Panaszfal


Isten hozott mindenkit a „Panaszfal”-on! Ezen az oldalon nem lesznek bejegyzések, csak hozzászólások. Az összegyűlt írásokat, bizonyos időközönként lementjük, és dokumentum formájában a továbbiakban is hozzáférhetővé tesszük. A forrásanyagot (a blogon) töröljük, így adunk helyet az új megjegyzéseknek.

A moderálást nagyon-nagyon visszafogottan (vagy egyáltalán nem) gyakoroljuk, teret engedve az őszinte megnyilvánulásoknak. Továbbra sem támogatjuk a provokációt, a hazugságot és a vulgaritást!

TÁR: 

       1.-25. hozzászólás: ITT! 
     26.-50. hozzászólás: ITT!
     51.-75. hozzászólás: ITT! 
   76.-100. hozzászólás: ITT!
 101.-125. hozzászólás: ITT!
 126.-150. hozzászólás: ITT!
 151.-200. hozzászólás: ITT!
 201.-250. hozzászólás: ITT!
 251.-300. hozzászólás: ITT!
 301.-343. hozzászólás: ITT!
 344.-400. hozzászólás: ITT!

24 megjegyzés:

 1. Népjólétibe a segély osztásnál minden rendbe van?
  Az Igazgatónő férje is ilyen mint Ő? XY

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ha én kitálalnék akor sokan börtönbe jutnának csak enyi szovall van ott baj böven ..cock lászló baj lesz nagy bajj ....

   Törlés
 2. "Ugyan olyanok vagytok mint az MSZP"- attól, hogy hamis igazolványuk van, még Mszp-sek, nemcsak olyanok...
  A szociagy, mindenütt ugyanaz, akár szdsz-es, akár fideszes, akár kereszténydemokrata szinekben indul.

  VálaszTörlés
 3. Hamis tanúzás

  Hamis tanúzást követ el a tanú, ha bíróság vagy más hatóság előtt az ügy lényeges körülményére valótlan vallomást tesz, vagy a valót elhallgatja, valamint ha szakértőként hamis szakvéleményt ad, vagy mint szaktanácsadó hamis felvilágosítást ad, avagy mint tolmács vagy fordító hamisan fordít, úgyszintén akkor is, ha hamis okiratot vagy hamis tárgyi bizonyítási eszközt szolgáltat.
  Minősített esetei: polgári ügyben elkövetett hamis tanúzás esetén három év; polgári ügyben elkövetett hamis tanúzás esetén, ha az ügy tárgya különösen nagy vagyoni érték vagy különösen jelentős egyéb érdek, öt év; ha olyan bűncselekményre vonatkozik, amely életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntethető, két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés a büntetési tétel.
  De nem valósul meg a bűncselekmény, ha a vallomástétel befejezéséig a tanú a hamis tényállítását visszavonja vagy módosítja.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. EZZ IGY IGAZ RESZKESETEK MERT MÉG VALAKI NEM NYITOTA KI A SZÁJÁT... DE HA KITÁLAL BAJ LESZ NAGY BAJ..

   Törlés
 4. Az ellenőrzési szabályzatot, melyet ti most közöltetek: a Dél-alföldi Regionális Közigazgatási Hivatal alkalmazottja Tóth Józsefné készítette, mint egy prezentációt 2010. február 18-án 12.óra 56 perckor.
  Nem általános érvényű és nem törvényerejű.
  Ez kizárólag csak oktatási anyag.
  Ti internet tolvajok, azt hiszitek, hogy okosak vagytok, szégyelljétek magatokat.
  Minden cselekedetek csak a hazugságon és a plágiumon alapul

  VálaszTörlés
 5. Kérem nem kitörölni.
  Egyik 700 forintért adta el a becsületét a másik egy parókáért!
  Telefonált egyik ismerősöm,zaklatott állapotban panaszkodott.Gondozást vállaltak nála,Őt gondozzák.A Körösi úti Pszichiátrián dolgoznak
  mind a ketten.A 700 forintos becsületű azért nem ment a megbeszélt időre mert a haját csinálja az intézetben valakinek minden másnap.De 700 forinttal nem számolt el.A másik elvitte a rákos néni szőke parókáját.5x telefonált neki a néni, egyszer vette fel a telefont nevét nem árulta el.Csak a telefonszámát,a kocsija rendszámát meg a néni írta fel.Ha nem vitte volna vissza a parókát most a rendszáma és telefonszáma itt lenne leírva azért,hogy másokat ne tudjon megtéveszteni.
  A mai nap vissza vitte a parókát,később felhívta és szó szerint le b...ta.Nézzen magába gondolkodjon el ezért nem kell senkinek, egyszóval letámadta.Ez történt azért mert tiszta tudattal rendelkezik attól függetlenül hogy rákos most nő a haja.Nem hagyja magát kifosztani.Ha ilyen ápolók gondozzák az otthon lakóit akiknek a tudatuk nem tiszta akkor ott mennyi mindent elszedhetnek a lakóktól.Egy csapatot kellene alakítani akik feltérképezik az ilyen kiszolgáltatott embereket és felügyelik azokat akik házhoz járnak beteget gondozni.Kihasználják a kiszolgáltatott embereket.Támadásért nem ajánlom,hogy felhívják vagy megbosszulják az írást,mert akkor médián keresztül névvel lakcímmel megjelölve hozzuk nyilvánosság elé a Két pszichiátrián dolgozó ápoló nem becsületes viselkedését.
  Barátnő

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. a 7 tes kérdezétek a tetes aki himez ....

   Törlés
 6. Bla-Bla.
  Ha bármilyen komoly infóval rendelkeznétek, már fenn lennének a nevek is.
  Nem kellene a népet hülyíteni, így hiteltelen az egész.
  Sztorikat báki gyárthat, hiszen ez a bulvár.

  VálaszTörlés
 7. Csupa érdekesség, hogy mindkettő a nagymedvével dolgozik együtt.

  VálaszTörlés
 8. 19.15-nek.
  A Gyurcsánynak most először igazolódott be a régi mondása:
  Idézet:
  "Lári - fári"

  VálaszTörlés
 9. 19,15 Az egyik a játszóháznak szembe lakik a másik meg a barátnője a Vera. Ha nem vitte volna vissza a parókát hétfőn az igazgatónak telefonáltak volna.

  VálaszTörlés
 10. Most meg azon lesznek elszédülve, hogy személyeskedsz.

  VálaszTörlés
 11. Bulvár ezeknek a valóság hát ilyen a becsület az intézetbe,azért juthattak a betegverők érvényre.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. BÖRTÖN MENEKÜLTEK A LEGTÖBJE FÖLEG A 7TES .............nem tudom a tv 2 menyit fizetne nekem...?

   Törlés
 12. Saci meg a Vera volt.Olcsón adták el a becsületüket! Ez nem panaszfal nekik hanem szégyenfal. Hogy ne legyen bulvár!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. saci és vera leszbikusok... elég baj nekik

   Törlés
 13. NŐVÉRSZOBA ---->DOHÁNYZÁSRA KIJELÖLT HELY

  A passzív dohányzás hatásai

  Egy füstös bárban, szórakozóhelyen eltöltött két óra annyit jelent, mintha négy szál cigarettát szívott volna el a nemdohányzó ember. Olyan étteremben, ahol külön szakasz van a dohányosoknak és a nemdohányzóknak, de egy légterû a helyiség, két óra eltöltése másfél cigaretta elszívását jelenti. Munkahelyen, ahol nem tiltott a dohányzás nyolcórás munka mellett hat szál cigarettát Otthonában, huszonnégy óra alatt, egy doboz cigarettát elfogyasztó társ mellett három szál cigarettát szív el a passzív dohányos. Egy parkban három órát ücsörögve valaki mellett, aki dohányzik, a nemdohányzó is elszív egy szál cigarettát. Autóban, ha egyvalaki dohányzik, és az ablakokat nem húzzák le, egy óra alatt három szál cigarettát szív el a nemdohányzó utas is. A beszívott füst és a cigaretták számának megfeleltetése közelítôleges. A passzív dohányzáskor leszívott füst mennyisége több tényezô függvénye, akár kétszerese vagy háromszorosa is lehet a fenti adatoknak, ha többen dohányoznak a helyiségben, ha közelebb ülünk a dohányzóhoz, ha több cigarettát szívnak el, ha kicsi a helyiség, vagy ha rossz a szellôzése.

  Az utóbbi évtizedben jobban figyelünk a passzív dohányzás veszélyeire. Passzív dohányzás alatt dohányfüstnek, a dohányzás égéstermékeinek zárt helyiségben történô, a nem dohányzók szervezetébe történô, akaratuktól független bejutást értjük. Zárt helyiségben a dohányfüst részint az ott szívott cigaretta, szivar vagy pipa dohányos által be nem szívott, így közvetlenül környezetbe kerülô füstjébôl (a mellékfüstbôl), másrészt a dohányos által beszívott, majd kilélegzett füstbôl kerül a környezetbe. Ezek természetesen a helyiség levegôjében felhígulnak, így az ott tartózkodó nem dohányosok dohányfüstnek való kitettsége lényegesen kisebb és bizonyos mértékig minôségében is különbözik az aktív dohányosokkal összehasonlítva. Sokszor mért, és többszörösen megerôsített adatok azonban azt bizonyítják, hogy a cigarettafüst két fô komponensének, a szén-monoxidnak és a nikotinnak koncentrációja zárt helyiségben történô dohányzás esetén olyan magas, mely messze meghaladhatja a nyilvános helyiségekben megengedhetônek tartott és engedélyezett maximális szintet, sôt nikotin esetében az ipari feldolgozás során engedélyezett szintet is. Több tanulmányban a dohányzók társaságában zárt helyiségben tartózkodó nem dohányzók vérében 8 órás együtttartózkodás után a szénmonoxid-hemoglobin szintjét olyan magasnak találták, mint ha 5 cigarettát szívtak volna el, a vizelet- és nyál nikotin-koncentrációját pedig a gyengébb dohányosok körében mért szinttel találták azonosnak.

  Egyre nô azon tanulmányok száma, amelyek a passzív dohányzás szerepét hangsúlyozzák nem dohányosok körében észlelt tüdôrákos megbetegedés kialakulásában. A passzív dohányzás számos más egészségkárosító hatással rendelkezik. A nem dohányosok jelentôs hányadánál szem-irritációt, fejfájást, köhögést, orrtüneteket vált ki, és súlyos allergiás rohamokat okozhat a légúti allergiában szenvedô egyéneknél. Mérési adatok bizonyítják, hogy a krónikus passzív dohányzás jelentôsen csökkenti a kis légutak mûködését, hosszú idô után olyan mértékben, amely felér azzal, amit napi 10 cigarettát szívó dohányosoknál észlelnek. A környezeti dohányfüst súlyosbíthatja a felnôttkori asztmát, valamint irritálhatja szemet, a torkot és az orrot.

  Ismerve a dohányfüst egészségre gyakorolt hatását, az embereknek el kell eldönteniük, hogy látogatni kívánják-e a dohányzásra engedélyezett helyeket, vagy ha dohányosok, akkor azt, hogy dohányozzanak-e mások jelenlétében. Gyermekek közelében a felnôtteknek a felnôtteknek tartózkodniuk kell a dohányzástól. Még a nagy dohánycégek úgy gondolják, hogy a közegészségügyi hatóságok környezeti dohányfüsttel kapcsolatos megállapításai elégségesek ahhoz, hogy szigorúan szabályozzák a közterületi dohányzást.
  Egy néhány évvel korábbi tanulmány szerint a munkahelyi passzív dohányzás naponta három ember halálát okozza.

  FIGYELJÜNK MÁR EGYMÁSRA !!!

  VálaszTörlés
 14. sajnos szivjuk a sok dohányos fustjét a 7esen 2csapat van áll a háboru mások ezért kérték visza magukat máshova

  VálaszTörlés
 15. a 7 tesen baj lesz hamarosan gyilkoság látom akogy elszabadul a pokpl és felhevült álapotba ezevesztve olyant tesz ami sujos tragédiához vezet baj lesz nagy baj .............gyujtogatás is utasitásra ment emlékeztek-?uszitsák a betegeket ....nem szép----ugye?ugye?

  VálaszTörlés
 16. A szándékosan rossz helyesírás árulkodó... Aki a nyelvet nem tiszteli, hogyan tisztelhetne bármi mást, vagy bárki mást? Ha pedig tud valamit és nem akadályozza meg, bűnrészessé válik.
  Ha tud valamit, az ügyészségen jelentkezzen, és küldje el a jegyzőkönyvet. Kérésére felrakjuk.

  VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)