ne gyalázzatok senkit, isten ezért büntet.További sikeres munkát, és jó búlvárkodást!!!
  Egy elgondolkodó.

  VálaszTörlés
 4. Valamikor garantálom, hogy meg tudjuk!!!!!

  VálaszTörlés
 5. 2010. december 31. 18:14-nek

  Az idei évben sok mindenre választ kapunk. Véget ért a jóslatok korszaka, a kamu "kivizsgálásoké". Ön még tőlünk is jobban tudja mekkora a baj. Kár mentegetőzni, eljön mindennek a maga ideje.
  Ön rendszeresen Istenre hivatkozik, ráadásul rossz kontextusban. Ez pontosa ellenkezője a bibliai tanításoknak, kérem ne próbáljon meg két olyan emberre (destruktív) hatással lenni, akik 20-30 éve ismerik az Írást. Valahol sértőnek találom, hogy nekem, mint papgyereknek, ön "tart előadást" a keresztény értékekről, ráadásul módszeresen félremagyarázva. Megkímélhet minket ettől, és önmagát sem tenné nevetségessé!
  Az ön kedvenc szavajárását is helyre kell tennem.
  Aki egy kicsit is vallásos, az tudja, hogy a mi Istenünk nem a büntetés istene. A büntetés a mi bűnünknek a következménye. A mi Istenünk jóságos és pont ezt fogjuk megtapasztalni az ide évben is.

  Mi, akkor követünk el hibát, ha nem védjük meg a kiszolgáltatott embereket, akiken önök előszeretettel gázolnak át. Istennek az igazság, az emberi jóság és a másokért érzett felelősség tetszik (sok más mellett).

  Ezért lehetünk biztosak a dolgunkban, és abban, hogy önök vesztésre állnak, és meg vannak számlálva a napjaik!

  Búcsúzásként: Isten óvja önt a hamisságtó!

  Perennis

  VálaszTörlés
 6. Hamis tanúzás

  Hamis tanúzást követ el a tanú, ha bíróság vagy más hatóság előtt az ügy lényeges körülményére valótlan vallomást tesz, vagy a valót elhallgatja, valamint ha szakértőként hamis szakvéleményt ad, vagy mint szaktanácsadó hamis felvilágosítást ad, avagy mint tolmács vagy fordító hamisan fordít, úgyszintén akkor is, ha hamis okiratot vagy hamis tárgyi bizonyítási eszközt szolgáltat.
  Minősített esetei: polgári ügyben elkövetett hamis tanúzás esetén három év; polgári ügyben elkövetett hamis tanúzás esetén, ha az ügy tárgya különösen nagy vagyoni érték vagy különösen jelentős egyéb érdek, öt év; ha olyan bűncselekményre vonatkozik, amely életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntethető, két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés a büntetési tétel.
  De nem valósul meg a bűncselekmény, ha a vallomástétel befejezéséig a tanú a hamis tényállítását visszavonja vagy módosítja.

  VálaszTörlés
 7. 18,14 nek.Ez egy bűnszövetkezetbe elkövetett csalás hazugság és verés sorozata.A hazugságért sétálok a bűnszövetkezet tagjai.Akik nem a rájuk bízott betegekért álltak ki!

  VálaszTörlés
 8. 18:14 Egy elgondolkodónak

  Inkább elbambulónak kellett volna aláírnia.
  Biztos maga volt az ellenőrök mellé rendelve, ezért kár-og, sajnálkozik.
  Na ezért, mi is sajnálkozunk.

  VálaszTörlés
 9. Politikai erők Bányai és csapata engedélyezi a betegverést.Annak az ellenőröknek fizet akik nem végzik el a rájuk osztott munkát.Az adó fizetők pénzét herdálja el és,tetejébe még a hazugságot támogatja.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bányai olyan ellenőrzést kreál, hogy azt tanítani lehetne,semmitmondás, kakikenés....Csak azt tessék megmondani, hogyan néz tükörbe, amikor másokat kimosdat....
   Fogyatékosügy nem ügy, sokan nem is gondolják, mi megy a falak között.

   Törlés
 10. Lemondott a halasi botrányhős
  2011. április 30. 00:00

  Velkei Tamás
  Ha tetszett a cikk, ossza meg ismerőseivel
  Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on Csiripelés Twitter-re Küldés e-mailben
  Távozott posztjáról Simon Ilona, a Kiskunhalasi Pszichiátriai és Fogyatékos Betegek Otthonának vezetője. Lemondását a megbízott közjegyző hozta a Bács-Kiskun megyei önkormányzat közgyűlésének tudtára, amit a grémium elfogadott – tájékoztatta lapunkat Tapodi Kálmán, a megyei önkormányzat sajtóreferense. A volt igazgató nem tölti ki felmondási idejét, posztjára az önkormányzat pályázatot ír ki, az új vezető kinevezéséig Vincze István látja el a feladatait. Simon lemondása azért is érdekes, mert nemrégiben a megye újabb öt évre szavazott neki bizalmat. Szerettük volna az ügy hátteréről megkérdezni Simon Ilonát is, de telefonját kikapcsolta. Ismeretes, a pszichiátria eddigi vezetője ellen több büntetőeljárás is folyik, az intézmény három ápolóját pedig azzal vádolta meg az ügyészség, hogy ütlegelte és megalázta a betegeket.

  VálaszTörlés
 11. Az erőszakoló is lemondott nem sokkal azután,hogy véglegesítették. Nem tett semmit de elmenekült ezt jobbnak látta. ha még a többi betegverő is követte volna a példáját nem lenne ez a cirkusz.

  VálaszTörlés
 12. Sajnos nem egyedi esetek ezek, Solton ugyanez megy. Tényleges feljelentések,vádpontok, több kilónyi iratanyag a rendőrségre eljuttatva, és mégsem nyomoznak. Csalás, sikkasztás, kényszerítés, stb.... Mégsem érdekelte a rendőrséget. A fogyatékos embereket használni, pénzüket elszedni ezek szerint nem bűn. A rendőrségi kihallgatásokon az intézet dolgozói hamis tanúztak. :(
  Ügyészségről indított feljelentést is el lehet kenni ezek szerint.

  VálaszTörlés
 13. Az intézmények nem az ellátottak érdekében vannak, hanem hogy az igazgatónő háza ki legyen festve, fel legyen javítva, zsebe degeszre legyen tömve.Alapítványi pénzből autót vásárol, azzal jár az intézmények között, ha összetöri, vesz másikat, ismét alapítványi pénzből. Az alapítványt természetesen a kaskantyúi szenvedélybetegek "önkéntes befizetései "gazdagítják. Ezek pénzbüntetések, ha valaki megcsúszik, és ittasan próbál az intézmény óvó falai közé visszatérni.
  A szociális foglalkoztatást arra használja , hogy az ellátott minél több térítési díjat tudjon fizetni az intézmény kasszájába.
  Ha valaki nem tetszik neki, legyen az lakó vagy dolgozó, garantáltan eltakarítja. Aki nem szövegel vissza, az a jó dolgozó. Kap jutalmat. Konformisták előnyben. Egy jól elhasznált mottó: gondolkodj az igazgatónő fejével.........(Ettől mentsen meg mindenkit a ....)

  VálaszTörlés
 14. Nem riad vissza a fenyegetőzéstől sem, az általa ellenségnek vélt célszemélyt minden gátlás nélkül tönkre teszi, az intézetbeli uralkodása idején legalább 15 dolgozó távozott "önként".

  VálaszTörlés
 15. A Kőrösi úton is utána lehetne nézni, hogy a volt igazgatónő miből festette ki és tataroztatta be a házát? A többi felújítási munkáról már nem is beszélve!

  VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)