2010. június 11., péntek

Gomora


"Közerkölcsök és magánbűnök.
Nagy a fertő.
Családi kapcsolatok semmivé tétele, munkaidőben és nyaraláson.
Éjszakai műszakban történő intim együttlétek.
Vezetői szexuális zaklatás.
Vezetői bűnös magánkapcsolatok.
 

Ez ma erkölcsileg az intézet, a többiről nem is beszélve.
Fejétől bűzlik a ..."


Olvasónktól kaptuk. Köszönjük!

Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

69 megjegyzés:

 1. Valaki már rég írta, a végén még kíderűl,hogy
  kupleráj.

  VálaszTörlés
 2. Biztos te vagy a Madam,gondolom a saját házadra gondoltál!!!Visszautasítom minden dolgozó nevében ,hogy kuplerájnak nevezd az intézetet!!!Nem vagyunk olyanok mint Te!!!!!

  VálaszTörlés
 3. Van olyan vezető aki kijelentette ennyi k...va sehol nem dolgozik mint itt az intézetben!!!!

  VálaszTörlés
 4. Biztos, hogy magára gondolt.

  VálaszTörlés
 5. K..va vezető vagy k..va dolgozó?
  Más is mondta már, hogy k..va ország, és mi lett a sorsa?

  VálaszTörlés
 6. Az előbbi írás szerzője magára vette a bejegyzésben leírtakat és hevesen tiltakozott.
  Biztos, hogy ez a megfeleő hangnem?
  Inkább folytatni akarja az űzelmeket?

  VálaszTörlés
 7. Mit várhat az ember egy olyan igazatónőtől, aki a hivátásos gondnoknak gratulál, hogy fiatal szeretőjével felkerült a blogra!? Persze, ez nem az első válás, amit a "fiatal" asszony okozott!:(

  VálaszTörlés
 8. Régen volt egy alapszabály, amit mindenki nagyjából betartott, hogy házinyúlra nem lövünk!
  Hol van ez már!Most örülnénk, hakomolyan vené mindenki!

  VálaszTörlés
 9. Egy bolond százat csinál, főlegha vezető teszi, mindját majmolni kezdik!!!!!

  VálaszTörlés
 10. Nem gondolod most hirtelen ez befog következni?
  Amikor főnővérek is pasiznak az intézetben akkor az ápolók miért nem tehetnék? Nézzük meg mennyi válás volt már bent jó pár erkölcstelen nőszemélyek miatt!Mennyi családi botrány azok miatt akik nem bírtak a vérükkel és most nem a fiú ápolókra gondolok hanem az ápolónőkre! Ez sajnos igaz mindenki tudja!Az osztályoktól kezdve a foglalkoztatóig mindehol előfordult.

  VálaszTörlés
 11. Hátz igen és tesék elképzelni aki erkölcsös az, hogy érzi magát ennyi erkölcstelen nő között?
  Mert a megjegyzések az egész intézeti dolgozókra vonatkozik.

  VálaszTörlés
 12. Úgy mondod ahogy, van amikor az egik vezető elvált, hányan ugrottak utána, mert mindenkit arra bíztattak!!! Na megis hülyültek páran, sez azóta is így van. nem csodálkozzanak hát.Szégyen. Azt csinálják mint a lakóik,, mikor valaki kiugrott, többen elkeztek kiugrálni , úgy úgy, mint amajmok egymást utánnozzák!!!!

  VálaszTörlés
 13. Sajnos sokszor kiröhögik és megszolják őket.!Aki hűtlen, vagy botrányos, aézt meg kitüntetik, elismerik és dicsérik!!!???? Mert ők amagukfajtát szeretik.

  VálaszTörlés
 14. A nyaralásokon folyik a piálás végnélkül,a többit meg gondoljátok hozzá!Ki se húzhatod magad,mert ott is figyelnek.Remélem ez is mef fog változni!!!

  VálaszTörlés
 15. Én vallásos embernek tartom magam, studom,hogy nem szabad hinni a jóslásba.St nem is szabad jósoltatni, de igazgatónő jósolt mindenkinek. Én sem mertem neki nemet mondani, meg küldtek is. Pedig nem akaetam, de kellett. Aztán meggyóntam. A helyzet olyan volt hogy nem lhetett mást csinálni.jót röhögtek mintha tréfa volna csak, de nemvolt vicces. Féltem. Engem másbanem sikerült bevonni ami nem tetszett.

