2011. szeptember 25., vasárnapNagyításért kattintson a képre!


6 megjegyzés:

 1. ... már nem sokáig!

  VálaszTörlés
 2. Rajta kívül már más nem! A zöld lufi a hazugság jelképe lett! Szégyen! Néró

  VálaszTörlés
 3. Szerintetek hányan vennének részt, ha most kellene a zöld lufis sétára menni?

  VálaszTörlés
 4. A vezetők még esetleg egy két ingyenélőn kivül már más nem.


  A nagyobb léptékű adócsalásokban, büntetőügyekben, az állami pénzek lehúzásában mindig olyan cégláncolatok szerepelnek, amelyek valós vagyoni és gazdasági viszonyokat nem testesítenek meg. Ezek a társaságok olyanok, mint a papír zsebkendő: egyszer használatosak. Felszámolással vezetik ki őket a gazdaságból, amikor már nincs rájuk szükség. Mindeközben százmilliárdokban mérhető kárt okoznak a magyar államnak.

  VálaszTörlés
 5. Légyirtót kevertek a fogyatékos nő kávéjába

  | Kedden reggel megkezdődött a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon az a büntetőper, amelyben előre kitervelten, aljas célból elkövetett emberölés bűntettének kísérletével vádolnak egy idős jakabszállási házaspárt. Az ügyészség szerint az asszony és a férje is megmérgeztek egy-egy embert, de szerencsére mindkettő életét sikerült megmenteni a kórházban.
  Mik ezek?

  A vádirat szerint a 65 éves nő 2010. június 23-án a kisbugaci tanyáján dolgozó – egyébként súlyos fokban fogyatékos – női alkalmazottját meg akarta mérgezni. A vádirat lényege szerint a sértettet a vádlott és családtagjai erőn felül dolgoztatták és rendszeresen bántalmazták is. Emiatt a sértett el akart szökni, ezért az idős házaspár éjszakára bezárta a saját lakrészébe, hogy ne menjen máshova dolgozni.

  A vád szerint az asszony – aki egyébként többször is megemlítette, hogy meg kellene szabadulni a sértettől – a fogyatékos nő kávéjába organofoszfát típusú szert (permetezőszert) kevert, amit a nő megivott. Ennek hatására eszméletét vesztette, de az azonnali orvosi segítség megmentette az életét. Ennek hiányában nagy valószínűség szerint életét veszti, a nagy mennyiségű méreg következtében. Sérülései 8 napon túl gyógyultak.

  A 75 éves férfit azzal vádolja a főügyészség, hogy ezt követően rábírt egy tanyájukon dolgozó másik nőt (ő a perben tanú lesz majd) arra, hogy vállalja magára az elsőrendű vádlott által elkövetett bűncselekmény elkövetését, és ezáltal az idős asszony kiszabadulhat a börtönből.

  VálaszTörlés
 6. Lesznek nálunk is olyanok akik másra akarják kenni a bűneiket.

  VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)