2010. augusztus 4., szerda

Olvasói levél LXXIV. - Szándékos egészségkárosítás


"Én személy szerint, elitélem a megfélemlítést! Sok embert láttam, akik ez miatt tönkrementek! Nem 1-2 hónapra, hanem egész életre! Úgy látom, a vezetők közt valakik jól kitanulták a szakmát, tudják, hogy lehet embereket pszichésen tönkretenni és élnek is vele!
Amit én hallottam az eseményekről, az megdöbbentő és számomra visszataszító amit művelnek a dolgozókkal! Nem csak hallottam, tapasztalom a betegek elmondásából!" 

Főcikkhez kiegészítés!
Nem az intézetben lévő betegekre gondoltam, hanem azon dolgozókra, akik már nem bírták tovább tűrni a megalázásokat, bántásokat és az ország különböző városaiban kértek orvosi segítséget,  mert az éveken át eltűrt terror és a velejáró stressz elviselésére már képtelenek voltak!
Semmi gond az ottani kórházban praktizáló orvosokkal, sőt nagyon jól végzik a munkájukat, mert minden beteget elirányítottak másik városba gyógyulni! Indok: mindig van olyan dolgozó, aki kibeszéli a titkot és az intézeti vezetők tudomására hozza, akik feltehetően otthon is megtalálják valamilyen formában a beteg dolgozókat! A megfélemlítésnek így sosem lenne vége!Főcikkhez kiegészítés!
Nem az intézetben lévő betegekre gondoltam hanem azon dolgozókra akik már nem bírták tovább tűrni a megalázásokat, bántásokat és az ország különböző városaiban kértek orvosi segítséget mert az éveken át eltűrt terror és a velejáró stressz elviselésére már képtelenek voltak!
Semmi gond az ottani kórházban praktizáló orvosokkal sőt nagyon jól végzik a munkájukat, mert minden beteget elirányítottak másik városba gyógyulni! Indok: mindig van olyan dolgozó aki kibeszéli a titkot és az intézeti vezetők tudomására hozza akik feltehetően otthon is megtalálják valamilyen formában a beteg dolgozókat! A megfélemlítésnek így sosem lenne vége!


Agymosó írta. Köszönjük!


Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

72 megjegyzés:

 1. Azért vannak alkalmazva a rokonok,hogy terrorba tartsák a dolgozókat ne merjenek szólni semmiért.
  Jól be lettek tanítva,olvasd a régebbi írásokat!
  pl:9-es főnővér.dolgozó

  VálaszTörlés
 2. Az a szomorú ebben, hogy megtehetik ezt a vezetők! Kihasználják azt, hogy kevés lehetőség van máshol elhelyezkedni. Halason mikor lesz már rendszerváltás?!

  VálaszTörlés
 3. Ez a főnővér alapállásból meg csúfolná a KAMÉLEONT.
  Képzeljék el ha egy kicsit nekiszalad.

  VálaszTörlés
 4. Kaméleon az még aranyos hozzá képest!

  VálaszTörlés
 5. A másikon 19,25-ös író azt hiszi,hogy az írásokból tudjuk a történteket.Nagy tévedés!
  vagyunk néhányan akiknek a rokonaink ott van önöknél,és tettünk vallomást.Egymással meg tartjuk a kapcsolatot.És a betegeink panaszkodtak sokunknak nem másodkézből..
  Azóta figyeljük a fejleményeket,mióta megjelent a médiába.Az ügyész úr nyilatkozata után felvettük vele a kapcsolatot.Van olyan hozzátartozó aki szóvá is tette nem tetszését a gondozással kapcsolatba az intézetbe. Le lett ordítva,nagyon csúnyán!Nem ismerem a dolgozókat csak látásból,párszor vittem látogatókat,mindig volt panaszuk..De akik a jelentést megtették, mérlegelték a lehetőségüket.(gondolom) Mégis jelentették,nekik lesz igazuk!
  Tudja nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél!
  Ön miért nem a lakókért áll ki, miért azok mellett akik bántották őket? Mi hozzátartozók is várjuk a végeredményt.Kővíné