  VálaszTörlés
 16. Információitok hiányosak.Tájékozódjatok mielőtt írtok, esetleg kérdezzétek meg az érintetteket, ha van bátorságotok szemtől szemben kérdezni. Vagy talán irigykedtek, hogy senkinek nem akad meg a szeme rajtatok?!

  VálaszTörlés
 17. 18,23 nak te rád egyáltalán nem kell irigynek lenni.nem vagy te olyan kitűnő mint amilyennek képzeled magad.XY

  VálaszTörlés
 18. Hogy volt az a jóslás? Nagyon érdekesen hangzik!
  Szerintem ez lazán kimeríti a vallásszabadság korlátozásának fogalmát. Az okkultizmus nem fér össze az európai, keresztény kultúrkörrel. Aki a jóslást erölteti, alapvető állampolgári jogot sért!

  Kérnék részleteket!

  VálaszTörlés
 19. Nem volt aza kötelező.Ki merte volna kihúzni magát? Gondoljátok, hogyha azt mondom, hogy az bűn azt csinálni! Mi lett volna akkor? Gyáva voltam sajnos az az igazság!

  VálaszTörlés
 20. Most az Igazgatónő jósolhatja a saját jövőjét.
  Azt hiszem szeretné tudni mi fog következni.
  Gyáva dolgozó.

  VálaszTörlés
 21. Ha akarja én jóslás nélkül is megmondom neki:))
  Lehet nem akarja ám tudni!

  VálaszTörlés
 22. Gondolatok II.
  Az Intézetbe a verések minden naposak voltak,És ezt mindenki tudta,hogy vannak ilyen esetek.
  Persze a mentő sűrűn járt,ezt az Igazgatónőnek
  fel se tűnt.Ő nem tudott róla.Amikor jött a mentő akkor már mindenki tudta,hogy valaki valakit nagyon megvert.A vezetőség miért nem tudott róla?De a dolgozók tudták,csak meg volt tiltva,nem szabad beszélni róla.Agresszív ápolók sokat verték a betegeket a főnővérek tudtával.példának a kilences főnővér parancsba adta éjszaka meg kell verni a beteget,ezt hívták res kezelésnek.A betegek ritkán veszekedtek,de mentő olyankor nem kellett.De még ennyi verekedés se nem lenne ha az ápolók nyugodtabbak Vidámabbak lennének.Ha sugározna a nyugodtság a légkőr is másabb lenne, ez mindenkinek kedvezőbb színvonalat teremtene a betegnek az élet körülményeihez az ápolóknak a munkájukhoz.A feszültség amit a csókos főnővérek gondolkodási viselkedési problémájának köszönhető.Nyolc osztállyal főnővér,diplomás meg csak ápoló.Igaz pénzért lett főnővér,fizetett érte az Igazgatónőnek.
  Attila azt írta nem engedélyezett a beteg
  verés,sőt szigorúan tiltva van.Ezen Intézetbe
  ez a szokás véresre verik,mentő viszi a beteget.
  A vezetők,orvosok tudták!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Nem tettek ellene semmit,csak azt,hogy hazugnak
  nevezték a két nővért akik jelentették.Itt se
  szeretett se emberség nincs jelen.Egyes ápolók
  próbálták elviselhetővé tenni ezt az állapotot,akik együtt éreztek a betegekkel.


  Folytatása köv.
  WWW.Főggetlen.N.J

  VálaszTörlés
 23. Ez igy igaz csak jelenteni kellett volna.
  Akik tudtak róla. dolgozó

  VálaszTörlés
 24. Mivel erről mindenki tudott,miért is kellett
  volna bárkinek bármit jelentenem.Különben is alá kellett írni egy titoktartási papírt.De ezt nektek is kellett ezzel nem mondtam újat.Gondoltuk hogy a nyomozók előtt nem titkolózunk.mert ezek már bűncselekmények,melyekre a titoktartás nem vonatkozik.Gabi

