2011. augusztus 17., szerda

Húgyot itattak a betegekkel – poénból!

  
Ami a médiából kimaradt… 

Megtudtuk, amit már az elején mindenki tudott… Kivéve néhányunkat…

Így szólhattak volna az intézményünkről szóló hírek, a kezdeti „cigarettáért, szexuális játékokra kényszerítették a betegeket”, az utóbbi „csikkből kávét főztek, és azt itatták a betegekkel” főhír után, szalagcímként:

A kacsából kiöntött vizeletet teaként kínálták  a betegeknek

Ennek kellett volna főhírként elhangzania az országos sajtóba… De legalább a halasi trükkösök tollából olvashattuk volna… ennyi azért elvárható lenne… ha már fizetünk a hírekért, ha akarunk fizetni, ha nem…

Igen, jól olvasta… Ezt az osztályon dolgozó összes kolléga tudta, s – néhány kivételtől eltekintve – mulatságos dolognak tartotta…

Remélem, hamarosan az arcátlanok arcára fagy a mosoly…

Azt már mondanom se kell, hogy ezek a személyek, a mai napig a betegek mellett dolgozhatnak… ráadásul büntetlenül…
Vérlázító…

(Emlékeznek még, a vezetés és a megyei fenntartó részéről, a kifogásként  agyonszajkózott "ártatlanság vélelmére"! Én bűnpártolásnak hívnám, igaz, én laikus vagyok. Ahogyan bíró sem vagyok, de megtaláltam volna a törvényes módját annak, hogy - az eljárás végéig -  eltávolítsam a betegek mellől a vádban szereplő személyeket… Mert érdekes módon, nem teszi meg az, akinek kötelessége lenne… A betegek érdekében nem járt el egyetlen vezető sem, sem az ellátottjogi képviselő, ahogy a gondnokok sem, sem pedig a megyei közigazgatási hivatal,  sem az ombudsman… A PÉF pedig, mint megtudtuk, arra vár, hogy egy kiszolgáltatott lakó panasszal éljen azok ellen, akiktől függ!)

Pedig azóta, új, megbízott igazgató tevékenykedik… szemet hunyva a munkakerülésnek, törvénytelenségnek: a táppénzcsalástól, a diploma nélküli diplomás besorolásokon át, a közpénzek magáncélú felhasználásáig… Sajnos a sajtónak is elődje szlogenjét nyilatkozza: „nem történt semmi!” 
„Mentségére” szolgáljon, hogy legfőbb tanácsadója és jelenlegi munkatársa az az exigazgatónő, akinek a vezetése alatt az intézmény és vele együtt városunk, hírhedtté vált az egész világon…. 


Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook

2 megjegyzés:

  1. Egyet értek ez nem más mint bűnpártolás! Mert az ilyen ápolók nem érdemlik meg,hogy normális dolgozók védelmezésből hazudjanak értük. A főnővérek tudtával történtek,meg talán van főápoló is,orvos aki ha a betegekkel törődne akkor tudomása lenne a dolgokról. Mivel a beteg nem fontos nekik,így Ők is csak azt szajkózzák, hogy nem történt semmi. Több ember felelősségét kell vizsgálni,ha már ilyen aljas dolgokat végrehajtókért képesek hamisan tanúskodni,illetve hazudni. Félreértések elkerülése végett,nem P-P. írta.

    VálaszTörlés
  2. Ez minősíti a vezetőket orvosokat, főápolót, főnővéreket,ápolókat és az intézetet! Gratulálok
    a pokol fenekére,mert ettől lentebb már nincsen.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)