  VálaszTörlés
 6. 21,19-nek nem tettél te semmit az asztalra!!!
  Persze a legegyszerűbb hazugoknak hazudni.
  Az előző munkahelyén se volt jó munka erő,mert nem állta ki szó nélkül,hogy egy kamion ruhát nem kaptak meg,azok akiknek szánták.De másnap már azokba a ruhákba jöttek dolgozni,akiknek U E nem tetszett,hogy szólt.Na erről csak ennyit.
  Miért nem a szegények kapták meg? Nekik indították.MATT

  VálaszTörlés
 7. Milyen tíz éves munkáról beszélsz főnővérke?
  Arról amit azóta mindig a beosztottjaiddal csináltatsz meg,mert nem értesz hozzá,meg mert lusta vagy, és sokkal könnyebb a xart keverni,és állandó hazugságokkal el árasztani az intézetet,amely végett már sok ember tönkre ment!!!Mikor dobnak már ki az intézetből,mint a xaros macskát? BOCSÁNATOT KÉREK CICUS,DE HA EGYSZER ÍGY MONDJA A KÖZMONDÁS!!!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 8. Te nagyonhülye 21:19! Nem a seggbeb.szó és társai tették tönkre 10 évi munkádat, hanem az azt szóvá tevők? Normális vagy egyáltalán, hogy ilyesmit állítasz?
  Lehet, hogy te szeretnéd, sőt vágyol arra, hogy hazafele az utcán egy nagy kanc..ány hátulról, análisan "társalogjon veled vagy a lányoddal (férjeddel?), de a társadalom többsége nem ilyen aberrált állat, hogy ezt tekintse normálisnak, nem pedig az ezért feljelentést tevőt! Te és társaid még annál (anál) a háromnál is aberráltabbak vagytok!

  VálaszTörlés
 9. Én elhiszem, hogy zavar egyeseket U.E. igazságérzete és jószándéka! Mennyivel egyszerűbb lenne, ha senki nem foglalkozna a rengeteg szemétséggel, ami nap mint nap történik.
  Tudomásul kell venni, vannak még tisztességes, másokkal is törődő emberek! A dolgozók többsége utálja - zerinted. Csak nem közvélemény kutatással töltöd a napjaidat bent, hogy ezt állítod? Elbeszélgettél minden egyes dolgozóval?

  VálaszTörlés
 10. Főcikkhez kiegészítés!
  Nem az intézetben lévő betegekre gondoltam hanem azon dolgozókra akik már nem bírták tovább tűrni a megalázásokat, bántásokat és az ország különböző városaiban kértek orvosi segítséget mert az éveken át eltűrt terror és a velejáró stressz elviselésére már képtelenek voltak!
  Semmi gond az ottani kórházban praktizáló orvosokkal sőt nagyon jól végzik a munkájukat, mert minden beteget elirányítottak másik városba gyógyulni! Indok: mindig van olyan dolgozó aki kibeszéli a titkot és az intézeti vezetők tudomására hozza akik feltehetően otthon is megtalálják valamilyen formában a beteg dolgozókat! A megfélemlítésnek így sosem lenne vége!

  VálaszTörlés
 11. A céljuk az,hogy mindig félelembe legyenek a dolgozók! Semmiért ne merjenek szólni,tűrjenek alázattal.De ez nem mehet a végtelenségig.
  Egyszer minden kötél szakad,itt most jött el az ideje.Véget kell vetni a betegek bántalmazásának,megalázásának.A dolgozókat fel kell szabadítani a terror alól.Csak demokratikus emberséges munkahelyet,és élhető családias otthont szeretnénk.Nem kell hozzá Uniós vagy állami támogatás. Csak emberség felsőfokon .Mária

  VálaszTörlés
 12. Nem lesz vége a megfélemlítéseknek,még ez a vezetőség lesz!Nem tudják mit kellene tenniük.

  VálaszTörlés
 13. 21,23 hoz kapcsolódva a mi betegünk,azt szokta mondani a látogatáskor,hogy csak addig kedvesek velük a dolgozók ameddig ott vagyunk.Ha a látogatásnak vége utána már kiabálnak vele.
  Hozzátartozó.

  VálaszTörlés
 14. Kedves olvasok ,és írók!
  Felhívom a figyelmüket,hogy ne keverjenek egy dolgozójukkal se össze.Én valóban hozzátartozó vagyok és nem dolgozó.De minket az Ügyész úr is tájékoztat.Lehet,hogy önök erről nem tudnak.De mi kapunk tájékoztatást mindig a jelenlegi állásról.
  Többen hozzá tartozók is beszélgetünk már,arról,hogy egy hónapra meg szervezzük a betegeink el hozását az intézetből.Minden beteget.Önök mit dolgoznának addig? Nem kell ápoló,főnővér igazgató orvos.Senki!Nem fontos önöknek a beteg? Önök nem becsülik a munkájukat,nem becsülik a beteget.De becsülik a verő,szexel bántalmazó embereket. Megalázó a viselkedésük,önökre nézve..Nekünk fontos,hogy milyen körülmények között gondozzák Őket.maguk nem szeretik ,de mi ha betegek akkor is szeretjük.Nem gondoltuk ilyen ebberek, egyáltalán dolgozhatnak olyan betegek között mint a mi betegeink.Rostálni kellene önöknél az ápoló személyzetet,sokan vannak akik nem tudnak ilyen embereket védelmezni.Kővíné Tóth Erzsébet

  VálaszTörlés
 15. Szegény munkaügyisek.
  A bűnös oldal,megint neki állt vagdalkozni,gyanúsítgatni,ártatlan embereket szekírozni,mert ha nem tudná igen tisztelt Kővíné Tóth Erzsébet,Ön a máshogyosok szerint a munkaügyön dolgozik.A
  Biztos meglepetésként érte Önt ez a hír mivel idáig nem is tudta!!Hát mit mondjak,ugye van új hír a nap alatt!!!Ez megint a sötétségbe való vagdalkozás eredménye.Sok embert sanyargattak már,az ilyen találgatásokkal,kínnyukba nem is tudnak mást csinálni,mert érdemi beszélgetésre képtelenek,csak a megtorlás,a megfélemlítés a fegyverük.
  Ész-érveket ezek nem ismernek,mert hiányzik hozzá az ész,érvekről meg ne is beszéljünk!!!!!!

  VálaszTörlés
 16. Én nem mondtam,hogy az intézetbe dolgozom,én mindig is hozzátartózó voltam.Rá fogják dolgozókra,ez nem fer.Egy rokonom van az intézetbe.Kővíné

  VálaszTörlés
 17. Most biztos a munkaügyes szúrja a szemüket azért
  fogták rá.Mindég ártatlan embereket választanak ki akit marnak.Ez a trendi az intézetbe. Gabi

  VálaszTörlés
 18. A megjegyzést küldők között nem tudom van-e akinek hozzátartozója az intézményben van. Jó lenne hallani mi az Ő véleményük. Mit tapasztalnak, hiszen látogatják szerettüket, beszélgetne vele. Biztosan szót váltanak a gondozók közül azokkal, akik éppen akkor ügyeletben vannak.
  Nem tudom elképzelni, hogy ne lenne érezhető ennek az elképesztően szomorú és kivülállóként félelmetesnek tűnő ügynek a hatása betegre, dolgozóra egyaránt.
  Miért is félelmetes? Mert ahogy ezt olvastam, már mind a két oldalról leírták, mindenkinek lehet ott egy "téglája". Annak is aki most vezetőként,főnővérként, annak is aki most fenntartóként dolgozik, s nekünk olvasóknak véleményt íróknak, Hozzátartozónknak is. Mi vár ránk, rájuk ebben az esetben?
  S mit tehet a Hozzátartozó, ha szükségessé válik szerette elhelyezése? Örülhet, hogy bekerült egy intézménybe, ahol reményei szerint állapota nem romlik, hanem javul, ellátása az emberi normáknak megfelelő.No,de amikor ilyenről szerez tudomást?
  Imádkozzunk, hogy a "téglánk" ne kerüljön be egy ilyen intézménybe sem nekünk, sem Hozzátartozónknak.
  Akiknek meg erről tudomásuk volt, s nem tettek ellene - azokat a sorsra bízom!

  VálaszTörlés
 19. Miért most vannak a vezetők szabadságon,és egyszerre? A vizsgálattal kapcsolatba ne tudjuk mikor hallgatják meg őket.Vagy vonják felelősségre?Munkás

  VálaszTörlés
 20. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 21. Igen ez igaz de miért kell üvölteni a vezetőknek úgy,hogy többen is megdermedjenek?A TMK vezetője meg amúgy is egy kretén állat mit lehetne várni tőle? Ennyi tellik tőle de jó vezető mert rokon a szemetje!

  VálaszTörlés
 22. A TMK vezetője nem normális sosem volt az!! Én beraknám a 7-es osztra kicsit javítani az elmeállapotán.Habár azt hiszem ott már semmi segítség nincs. Minden orvos kudarcot vallana nála mert már krónikus!

  VálaszTörlés
 23. Az azt hiszi rokon akkor mindent megtehet! Pedig tényleg nem ért semmihez sem. Szerinte a villanyszerelőnek is úgy kell égőt cserélnie, hogy a kollegája a létrával együtt forgassa az égő cserélő szerelőt!Aki olyan beállítottságú, hogy az ápolónak azt mondja az ételes kocsit tolja le a lépcsőn ha nem jó a lift az ássa el magát szakmailag jó mélyre!!!!

  VálaszTörlés
 24. És még azt mondják egyesek,hogy nincs terror az intézetbe.Ez is az amit a TMK főnök véghez visz.
  Nem ordítani kell a dolgozókkal,úgy hogy sokan hallják mert ez a dolgozónak megalázó.
  Azt hiszi P.L hogy ő ezzel az ordítással büszke lehet magára.Pedig téved ez neki szégyen,hogy nem tud normálisan viselkedni,megmagyarázni.
  De ő egy buta ember igaz ,hogy rokona az igazgatónőnek.Akkor is emberhez méltóan kellene viselkedni neki.De lehet,hogy az igazgatónő bízta meg az ordítással arra az időre még ő szabadságon lesz.Munkás

  VálaszTörlés
 25. 14,10 írtuk már a véleményünket,nem kedvesek csak addig még ott vagyunk a betegeinkkel.
  Talán nem érti.Hozzátartozó.

  VálaszTörlés
 26. P.L. a világon semmihez nem ért de van 2 előnye az, hogy rokon a másik pedig Pirtói!
  Minden terror, kiabálás, ordítozás, lejáratás több dolgozó szem-füle hallatára történik de van képük a vezetőknek azt mondani nincs terror az intézetben!! Erre azt tudom feltételezni ezeknek a vezető rokonoknak ez a normális élet!!!
  Számomra ez nem elfogadható, amikor a dolgozó mögött több tíz év szakmai munka van és jön egy ilyen jött-ment rokon és fitogtatva hatalmát megalázza a dolgozót.Egy kiegyensúlyozott ember nem ordibál nem szid csak az aki retteg és fél valamitől vagy pedig elszállt az agya a hatalomtól!

  VálaszTörlés
 27. Így van ez ha csóróból lesz főnök!Elfelejti honnan indult.De az igazgatónő unoka tesója neki mindent lehet! Mind a ketten Pirtóról indultak.

  VálaszTörlés
 28. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

  VálaszTörlés
 29. Ki ez a Patkó tó ura????Tán csak nem valami csatorna lakó????Pa......ra gondolok!!!!!!!!
  Ha tévednék,világosítson fel valaki!!!!!

  VálaszTörlés
 30. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 31. Augusztus..5. 13:42-nek.

  Ön megint jól látja a dolgokat.
  Ezek olyanok mint a polip,"csápjaikkal"minden hova elérnek,nem számít az erőfeszítés,csak annak ártani tudjanak aki nem velük van.
  Ezeknek már hiába mosná az úgynevezett agyukat,mert ezzel már rég elkéstünk!!!!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 32. 2010. augusztus 7. 11:03-nak
  Mire gondoltál Parazitára vagy Patkányra? De mindkettő ráillik.

  VálaszTörlés
 33. Valakitől úgy hallottam,termelésbe dolgozott mint betanított vasmunkás,de valagba akarták rúgni, mert ott is állat volt,és szakmailag sem igazán állta meg a helyét,de jött meg mentő húgi,és nyugdíjas állásba biggyesztette,és nagyságos urat csinált belőle,hogy ész nincs az nem érdekes,a lényeg hogy egyformán tudunk ordítani mint az állat,mert rokonságba ez a mérce nem a tudás,és az egymás iránti tisztelet!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 34. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

  VálaszTörlés
 35. Ezeknek mindegy miért ordítanak,csak kiéljék szadista állat énjüket. A rájuk bízott feladatokat nem tudják megoldani,mert nem értenek hozzá,úgy is mondhatnám miért nem maradt suszter a kaptafánál!!Az ordítással próbálják palástolni,sötétségüket,hozzá nem értésüket!!!!!!Az Ő "agyukkal"gondolkozva ez mind nem számít,csak jól éljünk Mi és a PEREPUTTY,dőljön a lé,a többi az csak részlet kérdés!!!!!!!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 36. Ha eddig véletlen valaki rózsaszínben látta volna a világot,és olvassa hozzászólásokat nehogy az higgye, hogy a ludas Matyit olvassa,mert ez nem vicc, ez a véres valóság!!!!!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 37. Sajnos ez tényleg a véres valóság.
  De már csak néhány kollégánk vallomása hiányzik ezek megszüntetéséhez.Hét alvók ébredjetek és gondolkozzatok,megéri ez mi dolgozók idegileg tönkre megyünk.Védjük a vezetőinket,akik miatt
  szenvedünk mi dolgozók és a lakók is.Mária

  VálaszTörlés
 38. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 39. a "független szakértőket" is bíróság elé kell állítani:
  1. Vagy szakmaiatlanságuk miatt gondatlan veszélyeztetésért, és nem engedni őket ebben a szakmában dolgozni soha többé
  2. vagy azért mert összejátszottak az érintettekkel, és csaltak.

  VálaszTörlés
 40. Azokat akik vizsgálódtak az intézetbe és mindent rendbe találtak,azokat is bíróság elé kellene állítani.Nem végezték jól a munkájukat,vagy eltusolásba érintettek.Azok is nyerjék el a méltó büntetésüket.

  VálaszTörlés
 41. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 42. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 43. 8:38-nak.
  Ezek az emberek mikor a tükör előtt felteszik maguknak a kérdéseket,nem érezhetnek semmit,mert mielőtt megérkezne a válasz,félve az eredménytől,össze törik a tükröt!!!

  VálaszTörlés
 44. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 45. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 46. Teljesen mindegy,hogy kire mert ez Önmagától elszállt patás,szerintem lehetett a fajtája is.
  Nem vagyunk egyformák!! Természetesen a másságot azért nem ítéljük el,mert Mi toleránsak vagyunk!
  Különben mindegy neki,mert Önmagától elszállva láttam,hogy a krumplit is kergette!!!!

  VálaszTörlés
 47. Na ez egy nagyon nagy bajt hozott Magdika fejére,
  megjegyezném,egy becsületes szókimondó asszonyságról van szó,ami szívemen a számon típus,hozzá fűzném ez más asszonynak sem tetszett volna!!!!!
  A megnyilvánulásért,szembe fordult vele mindenható rokonsága,és HŰSÉGES URA segédletével,ORVOSI segítséget kikövetelve megpróbálták bolondá nyilvánítani.Azt nem tudom, hogy milyen sikerrel.Az biztos ha rajtam múlna az orvos az életbe többet nem dolgozhatna
  a szakmájában.Majd meg tanulná,hogy jobb lett volna tisztességesnek maradni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 48. 8,38 Ők olyan piszkosak,hogy nem járnak fürdőszobába.Ha be tévednek akkor a tükörre nem mernek nézni.

  VálaszTörlés
 49. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 50. Rontást lehet rájuk küldeni.Meg is érdemlik.

  VálaszTörlés
 51. Fekete máglya az biztosan nem, fekete mágia esetleg!