  VálaszTörlés
 25. WWW.Főggetlen.N.J
  2010. június 11. 22:38 -nak

  Amikor az igazgatónő idekerült, a 9.osztályra került a rokona hamar főnővérnek.Nem fizethetett érte mert rokon de tény az Ő fizetése nagyon hamar emelve lett! A leghamarabb be is lett iskolázva! Van érettségije igaz vasesztergályosként!
  Neki magasabb volt a fizetése mint aki diplomás mert ki lett jelentve ide nem kell diploma ha nem fogadja el a C. kategóriát szabad elmenni!
  A mai napig a 9-es osztály főnővérének nagyon nagy hatalma van és még befolyásolja a 3 osztályt és a 8-as osztályt is. Ott is az van amit Ő akar!!!Egy hazug szavára képesek kirúgni a dolgozót.Tény ez a főnővér igazat nem tud mondani élet eleme a hazugság Ő egy saját maga elképzelt világban él és ezt igaznak is éli meg!
  Segítségét mindenkinek fel ajánlja de senki nem kér belőle mert akkor többet árt mint segít.
  Dolgozott a 7-es osztályon egy keveset és tisztába volt vele, hogy ott verik a betegeket!!!
  Azt képzeli magáról Ő a legjobb a legképzettebb szakember, közben meg édes keveset tud!
  De elég, hogy rokon!!!!

  VálaszTörlés
 26. Az egy Önmagasztaló ember!!!!
  Minden úgy jó ahogy azt a beteg elméje kitalálja!
  Mindenre tudja a megoldást, és csak az elfogadható amit Ő talál ki.

  Egy volt dolgozó

  VálaszTörlés
 27. 2010. június 11. 22:40 -nak
  Ha már régebben ez lett volna jelentve csak bele kell gondolni mit tettek volna a jelentő kollégákkal amikor most is gyalázzák a 2 ápolónőt!
  Egyenesen kivégezték volna Őket nem?????

  VálaszTörlés
 28. De a vezetőség ugye ezt se hallotta soha.
  Vagy csak nem akartak tudomást venni róla.
  Csóró dolgozó

  VálaszTörlés
 29. Hogyan befolyásolja a 9-es,fnővér a 3-ast és a 8-ast???A 3-as fnővér volt pár évvel ezelőtt a 7-es oszt.főnővére!!!Jó pár ápoló dolgozott az irányítása alatt!!!Vajon ő miért nem alkot véleményt???Ismerte,ismeri az ápolók többségét!!!

  VálaszTörlés
 30. A 3-as osztályon és a 8-ason is az van amit a 9- osztály főnővére akar!Ha valakit utál azt elhelyezteti másik osztályra nehogy a lépcsőházba is össze találkozzon vele!A 3-as főnővére régi barátnője a 9-es főnővérének. A 8-as főnővére a 9.es főnővérének volt a th-s nővére.De amikor B.G. megyei elnök lett akkor a vezetőség beakart vágódni és gyorsan főnővért csináltak a th-ás nővérből!Így lett a 8-as főnővére.Aki ott volt azzal nem törődtek, hogy sír mert fáj neki az eddigi munkája eredményét otthagyni repült másik osztályra! MIVEL B.G. ROKONÁNAK MÉG VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉGE IS VOLT MELYIK OSZTÁLYON KÍVÁN FŐNŐVÉR LENNI.
  Bármelyiket választotta volna, onnan kipenderítették volna a régebbi főnővért!

  VálaszTörlés
 31. Amikor a 8-as főnővére a 9-esen volt th-ás akkor aztán fújta milyen ember ez a főnővér! Mondta semmit nem dolgozik csak pletykálni jár minden munkát átruház másra.Akkor utálta! Na erről meg én tudnák mesélni sokat. Mondta csak 1x szabaduljon meg onnan még szóba sem áll vele és így tudja befolyásolni? Az is végtelen butának és hazugnak nevezte a 9.oszt. főnővérét! Most tán azt hiszi megokosodott?

  VálaszTörlés
 32. Tudjátok, ha nem az igazgatónő,meg a főorvosék rokonai,barátai lennének a főnővérek,akkor sokkal könnyebb lenne.De a vezetőség csak a rokonoknak, barátoknak a szavának hisz,most majd talán ráébrednek,hogy nem igazat mondtak!De az ébredésük már késő lesz.Mária

  VálaszTörlés
 33. A 3-as osztály főnővére sem szereti a 9-es főnővérét,csak azért tartja vele a kapcsolatot,mert így őt sem bántja a vezetőség és az unokájának az apukáját sem aki a 9-en ápoló.
  A 8-as osztály főnővére jobban járt volna ha férfi osztályt választott volna amikor választási lehetősége volt, mert akkor a jó munkájának eredményeként nem született volna meg a kisbaba.
  Lehet ezért alakítják át most férfi osztállyá a 8-ast ? :-))) Ne követhessen el még egyszer ekkora bakit. Büszke lehet magára !

