2011. február 4., péntek

Már megint itt a pihi ideje :))

.

Jártomban, keltemben már megint nem láttam pár napja a Z.-né Marikát. Csak nem a 2 hét munka után megint jön a 3 hét szabadság, ahogy szokott lenni?
Milyen antidepresszáns hatására van némely vezetőnek olyan furcsa, erőltetett mosolya?


Levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk: ITT!
"Mert megérdemlem!"            Kiskunhalas

24 megjegyzés:

 1. Cica!
  Láttad te is, hogy ki jelent ma meg az intézetbe?

  VálaszTörlés
 2. Láttam, jó a fényképezője:)))

  VálaszTörlés
 3. Lehet,hogy a kedélyjavítót konyakkal vette be?
  XY

  VálaszTörlés
 4. Nem tudom ma mit vett be, de a hangulata jó volt. Már aki előtt:))

  VálaszTörlés
 5. Ja te azt is láttad? Mert én azt is, aki az elmúlt hetekben nem járt be dolgozni és ma volt bent.

  VálaszTörlés
 6. Túlzásba nem vitte a konyakot, mert nem tántorgott, de viszont tegnap az ebédeltetésnél ott volt. Kezd ismerkedni a betegekkel. Kár, hogy későn jutott az eszébe.

  VálaszTörlés
 7. Most kezdi érteni,hogy neki feladata,kötelessége is van. Szomorú, hogy ilyen sokára ébredt rá!
  Munkás

  VálaszTörlés
 8. Ja akkor most az ügyeletesre gondolsz?:))

  VálaszTörlés
 9. Nem kell ezen csodálkozni bejárnak csak ellenőrizni és azt csúsztatják hetekig! Legalább így tudjuk még itt dolgoznak. Ha nem volna ügyelet, amit feleslegesnek tartok akkor azt hinnénk már rég máshol melóznak mert nem látni őket munkanapokon.

  VálaszTörlés
 10. Nekik a munkaidő betartása,nem szokásuk.
  Rájuk nem vonatkoznak a szabályok.XY

  VálaszTörlés
 11. Nem állunk ki a beteg lakóink érdekébe?

  Mit szeretnénk elérni? Azt,hogy intézetünk is úgy járjon mint az OPNI? Bezárják? Vagy képesek vagyunk a lakók érdekében kiállni ezzel védve a munkahelyünket is.Mert az államnak sokkal kevesebbe kerülne ha a lakók családjaikat támogatná fele pénzel mint amiből az Intézetet fenntartja.Béreket fizet meg az ellátásra fordít.Saját családjuk körében olcsóbb lenne az ellátásuk.Gondolkodjon el mindenki akik a betegek közelébe dolgoznak.Kiállunk a betegekért vagy munkanélküliek legyünk?
  Hazugságnak már nincs értelme! De a munkahelyünk megvédésének meg már nagyon eljött az ideje.Ezt a lakók érdekeit képviselve megtehetjük.Ibolya

  VálaszTörlés
 12. Kinek van jó fényképezője és miért is fontos ez.

  VálaszTörlés
 13. február 15.11.38-nak.

  Jó nagy hülye duma ez.Az otthoni ápolásnál a családok java része csak lenyúlná az álami ápolási pénzt, úgy mint a cigányoknál és egyes nem cigányoknál a segély sem a segélyezésre, hanem a kocsmázásra megy.
  Arról nem is szólva, hogy nem alkalmasak a magyaroszági lakások az ellátásokra.
  A továbbiakban meg lenne annyi munkanélküli, hogy Dunát lehetne vele rekeszteni.
  Ez egy hülye cientológus duma nehogy bedöljetek neki.
  Nem tudom ki vagy Ibolya, de ha már hozzászólsz akkor legyen annak értelme, ne ilyen zavaros zagyvaság legyen.

  Üdvözlettel:
  Balogh László ápoló
  Seregélyes

  VálaszTörlés
 14. Tisztelt Balogh László,Ön szerint nem a betegeket kell védeni a dolgozóknak? Vagy milyen szemszögből nézi a Halasi Intézetben történteket?
  Minden dolgozónak a beteget kell védeni,ezzel a munkáját is védi mindenki! Nem gondolja esetleg,hogy Ő értük kapjuk a fizetésünket,akkor értük kell igazat mondanunk.Ezzel a munkanélküliséget is eltudjuk kerülni.Nem vagyok szcientológus csak egy dolgozó az Intézetből.
  Én csak a saját jövőmet abban látom ha igazat
  mondok,meg a betegekért kiállok.Sajnálom ha rosszul értelmezte írásomat,de Én ezt így látom helyesnek.Már hiába hazudozunk védve a vezetőinket orvosainkat,mi rendesen végeztük , végezzük a munkánkat.Feleljenek azok a tetteikért akik nem így dolgoztak.Vagy a felelőtlenségük áldozatai.Ildikó

  VálaszTörlés
 15. Az otthoni ápolásnál nem mindenki,részeges hazug állat.Van aki azért adta Intézetbe mert nem kapott utána pénzt.Ha kapott volna nem kellene dolgozni menni és akkor gondozná.Erre nem gondoltak?okkal olcsóbb volna az államnak.
  Ha már nem céljuk,nem is akarják védeni a betegeket. Hazugsággal a vezetőkért,már lejárt lemez!

  VálaszTörlés
 16. Most te Ildikó vagy vagy Ibolya??

  VálaszTörlés
 17. Az én anyám Altzheimer-kórban szenved, a szci szerint ez sem betegség. Csak azért fogyott le, azért nem tud írni, olvasni, beszélni a (nemlétező) kórtól, mert gyenge jellem szerintük? Hát egy nagy lószart. A család végigszenvedte vele a betegség eddigi stádiumait. Láttuk őt (sajnos) ön- és közveszélyesek között elhelyezve, mert minden kórházban ömlesztve helyezik el a pszichiátriai betegeket, kivétel nélkül arra, hogy épp öngyilkossági kísérletet tudnak maguk mögött, túladagolták magukat, agresszívak vagy sem, míg ő csak egy "szimpla" igazságügyi orvosszakértői vizsgálatra várt. Ez a betegség létezik, több hasonló, idegi alapú elsorvadás szintén létező betegség, ahogy az agresszivitással párosuló pszichés betegségek is léteznek, melyeknek mind-mind komoly szakmai hátteret biztosító intézetek kellenek. Szégyellje el magát és rothadjon ki a szíve annak, aki örömmel záratta be ezeket az intézeteket, hogy az utcára tegye ezeket a betegeket, vagy visszahelyezte a családokba, potenciális további veszélyeket előidézve.
  azért a pszichiátria ellen kampányolnak, mert a szci kitalálója (L.R.H.) egy pszichiátriai eset volt aki hosszabb időt pihent ilyen intézmény(ek)ben. Ezért a pszichiátria volt a mumusa, így a sok agymosott zombinak is ez a céltáblája. :(

  VálaszTörlés
 18. 19:54-nek: "szci kitalálója (L.R.H.) egy pszichiátriai eset volt"
  Nem tudjuk, hogy eset volt-e, csak azt, hogy ilyen intézményben "pihent".

  Ma még mindig, bárkit betegnek lehet nyilváníttatni Magyarországon...

  VálaszTörlés
 19. 13:11-től kérdezem:
  Ön bántja a betegeket? Ha látta, hogy más bántja, jelezte valakinek? Mi lett a bántalmazás vége?

  Ön szerint a betegeket azért helyezik el a hozzátartozók, hogy a munkanélkülieknek legyen munkájuk, vagy azért, hogy biztonságos, gondos, szeretetteljes ápolásban részesüljenek az ellátottak?

  VálaszTörlés
 20. 13:11 Olvassa el újra Ibolya levelét!

  Tudni fogja, hogy melyik oldalon áll! A betegekén.

  VálaszTörlés
 21. Aki nem a betegeket védi az legyen munkanélküli!
  Nem tudja mi a felelőssége.A beteg verés megalázás nélküli élet biztosítása.No meg a zsebpénzét se kellene lenyúlni. Okoska

  VálaszTörlés
 22. Nem az intézet bezárása a cél! A betegek becsületes ellátása,úgy hogy ne legyenek megrövidítve. Verés nélküli élet biztosítása. Nem rettegés,félelem megalázás jár nekik,hanem élhető élet! Amit a fizetésért végző emberek nem tudták maradéktalanul teljesíteni.Vagy nem akarták, azért,hogy beteges hajlamaikat így élhessék ki.Elgondolkodtató az intézetbe folyó gondozási módszer, kinek jó ? Talán csak a beteges hajlamú dolgozóknak,mert a verés által tudják levezetni idegbajukat. Az Őket támogató dolgozóknak meg érdemes ezen meditálni, nekik mi a jobb megoldás, a beteget gondozni vagy utcára kerülni.Amit jónak lát az szerint cselekedjen.István

  VálaszTörlés
 23. 1304 A betegtől vitte el csak azért van neki könnyen jött.""x""

  VálaszTörlés
 24. István úgy látszik tisztán látja a helyzetünket.
  Mária

  VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)