2012. február 8., szerda

A Szabad (Kőműves) Sajtó

 
Minap egy tudósítást olvastam egy Online Újságban… Friss hír volt, mely közérdekű információkat tartalmazott. Két óra múlva a cikk, már nem volt sehol…
Sajtószabadság? Szabad sajtó? Vagy Szabad Kőműves Sajtó? Persze a kérdés most is költői…

Az alábbi idézet egy nem létező jegyzőkönyv-gyűjteményből származik… Ennek ellenére mégis sokan magukévá tettek, mintha betanulták volna… Olyannyira, hogy másként már semmi sem működhet!

„...Az általunk kiadott lapok a legellentétesebbek lesznek külső megjelenésben, irányzatban és nézetben, így bizalmat keltve bennünk és a mi oldalunkra állítva teljesen gyanútlan ellenfeleinket, akiket, miután ily módon a csapdánkba estek, ártalmatlanná fogunk tenni.
Az első helyen hivatalos jellegű lapok fognak állni. Ezek mindig a mi érdekeinket fogják védeni és befolyásuk ezért viszonylag jelentéktelen lesz.
A második helyen állnak majd a félhivatalos lapok, melyeknek az lesz a szerepük, hogy megnyerjék számunkra a lagymatagokat és közömbösöket.
A harmadik helyre tesszük majd látszólagos ellenvéleményünket, melynek legalább egy lapja olyan hangot fog megütni, mintha legélesebb ellenlábasunk lenne. Igazi, elvi ellenfeleink a sajátjuknak fogják tartani ezt a színlelt ellenzéket és fel fogják fedni előttünk kártyáikat…”

Bővebben: Cion Bölcseinek Jegyzőkönyvei: ITT!

A fentieket megerősíti egy olvasói levél, mely az alábbi  ITT! bejegyzéshez érkezett hozzászólásként:

„Ez a cikk, nem az a cikk, amely felkerült a Baon-ra, majd két óra múlva eltűnt onnan. Ez a cikk egy régi beemelése, annak a cikknek a helyére.
Az eredeti cikk, melyet még volt szerencsénk olvasni arról szólt, hogy amennyiben a törés miatt újabb vádemelés születik, úgy az ápoló is fontolgatja, hogy kitálal a hetes osztályon történtekről, melyről eddig hallgatni "kényszerült". Ebbéli szándékával úgy tudjuk, többen egyetértenek, és hasonló lépéseket terveznek.

Érdekes összefüggést mutat, a "független" ellenőrző szervek függetlenségének megvonása után, a "szabad"sajtó szabadságának durva korlátozása.
Érdekes, bár nem meglepő.”

Az újságnál megkeresésünkre, azt a szűkszavú tájékoztatást adták, hogy le kellett venniük az eredeti cikket!

Valószínű, ez ugyanaz a föntről leszólogató kisemberkék egyike volt, aki az összes ellenőrzést „irányította” az intézményünkbe. Lásd blogunkon, a Ki ellenőrzi az ellenőröket? I-IX. című írássorozatot…

Ha a sajtó nem szabad, akkor semmi sem az… És semmi sem az, aminek látszik. Akkor az egész demokráciásdit, ahogyan azt a Pogánytánc című filmből is megtudhattuk, csak a keresztyén-konzervatív értékek rombolására hozták létre…

Ha elolvassák a jegyzőkönyveket, akkor önök is láthatják, hogy a magukat kiválasztottnak kikiáltott népcsoport, valóban mindenre gondolt... Egyet felejtettek ki a számításból, helyesebben az Egyetlent felejtették ki a számításaikból - mint mindig - Istent.


.
Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook            "A Vincze konklúzió": ITT!

2012. február 5., vasárnap

PSZICHIÁTRIA A HALÁLIPAR


CCHR film

A filmet Budapesten, egy kiállítás keretében volt módunk megtekinteni. Ajánlom minden érdeklődő figyelmébe, laikusnak és szakembernek egyaránt. A téma ilyen irányú megközelítését sokan elvetik ugyan, de elvitatni nem tudják… 
Úgy tudjuk, hogy a gyógyszergyártó cégek nem támogatták a film elkészítését!

Figyelmeztetés: a dokumentumfilm felkavaró, helyenként megrázó és sokkoló!
,

Megtekinthető, letölthető: ITT! 

Egyéb információk:

A film 865 MB, melynek a letöltési ideje ~ 900 KB/sec sebességnél 16 perc.
A film megtekintésének időtartama: 1 óra 48 perc


Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook            "A Vincze konklúzió": ITT!