  VálaszTörlés
 34. Mindkét főnővérnek a munkamorálja egyforma a 9-esé és a 8-asé is. Szeretik a munkát kerülni helyette a nyelvüket edzik ,csak létszámilag vagyunk velük többen.

  VálaszTörlés
 35. A 8-as osztly főnővére egy gerinctelen élősködő aki elfelejtette honnan indult!
  Igazad van a 3-as osztály főnővére igenis hangoztatta mennyire utálja a 9-es főnővérét!!
  Lehet a veje érdekében képes eltűrni az írányítgatását.Azéert ne haggyuk ki a 3as osztály th-át sem az is utálja a 9-es főnővérét hallottam nem egyszer a saját fülemmel de az meg azért nyel mert a férje dolgozik a 9-esen és mindent megcsinál a főnővér helyett.
  Vannak itt összefonodások rendesen!
  Utálom de elnézek neki mindent érdekből, milyen emberek ezek?

  VálaszTörlés
 36. Javasolnám,a főnővéreket kell alkalmazni takarítóként az intézetbe.Az ápolók majd figyelnek rá,hogy tiszta e minden. Még ellenőr se kell,mindenki szólhat neki,ha valami nem tiszta.
  Apródonként vissza kapnák amit a dolgozók ellen elkövettek.Néró

  VálaszTörlés
 37. A cica biztosan dolgozott néhány osztályon, a 9-en ,8-son 3-son is?Mindenkit nagyon ismer,negatív an ír mindenkiről!!!A saját munkamoráljáról mi a véleménye?A férfi dolgozókat imádja!Úgy él mint a galamb,reggel repül ,este fészekre száll!!!

  VálaszTörlés
 38. CICA !
  Nehogy eláruld a nemed !
  Próbálkoznak , hogy férfi vagy-e vagy nő .
  Férfi létedre gondolom nem imádod annyira a kollégáid , hogy estére a fészkükre szállsz.

  VálaszTörlés
 39. Nem mindenkiről írok negatívan csak aki olyan ember!Összetévesztesz az erkölcstelen nőkkel akiket a férjük behoz dolgozni és 10 perc mulva ott a pasijuk érte és reggel vissza hozza a pasi és jön az ura érte !!! Ez a szorgalmas asszony mi?
  Gondolom magadból indultál ki!Ja és nem vagyok az a fajta aki a saját nemét szereti!!!Elítélem az erkölcstelenséget ami az intézetben divat! Soha nem kéne onnan senki!

  VálaszTörlés
 40. Na még ilyet!!!Erről én mit sem tudtam!!Majd érdeklődöm,de finoman!!Kolléganőid is van ilyen,már az osztályodra gondoltam????

  VálaszTörlés
 41. Nekem nincs osztályom.Az a főnővéreknek van ha nem tudnád.

  VálaszTörlés
 42. 2010. június 12. 18:50-hez
  Még annyit a hölgyike nincs is beosztva dolgozni de a hülye férje azt hiszi mert bízik benne.

  VálaszTörlés
 43. Cica nagyon kíváncsiak rád,hogy ki vagy.
  Ne fedd fel magad.Az nem lenne jó.
  üdvözlet a cicának.

  VálaszTörlés
 44. Köszike lehet nem is ismernek csak találgassanak!
  Úgy is az a téma az intézetben ki a cica és a Perzekútor!!!Akkor Üdv a Perzekútornak!
  Ne találgassanak ki a cica mert aki megtudja annak nem lesz kellemes a felismerés!
  A cica csak vizsgálódik és megbizonyosodik a dolgokról!Mindekit ismerek és ami itt a blogon megjelenik az bizony igaz.
  Előfordul a cica egerészik de madarat fog és ez jó:)))

  VálaszTörlés
 45. A 3-oszt.főnővére jó barátnő a 9-esnek,ki tudja!!!???.Sértődött!!!Voltak problémák amikor a 7-en dolgozott, vele!!!Aki hallgat az gyújtja a tüzet!!!

