2011. május 2., hétfő

"Az Igazgatónő marad!"

...portásnak.


17 megjegyzés:

 1. De neki nincs kazánfűtő oklevele!

  VálaszTörlés
 2. Ott sem tűrjük meg!Szemét volt velünk most vissza kapja.A szakmai vezetővel főápolóval együtt.

  VálaszTörlés
 3. Na ne már! Azt sem tudja ki dolgozik ott majd mindig megállunk, hogy igazoljuk ott dolgozunk?

  VálaszTörlés
 4. Menjen a francba a rokonaival! Elég volt a terrorból, takarodjanak! Van ott pár emberke akitől illő lenne megszabadulni!

  Te még mindig nem kopogtak!:)))))

  VálaszTörlés
 5. Igen van pár főnővérke aki a kapun kívűl jobb lenne látni mert nem tudják, hogy kell beszélni a dolgozókkal. 8-as-2-es-3-as-4-es-irány a kapú!

  VálaszTörlés
 6. Ha a medve ápolói munkakörben dolgozna akkor segédápolói besorolást kapna! Nincs szakírányú végzettsége! Lám főnővér a senkiházi!

  VálaszTörlés
 7. A 7-es, 9-es már nem dolgozik ott?

  VálaszTörlés
 8. Portásnak esetleg jó de csak ha állandóan zöld lufit tart a kezében.Mert neki a megkülönböztető jelzés ki jár!

  VálaszTörlés
 9. Nem bírta tovább a pszichiátria vezetője!

  A Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés pénteki ülésén lemondott tisztségéről Simon Ilona, a Kiskunhalasi Pszichiátriai és Fogyatékos Betegek Otthonának igazgatója.

  *
  pszichiátria
  *
  Simon Ilona
  *
  Kiskunhalasi Pszichiátriai és Fogyatékos Betegek O

  Az intézetnek három ápolója ellen folyik büntetőper az ápoltak sérelmére elkövetett szexuális visszaélés és zsarolás miatt, az intézetvezető azonban nem volt hajlandó elbocsátani őket. Később kiderült, az igazgatónő és az intézet belső ellenőre ellen is gyanú merült fel köz - és magánokirat-hamisítás, csalás és sikkasztás miatt. A fenntartói vizsgálat viszont mindent rendben talált. Simon megbízását nemrég öt évvel meghosszabbították. Az MSZP folyamatosan támadta a megyei önkormányzta fideszes vezetőségét - ennek tett pontot a végére az igazgatónő lemondása.

  Irtó nagy tévedésbe van Ilonkánk.Bányai Megyei alelnök is.Még nem lépet be az MSZP.Bántják Bányait az az miatt van,hogy képtelen a hazugokat betegverőket részeg alkoholistákat és azok rokonait kitakarítani az intézetből.
  Bányai támogatta a tüntetést a betegverőkért,támogatja a hazug vezetőket.Támogatja a gyerek elzáratós Igazgatónőt.Ha képtelen emberséges döntésre Igen mondjon le, vagy azonnal tegyen rendet,minden intézetbe. Lejáratja egy két nem alkalmas ember miatt az egész pártot.Egy Megyei Önkormányzat elnökétől ezt el várjuk!
  Egy Fideszes aktivista.

  VálaszTörlés
 10. Eddig Bányai tett meg mindent S.I. -ért.Most fordult a kocka.S.I menti Bányait a támadásoktól!
  Ezért lemondott.Bányai csak úgy tudja magát megmenteni ha gyorsan rendet tesz mind a kettő intézménybe ahol alkalmatlan embereket alkalmaz.
  A betegverőket támogatja alkalmazza, aki a lakókért dolgozókért harcol azt meg kirúgja.
  Meggondolatlan gusztustalan igazságtalan döntéseinek köszönheti,hogy a támadások középpontjába került.Meg ennek a két Igazgatónőnek az alkalmazásával.Minden gyanúsított, vádlott alkoholbeteg dolgozót tüntessen el mind a két Intézetből.Pályázatot nyíltat írjon ki,hogy figyelemmel tudják kísérni a dolgozók.
  És ha kell kérje ki a véleményüket.Mert ez a két fecske nem csinál nyarat,jobb ha kikerülnek a képből.A dolgozók és hozzátartozók még többet mondanak akkor a büntetés is több lehet mindenkinek. Fidesz hozza az Igazságos döntéseket ez tévedés lett.Köszönhetik a dolgozók,és a lakók Bányai Úrnak.Evelyn

  VálaszTörlés
 11. Előny lenne egy politikusnak,képviselőnek Megyei Önkormányzat Elnökének ha eltudná dönteni, a két igazgató a fontosabb akik hazudnak,vagy a gyerekek ,az iskolába dolgozó emberek.Esetleg a pszichiátrián lakó betegek és ott dolgozó emberek a fontosabbak meg a hozzátartozók megnyugtatása.
  Vesse Össze döntéseit és ennek a figyelembe vételével,Ismerje be,hogy nem jól döntött mások sorsa felett.Jobb egy korai belátás,hogy tévedtünk mint egy következményekkel dúsított eljárás.István

  VálaszTörlés
 12. Nem bírta tovább a pszichiátria vezetője! Az első írásba olvasom.Elismerte a bukását! Végre beláthatja nincs semmi keresnivalója a beteg emberek mellett.Nem állt ki értük! Akkor tűnjön már el!""X""

  VálaszTörlés
 13. Ne csüggedjetek becsületes, az igazságért harcoló
  dolgozók !
  Ez a foglalkoztatós krimibe illő meg oldás sem lesz hosszabb életű mint az újboli, majd meg bukott
  igazgatói kinevezés!
  Annyi különbség lesz,hogy most még arra sem lesz
  ideje,hogy lemondjon!
  Isten szolgáját meg csak sajnálni tudom,ha ettől a bűnözőtől hivatalosan,aláírásával valamit is át vesz!
  Vegye készpénznek,hogy ezek átb@sszák,mint sz@rt
  a palánkon!!
  Ilyen átadást,csak hivatalos könyvvizsgálói
  kivizsgálás után lehet átvenni ilyen erkölcsileg
  bizonytalan harácsolótól!
  Ne hogy eső után késő legyen a köpönyeg!
  Szerintem az Úr sem javasolná!

  VálaszTörlés
 14. Csak közjegyző vagy ügyvéd jelenlétében vegye át.
  De ne az intézeti ügyvédek vagy Kastyák legyenek jelen.Az Összes sikkasztást rá kenik a Papra,ha nem vigyáz.Mária

  VálaszTörlés
 15. 16,49 alig találtam rá a hírszerző.hu-ra amin ez a cikk megjelent.

  VálaszTörlés
 16. Az Ica marad, és portás lesz? Akkor veszélyben lesz a biciklim szelepe, mert még képes azokat is begyűjteni, és pénzé tenni.

  VálaszTörlés
 17. Ha úgy néz ki mint a felvételen akkor meg elalszik észre sem veszi,hogy megyünk nem bírjuk kivárni mire be enged.Dolgozó

  VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)