2014. február 27., csütörtök

Végtelen történet...


A tárgyalás folytatódik... Újabb bizonyítási eljárás, stb... Simon Ilona ex-igazgató asszony azon kijelentése, hogy a közalkalmazotti tanács lemondása után csak most tudott újra szerveződni a tanács, azt sugallmazta, mintha Dr. Miskolczi József (volt vezető ügyészhelyettes) felügyelete és közreműködése mellett nem alakult volna meg, a Nógrádi Krisztina által vezetett Közalkalmazotti Tanács (tagtok: Petrecz Krisztián, Györgyi Attila, Katona Judit, Simola Gábor), melyet azóta, egy új Tanács váltott fel, immár Vincze István (volt megbízott intézményvezető) elnöklésével.
Ne kérdezzék, hogy miért, én sem értem... 
Egy biztos, csatolni kell azt a jegyzőkönyvet, mely 2010. augusztus 3-i tanács üléséről készült annak tárgyában, hogy a tanácstagok (Katona Judit, Györgyi Attila, Végvári Ferenc és Figura Istvánné) lemondanak a megbízatásukról... Kéri továbbá a bíróság, az új tanács megalakulásáról szóló jegyzőkönyvet is... Ezek nemcsak a tanács birtokában, hanem az intézményi dokumentációban (iktatás) is fellelhető.

Az intézmény képviseletében eljáró ügyvéd (Dr. Martinov Tibor) felvetette abbéli aggályát, hogy sajnos nem lehet tudni, hogy az intézmény jelen, vagy a március eleji állapot szerint, mely működtetőhöz fog tartozni... Úgy volt, hogy januártól Tompához tartozunk, de most mégse, illetve talán márciustól, de mi van, ha a minisztériumban mégis januártól dátumozzák a tulajdonosváltást? Így nem biztos, hogy lehet tudni ki az alperes... Vagy, hogy ki lesz?
Ne kérdezzék, hogy miért, én sem értem...

Szóval, az igazságszolgáltatás tovább várat magára, folytatódik a végtelen történet... Előreláthatólag április 8-án, 9,30 h-kor ugyanott...


Levélküldés: ITT!                   Facebook

9 megjegyzés:

 1. Talán nem fognak a tanácstagok "Fordate" nyilatkozni. Akkor pedig nyert az ügy Erzsike számára.

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok a képviselő jelölt asszonynak,hogy indulhat!
  Remélem viszonozza, vagy törleszt,abból a sok rágalmazásból,meghurcoltatásból, a feljelentőinek,akik Ön ellen hazudtak,hamisan tanúskodtak,akik jóvoltából a munkahelyét elvesztette,mert megérdemlik.
  Legyen mindig az aki eddig tudott lenni még a nehézségek ellenére is,emeljen szót az elesettek, az emberek védelmében, ötösre vizsgázott emberségből amit eddig tudhatunk Önről.
  Sok sikert kitartó munkát jó egészséget kívánok ahhoz a munkához amit az emberek érdekében védelmében végezni fog.
  Ibolya.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Aki ismer, az azt is tudja, mit tennék, ha hatalom lenne a kezemben... Ugyanazt, amit akkor teszek, amikor nincs hatalom a kezemben: teszem a dolgom... Tudják már: Mert én így tudok jól aludni!

   Törlés
 3. Önre szavazok mint független,de melyik pártra tegyem azX-et?Ez a nagy kérdésem?Várom válaszát!
  köszönöm.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm a bizalmat!
   Nem találtam olyan pártot, mellyel szemben ne lennének fenntartásaim, vagy rossz tapasztalásaim. Így aztán a legkevésbé rosszra fogok voksolni. Tegyen így ön is!

   Törlés
 4. semmi bemutatkozás,plakát szórólap?Igy nagyon nehéz lesz a befutás! Biztosíthatom nem a B.Gáborra szavazok,pedig eddig....

  VálaszTörlés
 5. https://kozigallas.gov.hu/pages/jobviewer.aspx?ID=escd9zjxf7

  VálaszTörlés
 6. Erzsébet asszonyra szavazok,mert Ő volt aki nem adta el magát a hazugságoknak,hanem minden nehézségek árán a betegekért végig ki mert állni Névvel.
  A hazudozók biztos nem rá szavaznak!
  István

  VálaszTörlés
 7. Nográdi Krisztina gyógypedagógus felmondott, miután a mentálhigiénés csoport vezetését Vincze Istvánra (volt megbízott igazgató) bízták Követi az exigazgatónőt, aki az ipari szakmunkásképzőbe - állítólag - erkölcstant tanít.
  Abonyi Henrik eltávozott viszont az oktatási intézmény éléről.

  VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)