  VálaszTörlés
 46. Az nagyon jó ha madarat,fog egér helyett!
  Jó cica sok mindent,megtudott már.
  Cicuskám a Bt legyen a következő és milyen szálak
  füzik a Rotaryhoz.De ne nyilvánosan csak nekem.
  Köszi Gabi

  VálaszTörlés
 47. A 3-as főnővére mért sértődött???Ő lenne a porig alázott dolgozó?

  VálaszTörlés
 48. A 3-as utálja P.K.párját,és a th.nővért!Nem jött be a számítása,Cs.O,volt 5-ös oszt.dolgozó,mint th nővér!!Mit képzelt,egy osztályon a baráttal???személyes sértésnek vette,hogy visszahelyezték a régi th-t!!!
  Nézzük csak rá bízott ápoltakat,3-4 számmal nagyobb cipő a lábukon,a nadrág alatt pizsama ,ezt nem észrevenni!!!

  VálaszTörlés
 49. '2,53 nak Azért van nagy cipő a lábukon ne szorítson.Csúnya látvány,de a pizsama csak akkor látszik ha ki lóg.Tudod mikor érdekli őket a beteg,kinézete.""x""

  VálaszTörlés
 50. A legjobb dolgozók egyike M.K.Kétszer is kapott jó munkájáért,ajándékkosarat évvégén!!!Többeknek,a főnővérnek sem tetszett !!!Őt kellett volna th-nak kérni,amikor a jelenlegi tp-re került!!!

  VálaszTörlés
 51. Én úgy hallottam Ő is az igazságérzete mellett voksolt! Mivel egy egész osztály kollektíváját feljelentette!Most meg támadják a lányokat a sas párjával együtt? Olyan az a nő mint a kaméleon.

  VálaszTörlés
 52. Nehéz ám úgy intézményt vezetni, ha az illető nőszemély könnyen zsarolható!!! Zsarolják őt a múltjával a 7-esről többen is. A főorvosnő a férjével,azóta ő a főnök bent is otthon is.A kártyás, a ragyás,a sok stikli miatt akarta elzavarni,de megfenyegette,s nem tudta, azóta meg azt csinál amit akar.A Zombi,az meg túl sokat tud, és már rutinja van a vezetők kicsinálásában.A dogozók,akik véletlen rányitottak.Egyszóval mindenki zsarolja bármikor, bármivel:):):) A rosszaság rosszat hoz az életbe nekünk is, hát még az övékébe!!!! Tuti csőd leesz:):)

  VálaszTörlés
 53. Még hogy a kollegákat jelentette fel? A saját főnővérét is a többiekkel együtt!!!!

  VálaszTörlés
 54. Vigyázat családveszély! Ezt írta vlaki korábban,hogy ki kéne rakni a intézet bejárati kapujába!
  Igaza van, új kresztábla kellene!legalább figyelmeztessen mindenkit, aki belép!

  VálaszTörlés
 55. Cicus miért nem jelent meg a beirásom???Tudod amit a 7-es volt főnővéréről írtam???
  Ő a cica???

  VálaszTörlés
 56. Találgatni lehet, olyan mint a lottó számok vagy eltalálod vagy nem, lehet próbálkozni.

  VálaszTörlés
 57. 21,53-hoz A családveszély tábla ugyan csak jó
  lenne,az intézet kapujába.Csak hát itt mindenki -
  mindenkivel jóba van,csodálkozunk,hogy a betegeket is erre akarják kényszeríteni!itt csak olyan emberek a megfelelőek akik ebbe a körbe
  tartoznak,ilyen életformát szeretnek.Gabi

  VálaszTörlés
 58. Üdvözöllek krokko merre jártál idáig????

  VálaszTörlés
 59. Hogy merre jártam? Dolgoztam szépen és csendben, s közben figyeltem.

  VálaszTörlés
 60. Dolgozni szoktál???? Az efféle írkálásért fizetnek?

  VálaszTörlés
 61. Ki az a kártyás és a ragyás, milyen stiklikről van szó?

  VálaszTörlés
 62. Nevükön lesznek nevezve!
  Mindent a maga idejében...

  :)

  VálaszTörlés
 63. Rohadtul kíváncsi vagyok mrá nem bírom sokáig.

  VálaszTörlés
 64. Türelem, türelem!

  Úgy jó ez, ha lassan adagoljuk... :)

  (Megvan már egy pár, de időzítgetünk egy picit)

  :D

  VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)