  VálaszTörlés
 52. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 53. Figyelmesen olvasva hozzászólásodat,szóról-szóra igaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Köszönjük,hogy értékes,és nem utolsósorban őszinte és igaz tényekkel segíted az igazság kiderülését,még külföldről is.
  Hozzá tartozik az igazsághoz,hogy kedves rokonsága
  össze fogott ellene,és igénybe véve "KIVÁLÓ FŐORVOS URUNKAT",és cinkos társát,ezt a szegedi
  "AGY MENT AGY TURKÁSZT",olyan orvosi véleményt,
  diagnózist kreáltak össze,hogy szerencsétlen Magdikát mindenhol elutasítják bárhova fordul
  IGAZÁÉRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ugye milyen egyszerű az élet,ha az"OKOSOK" összefognak,egy ember kicsinálására.
  Az intézetbe is tudja mindenki,hogy ez az igazság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 54. Magdi problémájával felkereste az intézmény vezetőjét,aki nem mellesleg a rokona is,de megoldás helyett gúnyosan kinevette.Gondolhatta volna,pedig tudta hogy az igi néni is ugyan azt csinálja,mint a kedves ura.Hova tovább,igi néni már sportot is űz belőle!!!Mire számítottál???????
  A fenntartóhoz írt levelét még válaszra sem méltatták!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 55. Ez a P.L.a találka társkeresőn hirdeti magát.
  Pedig a SZUMÓ klubba kellene neki elmenni,társat keresni.

  VálaszTörlés
 56. A klubban biztos találna magához illőt.Az aztán majd móresre tanítaná!!!Őneki kellene begipszelt kézzel napszemüvegbe menni a munka helyére.Nagyon ért a felesége kínzásához tettlegesen,és pszichésen is.

  VálaszTörlés
 57. Először is a külföldről véleményt író,nem te vagy.
  Kíváncsi lennék arra a nyomra,ami szerinted jó,és azt nekem ajánlod!
  Bővebben is kifejthetnéd sértődésed okát,hogy akkor feltudnám világosítani elmécskédet!!!!!Abban biztos vagyok,hogy nem külföldön élsz,különösebben meg nem vagyok rád kíváncsi!Messziről érzem szél ellenébe az "ILLATODAT"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 58. Azért azt jó tudni, hogy csak a dinamikus IP-t lehet maszkolni, a statikusnál esély sincsen...

  VálaszTörlés
 59. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

  VálaszTörlés
 60. 12:57-nek.
  Tessék átfáradni a Másol Blogra! Ott kifejezetten előnyös az ön stílusa.

  VálaszTörlés
 61. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 62. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

  VálaszTörlés
 63. Kérjük, hogy az állat szót ne használjuk emberekre!

  Az intimitást érintő témák taglalását kérjük mellőzni! Nem minden érintett érintett, ha értik amire gondolok!
  Köszönöm!

  VálaszTörlés
 64. Bocsánat,Megértettem ebből ami rám vonatkozik,de az embernek elborul az elméje,ilyen sok sötétség
  láttán!!!!!Még egyszer BOCSÁNAT!!!!

  VálaszTörlés
 65. némelyik írás olvasásakor néha fel megy az emberbe a pumpa,ha valaki a hazugságot akarja meg magyarázni.XY

  VálaszTörlés
 66. Olvastátok a Halas újságot,patkó tó ura kezd a szakadék szélére sodródni,elegük lett belőle.
  Reméljük hamar jön egy fuvallat!

  VálaszTörlés
 67. A patkótó ura olyanokat támogatott akik nem alkalmasak a feladatok ellátására,akkor meg is érdemli.De már kéri a Fidesz azok névsorát akik tudtak a betegverésről, és nem szüntették meg,
  nem tettek a lakók érdekébe semmit.Egy Fideszes

  VálaszTörlés
 68. Valaki magyarázza már meg: mi köze egy falusi főparasztnak, Kiskunhalas város történéseihez?!

  VálaszTörlés
 69. A patkótó ura segíti szőnyeg alá söpörni az intézetbe történt beteg verést,megalázásokat.

  VálaszTörlés
 70. A patkótó ura volt az, aki segített elsimítani,hogy a feljelentésekből ne legyen ügy,vagyis Ő volt aki miatt a Bányaihoz vagy nem jutott el, vagy egyenesen vissza juttatta az intézetbe a feljelentéseket.Ezért nem tárgyalta a Megyei közgyűlés.Éveken keresztül ezért mehet a betegverés, dolgozók terrorja.Mária

  VálaszTörlés
 71. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)