2011. április 19., kedd

Megint feljelentettek bennünket...


Minap tíz levelet kellett saját kezűleg átvennünk, mind a tíz a Bíróságtól érkezett…

Feljelentett mindkettőnket Borbás Andrea főápoló asszony, újabban ápolási igazgató 2010. szept. 3-án… Mivel, …”2010. június 1-én azzal vádol, hogy én megalázom a kollégákat, majd névtelen hozzászólásokkal tovább minősítenek. Valamint azt is állítja, hogy nyomást gyakorolnak a vezetők a beosztottakra. 2010. július 3-án teljes nevemet kiírva becsmérlik, minősítik, kritizálják öltözködési szokásaimat.”Lásd: ITT!  

Feljelentett mindkettőnket Nográdi Krisztina gyógypedagógus, szintén 2010. szept. 3-án, melyben sérelmezi: „2010. június 16.-i bejegyzésben monogramom megjelölésével” valamint „2010. június 24-én történt bejegyzésekben monogramom megnevezésével vannak bejegyzések. Szintén e napon egy másik bejegyzésben munkaköröm megjelölésével.”Lásd: ITT! 

Feljelentett mindkettőnket K. Z. gazdasági vezető, újabban gazdasági igazgató kétszer, 2010. nov. 26-án, illetve 2011. jan. 26-án tett panaszt (összesen négy feljelentés)............................................................................................ Kérte továbbá, „másik két koronatanú(!) meghallgatását is (Dr. Szűcs Erzsébet, Borbás Andrea)”.
Lásd: ITT! és ITT! 

Feljelentett mindkettőnket Nográdi Krisztina és barátnője, Borbás Andrea 2010. december 8-án, ezt írva: A munkahelyi hangulat kaotikus, katasztrofális! Sérült a munkához, és az egészséges, biztonságos munkakörnyezethez való jogunk! Hátrányos megkülönböztetés ér folyamatosan, azért mert ebben az intézményben dolgozunk!"
Teljes írást, lásd: ITT!

-----------------------------------------------------------------------------

Komolytalannak tartom, hiszen azzal vádolnak, amit sosem követtünk el. Nem mellesleg az ellenblogon, egymást tromfolva jártak élen, személyünkre irányuló rágalmazásban, becsületsértésben, belső, gonosz indulataikat igyekezvén névtelenség mögé rejteni. Igaz, így sem maradtak ismeretlenek… Arctalanságukat saját maguk degradálták arcátlanná…

Az, hogy webes, technikai eszközeink milyen előnyökkel szolgálhatnak, és a hónapok óta összegyűlt adatok kiértékelése mit hoz, új értelmet adhat a pontos azonosításnak, azaz a valós szerzők felderítésének. Mi nem számítunk meglepetésre, de sokaknak döbbenetes lehet a leleplezés.

Két fegyverük folyton visszatér nemtelen harcukban: a legjobb védekezés a támadás, illetve a folyamatos projekció (kivetítés) – miközben terrorizálnak másokat és kirekesztik a valódi szakembereket, katasztrofális munkahelyi hangulatot kérik számon az áldozataiktól…

A sok feljelentésről időben értesítettek bennünket a másik blogon… Ez azt megelőzően történt, mielőtt Petrecz Krisztián végleg bezárta rágalmazó blogját. Az észlelések és a feljelentések között, bizony több hónap eltérés mutatkozik. Ez ugye, tudjuk mit jelent: bőven kívül esik a 30 napos feljelentési időtartamon. (Még ha máshogyan is nevezik jogászberkekben, az elévülés egyértelmű.)

Még egy szóra csak… A feljelentéseket láthatóan ugyanaz a jogász végzettségű személy fogalmazta, ráadásul, négyet egy ugyanazon a napon. Gondolom, ez is ........................................................... terhére történt. Ha tévedek, kérem, javítsanak ki!

Tehát, Borbás Andrea öltözködési szokásainak, névtelen hozzászólásban bírálóját közpénzből perlik! Ugyanez vonatkozik a "monogram plagizálás" ügyére is! Normális dolog ez?! 

Miért is gondolhatják még mindig, hogy önöknek még ez is jár?! Arcátlanság azt képzelniük, hogy mi azért dolgozunk, hogy önök elherdálják a köz vagyonát. Pozíciójuknál fogva visszaélnek a rendelkezésükre álló erőforrásokkal (infrastruktúra, irodaszer, postaköltség, munkaidő, szakértő…). Szeretném felhívni a figyelmüket arra, hogy az a pénz, mellyel önök nagyvonalúan maguk szolgálatába állítják ezeket az eszközöket, nem az önök pénze! Így tehát, a közpénzek - önös érdekből történő – indokolatlan, ésszerűtlen, igazságtalan felhasználása történik, vagy így, vagy úgy…


Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook